Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Disco 300 Tdi sau un nou început

geo_jimny

Postări Recomandate

Re: Disco 300 Tdi sau un nou început

Caseta de directie incepe să dea semne de oboseală. Pierde lichid. Am citit pe forum ca există cineva specializat pe casete de directie de Discovery, dar nu mai găsesc postarea, nici măcar cu ajutorul funcției de cautare avansată. Mă poate ajuta cineva cu locatia și nr de telefon pentru repararea casetei de direcție? Multumesc.

sal, aceeasi problema o am si eu.

daca gasesti vreun meserias da-mi si mie un semn.

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este si in iasi cineva care reconditioneaza casete de directie , prin dancu sau holboca , am sa caut numarul sa vad daca il gasesc.

LandRover Discovery 2 TD5

Dodge Nitro 2.8 CRD

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

A venit timpul să înlocuiesc bucsele de la mașină, cele de la brațe fiind duse iar celelalte bucșe nu mai au prea multă viață. Ce părere aveți de setul de bucșe galbene de Bridpart „Britpart Yellow Polyurethane Bush Kit - Discovery 1” SKU: DC7000 sau ce alte varinate recomandați?

Link spre comentariu

In nici un caz alea ca te lasa in mai putin de un an, daca vrei ceva durabil costa, e si normal ce poti sa te astepti de la set complet de bucse cu 70 Lire, dintre aftermarketuri zona de jos spre mediu(ca pret si calitate) eu as merge pe Bearmach BA2071 sau Floflex astea-s cam la cam acelas pret, imediat superior ca pret/calitate GAL105, daca vrei ceva durabil si de calitate de la limita superioara pui Superpro KIT0043AK dar orice faci nu pune bucsaraie de Britpart sau Allmakes

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Din nou am nevoie de ajutor. După o îndelungată chibzuială am hotărârt să -mi cumpăr o nouă casetă de direcție. Ce recomandări aveți din Anglia? Cele recondiționate sunt relativ ieftine, dar totuși recondiționate. A încercat cineva această varinată, adică recondiționate în UK? Ce varinate ar fi pentru o casetă de direcție nouă? Odată ce iau decizia voi comanda atât bucșe cât și o casetă de direcție. Multumesc anticipat pentruorice sugetie!:cl:grin:

Link spre comentariu

Depinde cat vrei sa tii masina, daca o consideri "pe viata" asa ca mine pui caseta noua si esti acoperit, cel mai ieftin gasesti ADWEST (OEM) aici https://www.lrdirect.com/QAF500120-Steering-Box-Lhd/?gclid=EAIaIQobChMIltS81ur31gIVQRUYCh3iJwDEEAAYASAAEgLoEPD_BwE daca iei pe o firma ala e pretul, decat sa iei reconditionata din UK si sa mai platesti sa trimiti pe a ta mai bine o reconditionezi la noi ca lucrarea e cam tot aceasi, era un tip pe aici pe forum care chiar lucra bine nu numai schimba semeringuri, nu gasesc acum topicul, poate il gaseste cineva

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare