Irod Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Sâmbăta eram în Garda in zona ghețarului Scarisoara cu treaba (speo ) și am văzut doua masini , un Y61 albastru și un Range Rover (verde parca) cu numere de PH. Sunt curios cine a fost și dacă are cont aci pe forum. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? Sunt niste baieti super :grin: Au amandoi cont aici dar ii las pe ei sa se prezinte :grin: Daca o sa ai curiozitatea o sa ii gasesti in filmuletele de la iesirea "Pe urmele Dacilor" din 2014. Si nu numai :wink: PS: Concediu placut baieti si sa imi luati magneti :ha::ha::ha: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? Sunt niste baieti super :grin: Au amandoi cont aici dar ii las pe ei sa se prezinte :grin: Daca o sa ai curiozitatea o sa ii gasesti in filmuletele de la iesirea "Pe urmele Dacilor" din 2014. Si nu numai :wink: PS: Concediu placut baieti si sa imi luati magneti :ha::ha::ha: Asa este Marius, am fost in concediu cu mariusboieru in Apuseni si apoi in Munti Maramuresului. Am ajuns si la Ghetarul Scarisoara, tot eram in zona. Am facut varful Gaina, varful Bihor, Varful Vladeasa, varful Ignis, am testat horinca de maramures si toate combinatiile gastronomice....aferente corespunzatoare:beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? ce bine o fi,sa va fie de bine:hi mai facem si noi offroad de ala anu asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? De care offroad Mircea, d'ala de pe Valea Doftanei ?? Sa vina vremea rea, ca pe " uscat" nu prea merge ca ne umplem de praf.......:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? sincer sa fiu in proportie de 90% eram sigur ca voi sunteti. De ce nu ai mers cu MK2 sa faceti si niste mici rautati pe acolo ?:ha1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Re: Apuseni-Garda, cine a fost sâmbătă? N-am mers cu Mitsu pentru ca iesirea a fost una soft. Am iesit cu familiile intr-un concediu de 6 zile, la plimbare. Fiind in concediu si la plimbare, confortul RR este incomparabil. In plus de asta, Mitsu este inca la " perfuzii" pregatindu-se de sezonul de toamna-iarna:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate