cos Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 ... de ajuns se ajunge din Tulcea , asta mi-e clar ... Dar , de plecat se poate pleca si in alta directie decat inapoi la Tulcea ? Vorbim aici doar de cursa cu vaporul , bineinteles ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Periprava ... Am fost acum vreo 10 ani cu o clasa si profi de la Facultatea de Biologie care stiau foarte bine Delta Dunarii, fac cate 2-3 ture pe an cu studentii, am stat 4 zile in Periprava pe malul unui lac langa Padurea Letea, in fiecare zi excursii in imprejurimi pentru observat-studiat-explicat flora si fauna locului, foarte frumos mai ales cu oameni care stiu sa-ti arate cele mai interesante locuri. Cu mancarea a fost mai greu in prima zi, trebuia sa-ti faci comanda la magazinul satesc si a doua zi primeai marfa de la Tulcea cu vaporasul, in rest se poate manca si la sateni preparate din peste de toate felurile si foarte bune, nu in conditii de restaurant dar curat(unde am mancat noi). Profii au vorbit cu un satean cu tractor si remorca undea ne-am imbarcat toti pentru o tura lunga care a cuprins Padurea Letea cu, caii salbatici si cel mai batran stejar(cred) dupa care ne-am continuat drumul prin localitatea CA Roseti am mai mers putin si am poposit langa un canal. Ziua urmatoare am luat un vaporas mic care ne-a transportat pe canale inguste si cateva lacuri pana in Sulina unde am stat inca 3 zile. O vacanta de vis la cort in Delta Dunarii cu bani foarte putini. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Re: Periprava ... Da se poate,este drum pana la Sulina,de acolo retur pana la Tulcea cu rapida.Ca si mijloc de transport,microbuzul scolar,caruta sau vreun gospodar din sat binevoitor cu masina...Se mai poate ajunge si cu barca pe canale. SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 19, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2016 Re: Periprava ... Nu mi-e de nici o alta plimbare decat pe apa , pe cate un vapor care face curse regulate . Intrebarea e daca de la Periprava mai pleaca o cursa in alta directie decat la Tulcea . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Re: Periprava ... Din ce stiu eu (din amintiri) raspunsul este: nu exista curse regulate decat spre si dinspre Tulcea pe bratul Chilia. Poti tocmi localnici pentru alte trasee. Nu stiu preturi. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bezergheanu Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Re: Periprava ... R[spunsul este Nu. Doar cu bărcile localnicilor te poți mișca ulterior prin zonă. Iar vaporul vine o dată la 2 zile din ce știam eu. Cu mașina poți ajunge la Chilia în schimb, după ce treci cu bacul în zona Tulcei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate