alin-jeep Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) Iar ma mananca :grin: Am hotarat sa inlocuiesc motorul de 2.8 td original cu un motor de Mercedes de 2.7 cdi demontat de pe Grand Cherokee din 2003 .Am decis ca acesta ar fi mai potrivit fata de altele in 6 cilindri ( BMW ,Mecedes S ) de care s-au mai montat de catre alte persoane .Intr-adevar cele in 6 au un plus de putere dar in opinia mea au un mare minus ca greutate si lungime .Acesta poate ajunge lejer si ieftin la 200 cp care, cred ca ar fi de ajuns pentru un Y 61 scurt pe 35-uri . In pus mai montez si pe un G tot dintr-asta si o sa merg in paralel cu ambele proiecte .Transmisia ramane in intregime cea originala a masinii .Deocamdata altceva nu stiu ramane sa relatez pe parcurs . Planul ar fi sa termin in luna Iulie . Editat Iunie 13, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes Lumea pe afara e f incantata de 2.7 TDi de pe Terrano, care s-a montat pe K260 facute in Spania pentru Maroc. Deci ai putea teoretic sa gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru conversie OEM. Editat Iunie 15, 2016 de teddybear Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes 163CP standard ca merg in 200 fara batai de cap. Asta-i avantajul fata de 2,7 de terrano. plus usurinta in gasit piese, cunosintele despre 2,7 CRD, mai multe bucati pe stoc in cazul asta...... Daca o luam asa,putea omul sa monteze orice pe masina aia. service are, cunstinte la fel,timp isi face. dar calea batuta si varinatele la indemana sunt cele castigatoare. Spor! Editat Iunie 15, 2016 de teddybear Editare titlu Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes Lumea pe afara e f incantata de 2.7 TDi de pe Terrano, care s-a montat pe K260 facute in Spania pentru Maroc. Deci ai putea teoretic sa gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru conversie OEM. nu cred ca e motorul de Terrano , seamana dar are turbina pe partea opusa, am mai avut in atelier asemenea masini , varianta se cheama Nissan EBRO, are o ciudatenie de motor Perkins de 2700cc turbo si cutie in 5 trepte dar cu viteza 1 inspre spate. Motorul e slabut dar il ajuta rapoartele marite , cred ca are 5,11 in punti ... Editat Iunie 15, 2016 de teddybear Editare titlu ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes Nu am abandonat :grin: desi eram pe aproape :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Y61 + 2,7 cdi by Mercedes E cam prea fortos pentru Perkins MD27... Probabil e corcit cu cel de Nissan (TD27) Eu am avut K160 EBRO cu Perkins de 2.8 (A428II) fara turbo...cam saracie motorul ala... :old Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate