fulgeras Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Re: DJ amator ... Altfel acuma daca le incarci pe youtube...se pot si descarca...parca merge mai bine lucrul in garaj cu o muzica buna! Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 8, 2016 Autor Partajează Postat August 8, 2016 Re: DJ amator ... In curand disponibil (prelucreaza inca YT la el) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: DJ amator ... O propunere pentru seara asta NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: DJ amator ... Saturday night goes deep NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: DJ amator ... Iar ne omori ma cu muzicile tale? O salvez si pe asta :h5...o sa-ti zic cand e ziua mea sa-mi faci cadou un hardisk! ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: DJ amator ... Nu te stiam bre ca asculti din astea ... raman surprins NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Re: DJ amator ... E foarte misto sa o asculti la garaj. Cum necum te facusi cu un fan ...de la Popesti! Si astia de la Popesti ie cam nesatui ...Ia de presteaza ...acu! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Re: DJ amator ... Iote colea... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: DJ amator ... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 (editat) Re: DJ amator ... Iote colea... @Big.Ursu: Cum se poate descarca... e super de ascultat la drum in masina... PS: Asta nu inseamna ca acasa nu e super de pus in surdina :h5 Editat Octombrie 20, 2016 de plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: DJ amator ... Nu am testat, am auzit ca functioneaza http://www.downloadmixcloud.com/ 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Re: DJ amator ... Episodul de asta seara.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Re: DJ amator ... Tonight's set .... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: DJ amator ... Asta seara va propun un set live ... http://mixlr.com/bigursu/ NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: DJ amator ... Super tare! :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) Re: DJ amator ... Super tare! :banana Multam ! Mai am vreme de emisie 2h si 45 minute :D ! Sa stiti ca accept si critici ! Editat Ianuarie 7, 2017 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: DJ amator ... Multam fain pentru auditie ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Re: DJ amator ... Un set live pentru incalzire ... merge de luni seara ! http://mixlr.com/bigursu/ 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Re: DJ amator ... Friday evening live ... mixlr.com/bigursu Si un set pentru asta seara ... Editat Ianuarie 13, 2017 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: DJ amator ... Duminica seara lights...LIVE ! http://mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Re: DJ amator ... Marti seara live ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: DJ amator ... Pastila de miercuri seara de administreaza live ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: DJ amator ... :bravo:bravo Ascult în fundal în timp ce caut exemplu de ecosisteme pentru PPT-ul fiică-mii ăleia mici pentru ora de biologie! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: DJ amator ... :bravo:bravo Ascult în fundal în timp ce caut exemplu de ecosisteme pentru PPT-ul fiică-mii ăleia mici pentru ora de biologie! Multumesc multumesc ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: DJ amator ... Go high LIVE ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate