grigsilviu Postat August 21, 2016 Autor Partajează Postat August 21, 2016 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Pentru ca nu avea loc de repaus pentru piciorul stang si care la mersul activ te oboseste maxim am decis sa-i montez eu una. Cam asa arata si a iesit super bine. [ATTACH=CONFIG]268430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268433[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268435[/ATTACH] Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Sa revenim asa cum am promis cum inmatriculez masina pe urma voi demara lucrarea de restaurare. Pentru inceput am comandat 5 Jante tabla 16x8 cu ET -20 pe care voi monta anvelope BF MT 235/85/16 Pret janta 100 euro Pret anvelopa 620 ron Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Cand ai inmatriculat masina?Ai platit taxa de inmatriculare?Eu am fost foarte dezamagit de proiectoarele cu leduri,asemanatoare cu ce ai tu.S-au dus in 2 ani si le-am folosit de vreo 4 ori,iar in tot acest timp masina a fost parcata inauntru Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Cand ai inmatriculat masina?Ai platit taxa de inmatriculare?Eu am fost foarte dezamagit de proiectoarele cu leduri,asemanatoare cu ce ai tu.S-au dus in 2 ani si le-am folosit de vreo 4 ori,iar in tot acest timp masina a fost parcata inauntru Sa inmatriculat fara taxa platita. Incepand cu 1 Februarie 2017 sa renuntat pentru moment la taxa. Din ce se aude vorbind se lucreaza la noua taxa si se crede ce in 3-4 luni se va introduce noua taxa. Referitor la proiectoare nu stiu cat vor rezista. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SelfieFun Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Felicitari! Abia astept sa o vad finalizata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Pentru inceput am cumparat 1 bucata anvelopa BF MT 235/85 R16 si am montat pe janta de tambla pentru probe. Sunt foarte multumit de cum se prezina dimensiunea pe masina stoc. Cam asa arata :wink: Roata FATA Roata SPATE Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Bravo Silviu, arata excelent ! Cred ca o sa-ti trebuiasca niste overfendere....... roata depaseste caroseria si tot noroiul va fi pe geamuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Oare la flexare completa intra roata sub aripa? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Salutare! frumos bursucelul"' stiu ca nu sant in masura de a da sfaturi silviu fi atent la piulitele ce le ai pus am intalnit cazuri cu nu prindeau mai mult de 3 filete!!pericol real!! le am inlocuit cu altele de culoare neagra si mai scurte nu am codul lor dar se gasec te rog! verifica !cele relatate! bafta! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Oare la flexare completa intra roata sub aripa? Referitor la intrebare, la finalul lucrarii vom vedea si acest aspect daca ajunge si daca intra sau atinge in aripa. Va voi tine la curent. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Pana una alta am hotarat sa schimb toate uleiurile in cutie viteze, cutie transfer si grupuri fata / spate. Pentru cutie viteze manuala am cumparat ulei Texaco MTF94 - 4 litri, iar pentru cutia de transfer si grupuri folosesc Motul 75W90 - 6 litri. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corse Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Frumos proiect, bafta pe mai departe. Ai grija cu uleiul de cutie, poate cutia mea e mai uzata si pretentioasa dar pana nu am bagat ulei MTF 94 de Land Rover original nu am putut sa merg cu masina, la rece era un chin sa gasesti vitezele. Cum am schimbat uleiul, mergea cu varful degetelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Frumos proiect, bafta pe mai departe. Ai grija cu uleiul de cutie, poate cutia mea e mai uzata si pretentioasa dar pana nu am bagat ulei MTF 94 de Land Rover original nu am putut sa merg cu masina, la rece era un chin sa gasesti vitezele. Cum am schimbat uleiul, mergea cu varful degetelor. Cred ca si colegul tot original a pus, se vade in poza, Texaco MTF 94.:wink: LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corse Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 (editat) Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) am vazut, tot mtf 94 din comert am bagat si eu initial, dar eu ma refeream la acest MTF 94.... Editat Martie 17, 2017 de Corse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) In mod normal doar bidoanele difera ca uleiul original MTF94 folosit pt R380 e Texaco, scrie si in carte. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Salutare, am mai facut un mic pas sablat si zincat sasiu, arata in mare fel merita tot efortul. Statul de zinc este de 125 - 140 microni masurat cu aparat profesional. Cam asa arata :wink: 2 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Felicitari pentru lucrare...dar am cateva nelamuriri... L-ai sablat....dupa care a fost zincat....zincarea a fost facuta la pistol?...sau in baie de zinc? Eu am langa firma un atelier care face zincari profesionale...dar ei intai baga fierul in baie chimica pentru curatare si decapare....dupa care in baie de zinc... Ar fi pacat sa nu faci o zincare profesionala, eu cand am intrebat , se calcula la mp...deci la un sasiu nu iesea foarte scump... 1 vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Felicitari pentru lucrare...dar am cateva nelamuriri... L-ai sablat....dupa care a fost zincat....zincarea a fost facuta la pistol?...sau in baie de zinc? Eu am langa firma un atelier care face zincari profesionale...dar ei intai baga fierul in baie chimica pentru curatare si decapare....dupa care in baie de zinc... Ar fi pacat sa nu faci o zincare profesionala, eu cand am intrebat , se calcula la mp...deci la un sasiu nu iesea foarte scump... Sa facut zincare profesionala in baie de zinc cu tot tacamul decapare, uscare etc. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Atunci...felicitari inca odata !!! vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Atunci...felicitari inca odata !!! m-ai imbolnavit de inima...bravo, arata super. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) m-ai imbolnavit de inima...bravo, arata super. :wink: Multumesc :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Asa ceva?... felicitari!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 (editat) Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) Si pentru ca trecu ceva vreme ia venit sorocu la Bursucel sa intre si in ultima etapa de restaurarea fiind parte cea mai grea respectiv sasiul. Sa trecem la fapte adica poze :wink: dar din pacate nu por urca nici o poza. Am sa pun un link cu album creat in Google si sper sa se vada :sc https://photos.google.com/share/AF1QipP9L0fe3o-f4vPR-RhzlVfYv9N8U9Pog59JviNRr0yGBMVfTyBfui6GA3ktyrNazg?key=ekNXbXlnZnRNdHpDbWl4MXhJdHB0LTluV0xoazBR Editat August 7, 2018 de grigsilviu 2 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) ceva frumos. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Re: Restaurare completa Bursuc (Discovery 2) ceva frumos. Felicitari! Sunt invidios, pozitiv :wink::wink::wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate