catalin.A Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 In cat timp se elibereaza adeverinta anaf care atesta daca a fost sau nu restituita contravaloarea taxei de mediu ?..Stima! Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 (edited) Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf La Agnita mi-au eliberat-o pe loc. Edited May 31, 2016 by Astral Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopy Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf Bucuresti Sectorul 3, 15 zile. E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Injust Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf la Pitesti, in 5 zile lucratoare de la depunerea actelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf La Agnita mi-au eliberat-o pe loc. Bucuresti Sectorul 3, 15 zile. la Pitesti, in 5 zile lucratoare de la depunerea actelor. Cum s-ar zice, "cate bordeie, atatea obiceie", de parca n-ar fi aceeasi legislatie din aceeasi tara, f....-as in mortii lor de functionari cretini ! :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf anul trecut la sectorul 1, 15 zile termen. dar a iesit in 2 zile. trebuia doar deranjat cu telefonul sau o mica plimbare pe la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf La Ploiești în 7 zile lucrătoare! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin.A Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf Astazi in Bucuresti, sector 4, au spus ca se elibereaza in 5 zile lucratoare. Deci am renuntat sa mai cumpar acea masina, pentru ca m-am mai fript o data cu taxa. Stima! Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
criscretzu Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Re: In cat timp se elibereaza adeverinta anaf Ilfov ,persoana juridica ,mari contribuabili,termen 30 de zile. Am depus actele pe 25.04.2016 si am ridicat adeverintele pe 31.05.2016 Cristian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts