Big.Ursu Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Re: DJ amator ... Sambata seara LIVE ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin75 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Felicitari pentru efortul depus! Un mix pentru cand esti la volan, se poate? Merci! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Felicitari pentru efortul depus! Un mix pentru cand esti la volan, se poate? Merci! Ce intelegi printr-un asemenea mix ?! Pure Deep, Deep Tech ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Locul 39 mondial Locul 46 mondial Enjoy ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Duminica seara LIVE ! Special Mood ! (Sper sa pot face broadcast vreme de 4h in continuu) Genuri : deep tech, deep house, jazz si ceva trompeta nebuna :) mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin75 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Ce intelegi printr-un asemenea mix ?! Pure Deep, Deep Tech ? M-ai băgat în ceață... Încerc să te "urmăresc" în seara asta... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Re: DJ amator ... Vezi pe link-ul de pe mixlr. Ma urmaresti live acolo NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 Re: DJ amator ... E luni seara ... e frig ... let;s warm up ! LIVE ! mixlr.com/bigursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 (edited) Re: DJ amator ... Un set pentru marti seara Si o scurta repriza de jazz live mixlr.com/bigursu Edited January 24, 2017 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Re: DJ amator ... Ce program folosesti, in afara de consola? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Re: DJ amator ... Ce program folosesti, in afara de consola? serato dj sau virtual dj traktor nu stie sa lucreze cu consola asta NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Poti sa încerci să-ți faci track-urile în Fruity Loops, e un program destul de user friendly. Poti sa încarci în el diverse sunete si sa le editezi cum vrei. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 (edited) Re: DJ amator ... Il stiu de pe vremea cand era un program de nici 20MB. :) Eu doar ma joc de-a DJ-ul, cu playlisturi si crossfading, beatmatching si .. cam atat. Imi pierd si eu vremea. Poate cumva pasioneaza pe careva din experientele mele.... Am avut Hercules Air Control ca si prima consola cu care mi-am format mana. Pro: - un buton REC dedicat, prezent fizic pe tastatura, care inregistra ceea ce mixai. Foarte la indemana. - suportata de un numar foarte mare de software dedicat pentru DJ Mixing (Traktor, VirtualDJ etc.). Se gaseau usor custom mapping-uri. Cons: - pitch slider-ele erau niste glume - senzorul de proximitate pentru efecte un mare bau-bau - oarecum incomoda, ingramadita ... Dupa ce s-a distrus la modul propriu, am achizitionat Numark MixTrack Platinum. Pro: - este o consola de dimensiuni maricele, foarte comoda - pitch-slider-ele sunt super smecherie - buton high pass/low pass direct pe consola - foarte util. Cons: - ledurile care lumineaza tastele de pe consola induc zgomot pe iesire (nu stiu cum sa o rezolv) - recunoscuta decat de SeratoDJ si VirtualDJ (*) - butoanele pentru loop si sample-ing sunt puse cam incomod in partea de jos, ma lovesc destul de des de ele si mai dau cate un chix - softul cu care vine implicit (SeratoDJ) este deficitar maxim la beat-detection, auto-sync este o functie doar cu numele ... de cand am luat consola, toate mixurile le-am facut cu manual beatmatching, fara nu gram de asistenta din partea softului (lucur nu neaparat rau, dar foarte solicitant) Foarte serios ma gandesc sa "marit" consola, din cauza zgomotului care-l face pe iesire si l-am observat tarziu, abia cand am inceput sa fac sesiuni live-streaming. In rest, nu am ce reprosa consolei. Daca e cineva interesat discutam. Edited January 25, 2017 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Un mic broadcast de pranz... https://www.awdio.com/bigursu/2qdvjbj1zc-live-session-jan-25-2017 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Pentru zgomotul de fond se folosește hum destroyer, cel mai ieftin este vreo 120 lei, pasiv. Am folosit cu succes unul la o locație unde aveam zgomot de fond de la un dimmer pentru lumina. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Pentru zgomotul de fond se folosește hum destroyer, cel mai ieftin este vreo 120 lei, pasiv. Am folosit cu succes unul la o locație unde aveam zgomot de fond de la un dimmer pentru lumina. Detaliaza te rog. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Asta e ce folosesc eu http://www.senia.ro/hum-destroyer-behringer-hd400/7862-1, in domeniul audio asta este cea mai ieftina solutie pentru curatarea sunetului parazitat de ''brum-ul'' provocat de transformatoarele clasice, de dimmer-e sau de sursele de PC low/mediu cost. De asemenea, poti folosi si un egalizator cu functia de feedbak detection, te va ajuta sa inveti sa cureti sunetul pre/post mixare, depinde unde vrei sa-l folosesti http://www.senia.ro/egalizator-grafic-behringer-fbq1502/773-1. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... La mine problema este strict din cauza ledurilor. Am urmarti ceva discutii, unii sugerau sa schimbi portul USB ... dar degeaba. Sursa nu e una low-cost nicidecum, si Numark stiu ca lucreaza cu AKAI pe partea de butonase .. dar se pare ca au avut un lot cu probleme, altfel nu-mi explic. Am comandat si eu hum-destroyer-ul, acel EQ nu prea e in planuri. In fond imi pierd si eu vremea, fara tendinte de a deveni profi sau ceva in genul. Am si eu cativa ascultatori care incerc sa nu-i dezamagesc, atata tot :) Desi cumva, mi-as incerca norocul intr-o seara intr-un club ... just to see. Urmatoarea consola va fi PC-independent, tot catre Numark trag .... si doresc sa raman in segmentul amator. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Exact un EQ d-ala il folosesc de aproape 6 ani, m-a ajutat de fiecare data sa reglez sunetul indiferent de incinta (locatie), este o scula indispensabila in domeniul audio, mai ales pe parte de creatie. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Setul live de miercuri seara https://www.awdio.com/bigursu/2rxcbjey1m-live-session-jan-25-2017 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Şi uite aşa am şi muzică în fundal, în timp ce bat câmpii pe net, beau o țuică şi mai răsucesc un cui să-l bat în copârşeu.... :br:tk AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Şi uite aşa am şi muzică în fundal, în timp ce bat câmpii pe net, beau o țuică şi mai răsucesc un cui să-l bat în copârşeu.... :br:tk Sa aibi pofta la tuica ! :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: DJ amator ... Sa aibi pofta la tuica ! :) Nu că m-aş pricepe, dar întreb şi eu: nu poţi să le mai scurtezi? Că-mi provoci epuizarea stocului de ţipirig........:h5 Felicitări, mie-mi dă cu plus când le ascult. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 (edited) Re: DJ amator ... Depinde de mood :) De regula un mix ar fi de vreo 60 de minute .... acum am un mood mai aparte si mai lungesc .... vreau sa zic ca am mixuri si de 4 ore ... e fain cand pot interactiona cu ascultatorii sau sa ai o audienta cat de cat constanta ... Edited January 25, 2017 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Re: DJ amator ... Ursule, da-i inainte! :h5 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts