Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Exista Warrior cu volan pe stanga by default(2005) ?

styuk

Postări Recomandate

Intrebare scurta.

S-a facut varianta Warrior 2005 cu volan pe stanga?

Punctual, aceasta masina, are bordul schimbat? http://olx.ro/oferta/mitsubishi-l200-warrior-km-reali-stare-ca-nou-taxa-platita-si-nerecup-ID6rVAc.html

Intreb pentru ca mi se pare scaunul din dreapta mai uzat ca cel din stanga si numarul de km foarte mic pentru anul respectiv.

Multumesc!

Capture.JPG.3034037955371c534bd92dba31ac7c89.JPG

Editat de Astral

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: curiozitate warrior

Cere o poza din fata, si ne dam seama dupa pozitionarea stergatoarelor.

Cere o serie de sasiu, e sfanta, dupa ea se identifica pe ce parte a avut volanul cand a iesit din fabrica.

La prima vedere eu spun ca i dreptace la baza.

Link spre comentariu

Acum am ajuns acasa....am facut drumul degeaba. Nu am luat-o... grupul bate, barile de torsiune praf(masina sta pe o parte), in Belgia a stat intr-un mediu foarte coroziv, prinsa peste tot cu autofiletante/soricei/ suruburi noi, relantiul oscila, martorul de 4x4 clipocea si cand era doar spatele cuplat, pe sub era mai mult spoita peste rugina, interior impecabil pt anul ei (schimbat, pus de warrior), exterior mai mult decat acceptabil. Asta trecand peste faptul ca masina era bine incalzita si mi s-a zis ca s-a mers cu masina inainte desi cauciucurile erau oglinda.

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

Mitsubishi L200 WARRIOR.KM REALI Stare ca nou! Culoare originala, interior impecabil, cauciucuri mixte noi,ABS,Inchidere centralizata,Servodirectie,Carlig remorca,Airbag-uri frontale,CD,

Aer conditionat,Jante din aliaj usor,Suspensie reglabila

Geamuri fata-spate electrice,Radio,Volan din piele, Interior piele ,

Taxa platita si nerecuperata," Stare perfect de fuctionare!

Am eu o vorba, Perfecte si impecabile sunt noi la reprezentanta, la mana a doua pot fi in cel mai fericit caz intretinute/bune/corecte. :roll:

Link spre comentariu

Acum am ajuns acasa....am facut drumul degeaba. Nu am luat-o... grupul bate, barile de torsiune praf(masina sta pe o parte), in Belgia a stat intr-un mediu foarte coroziv, prinsa peste tot cu autofiletante/soricei/ suruburi noi, relantiul oscila, martorul de 4x4 clipocea si cand era doar spatele cuplat, pe sub era mai mult spoita peste rugina, interior impecabil pt anul ei (schimbat, pus de warrior), exterior mai mult decat acceptabil. Asta trecand peste faptul ca masina era bine incalzita si mi s-a zis ca s-a mers cu masina inainte desi cauciucurile erau oglinda.

Pana la urma ti-a prins bine ca ai avut in trecut o masina de teren ... :h5

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare