Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61 + 2,7 cdi by Mercedes

alin-jeep

Postări Recomandate

Iar ma mananca :grin:

Am hotarat sa inlocuiesc motorul de 2.8 td original cu un motor de Mercedes de 2.7 cdi demontat de pe Grand Cherokee din 2003 .Am decis ca acesta ar fi mai potrivit fata de altele in 6 cilindri ( BMW ,Mecedes S ) de care s-au mai montat de catre alte persoane .Intr-adevar cele in 6 au un plus de putere dar in opinia mea au un mare minus ca greutate si lungime .Acesta poate ajunge lejer si ieftin la 200 cp care, cred ca ar fi de ajuns pentru un Y 61 scurt pe 35-uri . In pus mai montez si pe un G tot dintr-asta si o sa merg in paralel cu ambele proiecte .Transmisia ramane in intregime cea originala a masinii .Deocamdata altceva nu stiu ramane sa relatez pe parcurs . Planul ar fi sa termin in luna Iulie .

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes

Lumea pe afara e f incantata de 2.7 TDi de pe Terrano, care s-a montat pe K260 facute in Spania pentru Maroc. Deci ai putea teoretic sa gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru conversie OEM.

Editat de teddybear
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

163CP standard ca merg in 200 fara batai de cap. Asta-i avantajul fata de 2,7 de terrano.

plus usurinta in gasit piese, cunosintele despre 2,7 CRD, mai multe bucati pe stoc in cazul asta......

Daca o luam asa,putea omul sa monteze orice pe masina aia. service are, cunstinte la fel,timp isi face. dar calea batuta si varinatele la indemana sunt cele castigatoare.

Spor!

Editat de teddybear
Editare titlu

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Lumea pe afara e f incantata de 2.7 TDi de pe Terrano, care s-a montat pe K260 facute in Spania pentru Maroc. Deci ai putea teoretic sa gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru conversie OEM.

nu cred ca e motorul de Terrano , seamana dar are turbina pe partea opusa, am mai avut in atelier asemenea masini , varianta se cheama Nissan EBRO, are o ciudatenie de motor Perkins de 2700cc turbo si cutie in 5 trepte dar cu viteza 1 inspre spate. Motorul e slabut dar il ajuta rapoartele marite , cred ca are 5,11 in punti ...

Editat de teddybear
Editare titlu

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

E cam prea fortos pentru Perkins MD27... Probabil e corcit cu cel de Nissan (TD27) Eu am avut K160 EBRO cu Perkins de 2.8 (A428II) fara turbo...cam saracie motorul ala... :old

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare