Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acces Plaja Vadu ?

ovidiu nedelcu

Postări Recomandate

Salut!

E cineva care a fost anul acesta la plaja Vadu?As vrea sa-l rog sa-mi spuna daca se poate ajunge pe plaja,ca am auzit diferite zvonuri ca s-ar fi interzis accesul in zona cu masini.Am citit pe net se poate achita o taxa de acces,dar nu spune nimeni unde se achita.Deci,va rog daca stiti ceva sau daca ati fost anul acesta sa-mi spuneti si mie !!!!

ovidiu nedelcu

0752127812

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Acces Plaja Vadu ?

eu n-as risca. amenzile sunt destul de mari. la bulgari, langa vama veche este o plaja pustie foarte buna, si nu te intreaba nimeni de sanatate. si nici vigneta nu are rost sa iei, pentru ca faci pe asfalt cateva sute de metri. nu-i nici dracu' pe-acolo.

Link spre comentariu

la bulgari, langa vama veche este o plaja pustie foarte buna, si nu te intreaba nimeni de sanatate. si nici vigneta nu are rost sa iei, pentru ca faci pe asfalt cateva sute de metri. nu-i nici dracu' pe-acolo.

Te referi la Durankulak? Acolo e rezervatie naturala sau ceva asemanator. :arrow:

La Krapetz e la liber si plaja are vreo 150hectare.

DSC_2887.jpg.1e65142233f165590ad86a6fe08b37e4.jpg

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Te referi la Durankulak? Acolo e rezervatie naturala sau ceva asemanator. :arrow:

La Krapetz e la liber si plaja are vreo 150hectare.

habar n-aveam ! nu-i niciun indicator. bine ca mi-ai spus. eu stiam doar ca-i zona de frontiera si apar granicerii doar daca li se pare ceva suspect.

eu ma duceam aici https://www.google.ro/maps/@43.7269262,28.5722717,560m/data=!3m1!1e3?hl=ro

Editat de Astral
Nu doar ca nu se mai scriu despartit cele doua cuvinte, dar nu s-a pus niciodata cratima intre ele !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare