cobrra Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 dupa cum bine stiti pe data de 6 august are loc ceremonia de comemorare a eroilor care si-au dat viata in luptele ce au avut loc la TABLA-BUTII in primul razboi mondial 1916-1919 . cred ca este o ocazie deosebita mai ales ca pica sambata pentru cei care doresc sa participe avand in vedere ca si traseul este destul de usor accesibil pentru orice participant cu auto 4x4 nu stiu inca daca voi putea ajunge si eu ...dar sunt sanse destul de mari sa ne vedem acolo ! va doresc distractie cat mai placuta ! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: 6 August ..2016 sambata TABLA-BUTII Ar fi bine sa luati si foarte multi saci de gunoi, pentru a aduna ce lasa acolo cei ce se duc sa comemoreze ... :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Re: 6 August ..2016 sambata TABLA-BUTII o coroana si niste lumanari ar fi si ele un gest frumos un omagiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate