renegade Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Masina: Nissan Pahfinder SE an fabricatie 2005 Cumparata in leasing persoana fizica si achitata in 2010 cand a fost trecuta de pe utilizator pe persoana fizica. In acest caz, daca vreau sa o instrainez cred ca trebuie sa platesc o taxa care nu este deloc mica. Ce solutie/solutii am ? Multumesc! PS: daca exista vreun topic care sa raspunda la intrebarea mea, va rog un link. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 Din pacate nu ai! :wi Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wld Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 In acest caz, daca vreau sa o instrainez cred ca trebuie sa platesc o taxa care nu este deloc mica. Ce solutie/solutii am ? Taxa trebuie platita de cumparator, nu de tine, dar tot un drak. Solutii? "Vanzarea" cu contract de comodat, posibil dezavantajoasa pt vanzator in anumite situatii, sau inmatricularea la vecinii bulgari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 sau ....divortezi ! Iti iei masina la partaj, fiind o dobandire involuntara , nu se plateste taxa ...ocazie cu care o poti instraina oricui fara a achita taxa . Scuze, nu iti doresc asa ceva, dar e una din spetele de a nu plati taxa, dupa cum ai solicitat ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 sau ....divortezi ! Iti iei masina la partaj, fiind o dobandire involuntara , nu se plateste taxa ...ocazie cu care o poti instraina oricui fara a achita taxa . Scuze, nu iti doresc asa ceva, dar e una din spetele de a nu plati taxa, dupa cum ai solicitat Nu se mai poate, s-a abrogat..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted August 2, 2016 Author Share Posted August 2, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 Nici sa mai divortezi nu se mai poate? S-a abrogat? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 :ha: Divortul nu s-a abrogat, inca :ha: In schimb, din lista de exceptii a disparut partajul, modificarea s-a facut la foarte scurta vreme dupa publicarea legii. Cativa au reusit sa profite de aceasta exceptie - au divortat, s-a inmatriculat masina fara plata taxei, apoi s-au recasatorit. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 Cu putintica rabdare se poate printr-un proces, cu solicitarea inmatricularii fara plata timbrului de mediu. In momentul de fata cred ca orice instanta judeca rapid speta in cauza fara sa mai dea surprize neplacute petentilor. RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 Se poate inmatricula fara taxa orice masina care este adusa de afara in urma unui mic proces pentru ca se considera ca a fost platita taxa respectiva in tara din care a fost cumparata initial masina, si conform multor norme europene care se respecta sau nu, nu se poate taxa de 2 ori acelasi lucru. Pentru orice masina care este cumparata de noua din Romania dinaintea legii respective nu se poate reinmatricula fara plata taxei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 :ha: Divortul nu s-a abrogat, inca :ha: In schimb, din lista de exceptii a disparut partajul, modificarea s-a facut la foarte scurta vreme dupa publicarea legii. Cativa au reusit sa profite de aceasta exceptie - au divortat, s-a inmatriculat masina fara plata taxei, apoi s-au recasatorit. Euu zic ca unii au profitat de masina ... ""Nevasta stii masina..banii...economie...un divort de forma..ce zici?"" si apoi..."""Nevasta te_am pacalit , nu te mai vreau!""":h5 Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.D. Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 (edited) Re: Taxa de inmatriculare Nissan Pathfinder 2005 Nici sa mai divortezi nu se mai poate? S-a abrogat? Nu ma pot abtine... :ha: Desi chiar azi am platit o taxa de inmatriculare de 3900 lei...trazni-i-ar.... Edited August 18, 2016 by Astral AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts