fulgeras Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Re: DJ amator ... Altfel acuma daca le incarci pe youtube...se pot si descarca...parca merge mai bine lucrul in garaj cu o muzica buna! Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Re: DJ amator ... In curand disponibil (prelucreaza inca YT la el) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 Re: DJ amator ... O propunere pentru seara asta NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 Re: DJ amator ... Saturday night goes deep NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Re: DJ amator ... Iar ne omori ma cu muzicile tale? O salvez si pe asta :h5...o sa-ti zic cand e ziua mea sa-mi faci cadou un hardisk! ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 Re: DJ amator ... Nu te stiam bre ca asculti din astea ... raman surprins NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Re: DJ amator ... E foarte misto sa o asculti la garaj. Cum necum te facusi cu un fan ...de la Popesti! Si astia de la Popesti ie cam nesatui ...Ia de presteaza ...acu! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 Re: DJ amator ... Iote colea... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Re: DJ amator ... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 (edited) Re: DJ amator ... Iote colea... @Big.Ursu: Cum se poate descarca... e super de ascultat la drum in masina... PS: Asta nu inseamna ca acasa nu e super de pus in surdina :h5 Edited October 20, 2016 by plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Re: DJ amator ... Nu am testat, am auzit ca functioneaza http://www.downloadmixcloud.com/ 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Re: DJ amator ... Episodul de asta seara.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Re: DJ amator ... Tonight's set .... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: DJ amator ... Asta seara va propun un set live ... http://mixlr.com/bigursu/ NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Re: DJ amator ... Super tare! :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 (edited) Re: DJ amator ... Super tare! :banana Multam ! Mai am vreme de emisie 2h si 45 minute :D ! Sa stiti ca accept si critici ! Edited January 7, 2017 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Re: DJ amator ... Multam fain pentru auditie ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 Re: DJ amator ... Un set live pentru incalzire ... merge de luni seara ! http://mixlr.com/bigursu/ 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 (edited) Re: DJ amator ... Friday evening live ... mixlr.com/bigursu Si un set pentru asta seara ... Edited January 13, 2017 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Re: DJ amator ... Duminica seara lights...LIVE ! http://mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Re: DJ amator ... Marti seara live ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Re: DJ amator ... Pastila de miercuri seara de administreaza live ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Re: DJ amator ... :bravo:bravo Ascult în fundal în timp ce caut exemplu de ecosisteme pentru PPT-ul fiică-mii ăleia mici pentru ora de biologie! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 Re: DJ amator ... :bravo:bravo Ascult în fundal în timp ce caut exemplu de ecosisteme pentru PPT-ul fiică-mii ăleia mici pentru ora de biologie! Multumesc multumesc ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 Re: DJ amator ... Go high LIVE ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts