mariusradovici Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Salut, se anunta iesire din 9 pana in 10(o noapte de cort), destinatie vf. Pietrosul Rodnei, si asfalt si offroad, urcare prin Parva! Cine doreste este asteptat,noi plecam din Cluj Napoca, cat de devreme! tel 0758281897 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Foarte tare chiar azi mi- a propus un prieten o tura pe Pietros dar cu urcare din Borșa. Din păcate data nu este favorabila. Ca idee poți sa descrii puțin itinerarul? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Ziua 1.Cluj-Nasaud-Parva(asfalt)-Urcare pe valea Rebrei-drum de coama pana la Taul Tarnitei la cruce(offroad)- Vf. Pietrosu, pe jos 5km, intoarcere la masini si coborare la pestera Izei (campare) Ziua 2. Vizitare pestera Izei- offroad spre Moisei- Borsa-Cascada Cailor- Intoarcere(aici mai ne gandim care e cea mai buna ruta! Irod schimbati programul ca facem si speo.. Daca sunt ideei mai bune va rog postatile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Ziua 1.Cluj-Nasaud-Parva(asfalt)-Urcare pe valea Rebrei-drum de coama pana la Taul Tarnitei la cruce(offroad)- Vf. Pietrosu, pe jos 5km, intoarcere la masini si coborare la pestera Izei (campare) Ziua 2. Vizitare pestera Izei- offroad spre Moisei- Borsa-Cascada Cailor- Intoarcere(aici mai ne gandim care e cea mai buna ruta! Irod schimbati programul ca facem si speo.. Daca sunt ideei mai bune va rog postatile! Din ce stiam eu - si informatia o am de 2 ani când am fost acolo - singurul mod de a ajunge la Tarniţa la Cruce este din Romului pe Valea Strâmbă - Pasul Pietrei - Muntele Bătrana - Tarniţa la Cruce. Sunteţi siguri că există drum pe Valea Rebrei - Tarniţa la Cruce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie da asta sper!traseu Pietrosul Rodnei Nasaud-vf Pietrosu.kmz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 27, 2016 Partajează Postat Iunie 27, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Ziua 1.Cluj-Nasaud-Parva(asfalt)-Urcare pe valea Rebrei-drum de coama pana la Taul Tarnitei la cruce(offroad)- Vf. Pietrosu, pe jos 5km, intoarcere la masini si coborare la pestera Izei (campare) Ziua 2. Vizitare pestera Izei- offroad spre Moisei- Borsa-Cascada Cailor- Intoarcere(aici mai ne gandim care e cea mai buna ruta! Irod schimbati programul ca facem si speo.. Daca sunt ideei mai bune va rog postatile! Pe vremuri am încercat sa urc o data spre Tarnita la cruce ( din păcate nu mai țin minte din ce direcție) , fiind cu o singura mașină am abandonat. De pe șaua Pietrosului se vede înspre Taurile Buhăescu și înspre Tarnita la cruce. În ultimele ture în care am fost (cea mai recenta , anul trecut) am observat un aspect deranjant. De pe șaua Pietrosului drumul spre Tarnita pare foarte bun , ca și cum ar fi fost făcut sau ceva și mi s-a părut ca am văzut și mașina mica ca a ajuns la Tarnita la cruce. Rog dacă cine a este mai în tema sa intervină. Legat de schimbat programul, in week-end-ul respectiv la speo sunt :wink: dar în Apuseni . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie hai fratilor ca nu impungem.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Revin cu întrebarea Marius , nu ai aflat nimic despre drumul ce duce la Tarnita la cruce ? Oricum aștept cu maxim interes tura voastră și pozele sa vedem cum este o abordare a Pietrosului de pe cealaltă fata. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie cica asa arata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Eu vin ! Ne vedem sambata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Pare foarte bun drumul băieți :(. Sper numai sa nu fie plictisitor. Oricum aștept cu mare interes tura voastră și pozele sa îmi fac o părere despre ce e pe fata cealaltă. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Iesirea a fost faina, dificulatea traseelor ok pentru o iesire cu ceva kilometri. Din pacate nu am reusit sa urcam din Borsa spre Cascada Cailor-Manastirea Prislop-Sesuri, cum era programat traseul pentru ca drumul spre cascada e rupt de vale. Tibi te rog sa mai pui si tu poze! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Extrem de frumos ! Pune mai multe poze și itinerarul. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie Filmulet din traseu https://youtu.be/HwUAq6CBsHY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie va salut domnilor. pana la urma ati urcat prin parva?sunt interesat de traseu...(cred ca ne am intersectat prin salva sambata pe la 10 ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie da prin Parva am urcat..traseul e fain, merita efortul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie ms.mergem si noi in w end.am mai fost dar pe la romoli valea straba .nu stiam ca e acces si prin parva.muna bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Re: Pietrosul Rodnei- prin Parva 9-10 Iulie trebuie sa stii pe unde...fara track nu gasesti drumul din valea Rebrei spre munte sau daca ai pe cineva care il stie. Spor si distractie faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate