Valentin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... In august acest an am fost in Delta Dunarii 4 insi la pescuit, relaxare si sa vedem un pic din Delta Dunarii cu cortul pe o saptamana. Plecat cu masina din MM pana in Murigniol si de acolo cu barca pe bratul Sf. Gheorghe vreo ora pana la o bucla nenavigabila asa ca a fost liniste, se auzeau pasarile noaptea si pesti cum sareau super super. Peste nu s-a prea prins asa ca dupa vreo 3 zile am terminat momelile, berea :x si asa am ajuns si in Sulina din Tulcea cu vaporul(ala care face vreo 5 ore) pe bratul Sulina si am stat si acolo 3 zile cu cortul pe plaja.Ii super sa te trezesti sa sa vezi rasaritul din cort. La anul vreau sa merg din nou. In rest las pozele sa spuna tot Daca mai doriti o sa mai pun ca am de unde peste 1000 :grin: Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... inca Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... :grin: Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... :grin: atat si gata Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... faine poze :hi plaja din Sulina e super, am fost si eu prima data anul asta...pacat ca au inceput sa-si bage nasul smecherii imobiliari...in cativa ani se distruge si acolo totul, la fel cum se intampla la Corbu, Vadu, etc. on topic: in Dunare, peste pauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... si mai on-topic: cind facem un rapitor, undeva pe dunare/delta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... stii, sunt pesti mari si pe ape "libere" ia, o iesire de 3 zile pe Mures o abordare putin gresita a facut sa am doar o captura notabila... acolo sa te vad maestre, pe ape cu peste putin, nu pe belti cu apa mai putina ca si pestele din ea... asta arata ca balenele olandeze din canal. am vazut un nene care a scos 4 bucati ca asta cit timp mi-am dat eu barca jos de pe masina. dar de, aici nu-i maninca nimeni - pestele de apa dulce cica-i murdar ca sta in mîl- de-aia'asa multi. prin aprilie ies toti la apa mica la bataie, poti sa-i iei cu mina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... sa stiti ca este f util sa intri pe forumurile de vantoare.afli lucruri noi (am aflat spre exemplu ca g nu are planetare ceea ce o face f fiabila) si in general discutiile despre 4x4 sunt de-li-cioa-se.ma gandeam sa imi fac si eu cont si sa imi dau cu parerea ref la arme , ca tot nu am nici un pic de habar). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... sa stiti ca este f util sa intri pe forumurile de vantoare.afli lucruri noi (am aflat spre exemplu ca g nu are planetare ceea ce o face f fiabila) si in general discutiile despre 4x4 sunt de-li-cioa-se.ma gandeam sa imi fac si eu cont si sa imi dau cu parerea ref la arme , ca tot nu am nici un pic de habar). :ha: :ha: :ha: ai` sa mor eu... deci nu e pe curele ca altele tare, tre sa intru si eu totusi, sa nu stricam bunatate de topic asa o fi cu olanda, probabil sunt mai multi, de pescuit probabil nu ii pescuie nimeni, CU TOATE CA NU II MANANCA, PT CA NICI EU NU PESCUIESC DE FOAME Un drill cu un astfel de peste e f frumos si palpitant, deci valoarea lor este mare(ca pescuit de agrement, nu ca valoare de vanzare pe piata...) prinsul cu mana cat sunt in boiste...nu are rost sa ma repet, nu e pescuit ...bla bla bla deci, recomand, draga prietene sa iei 2 bucati bete de crap, cu mulinete cu capacitate mare de fir gros, 2 bucati alarme, cort, etc si sa te pregatesti un pik pt o partida de crap ( minim 3 zile de stationare) si cand vei intepe una bucata de + 10 kg... sa incerci sa-l aduci pe mal dupa care...discutam sa vedem ce ai inteles despre adrenalina, senzatii tari, valoare in pescuitul de agrement... sunt sigur ca ai sa cauti f f des cele de mai sus prin capturi cat mai dese si mai mari...chiar daca pestele miroase a mal (cui ii pasa ce gust are ) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... ........si doua lazi cu bere ! :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... sa stiti ca este f util sa intri pe forumurile de vantoare.afli lucruri noi (am aflat spre exemplu ca g nu are planetare ceea ce o face f fiabila) si in general discutiile despre 4x4 sunt de-li-cioa-se.ma gandeam sa imi fac si eu cont si sa imi dau cu parerea ref la arme , ca tot nu am nici un pic de habar). pe care forum daca nu sunt indiscret ca vreau sa rad si eu bine .... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... vanatoare.ro http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... =57&t=1388 si textul in clar sa nu cauti mult La G nu exista planetare Roata e prinsa de punte cu rulment conic ( ca la caruta ) asa ca nu are ce sa se rupa. Alt punct forte al masinii. Eu am virat rotile in toate partile cu diferentialul blocat . Un singur lucru iti trebuie : biceps. Ca merg mai greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... NO COMMENT ... si chiar is ON si pe forumul respectiv dar tot ce pot sa zic este : :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Deschid acest topic referitor la Delta Dunarii pentru ca e sezon de pescuit in zona si lucrurile pot deveni interesante si chiar putem impartasi ceva din experientele noastre. Cei care au imagini si povesti "pescaresti" din delta, rogu-va, bagati aici! Acum doua saptamani am descins cu doi buni prieteni (mcbun2 si dan dragos) la mila 23. Sa rupem stiuca. Am rupt picioare-n gard. Toata lumea pescareasca era trista. Nimeni nu prindea nimic. Interesant a fost faptul ca am mers cu masinile (Jeep cherokee - Mc bun2 & nepotu universal si landcruiser LJ73 - dan dragos & moa) pe dig, pana la Gorgova! terenul a devenit extrem de offroadistic, cu noroaie sublime! si la dus dar mai ales la intors....cand o ploicica adevarata a facut sa ramana in noroaie mai multe microbuze (probabil ale traficantilor de peste). Noi ne-am descurcat fara probleme, offroaderi... ce plm! Din pacate nu am poze cu drumul, nu stiu daca mcbun2 a facut ceva, dar, postez ceva de pe balta. Am reusit sa ma umplu de draci! nu stiu cum sa micsorez pozele cu Vista!!!! help! Este tarziu sa iti raspund (in ideea ca de cand ti-ai pus problema cum se procedeaza cu micsoratul a trecut ceva timp) dar o fac :). Referitor la micsorat pozele. Intra pe siteul microsoft - mai exact iata linkul: http://www.microsoft.com/windowsxp/Down ... rtoys.mspx si cauta acolo in dreapta imaginii (pe banda albastra undeva in josul ei urmatorul program ImageResizer). Instaleaza-l. Apoi ca sa micsorezi o poza o seltezi, dai clik dreapta de mouse si iti apare undeva in partea de sus (in fereastra care se deschide) scris RESIZE PICTURES. Selectezi tipul de resize care te ,,coafeaza,, mai bine si gata. E cel mai simplu, rapid si legal :) mijloc de a micsora poze. Avantajul lui (unul dintre avantaje) este ca poti selecta mai multe poze, click dreapta si urmati pasii de mai sus. Spor si zbor. Razvan PS De 1 mai urmeza sa fac un drum in Delta (pe la Chilia Veche). Pot ajunge cu masina acolo? In ce combinatii de traaseu? Asfalt :) traversat cu bacul, dig, etc. Aveti cumva ceva ajutator (pentru un incepator intr-ale orientarii in teren) :)? Multumesc. Tot eu. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... M-am intors din Delta dar cu gandul am ramas pe acolo. :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... banuiesc ca si pestele tot acolo e ... ...chiar ..ce a-ti prins ..???? daca nu voi ... altii au mai prins ..??????????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... banuiesc ca si pestele tot acolo e ... ...chiar ..ce a-ti prins ..???? daca nu voi ... altii au mai prins ..??????????? Am avut la un moment dat aceasta pasiune dar am vandut sculele si m-am retras in glorie. :) As merge cu cineva care se pricepe intr-adevar (ca si copescar). In Delta s-au prins cativa pesti (colegii cu care am fost au prins). Maxim 6 bucati. Avati. Nimic spectaculos. 20 de cm cel mai mare. Amuzant a fost ca au venit cativa din Baia Mare pregatiti pana in dinti cu tot felul de scule si trepiede si avertizoare si momeli si prastie de aruncat momeala si si si ... nimic :). Ha. PS - as manca numai peste. :) De fapt, in urma cu cateva minute, chiar am terminat de mancat ,,ceva,, peste la cuptor. Tu la ce dai de obicei? La crap? Vezi ca o sa fie un targ de pescuit si vanatoare la Romexpo. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... numai la mamaliga .... din 1 kg de malai fac mamaliga prt 2 partide ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... numai la mamaliga .... din 1 kg de malai fac mamaliga prt 2 partide ... Fir intins! Sper sa iti ramana mamaliga si pentru o saramura. :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... mamaliga aia nu se maninca :ha: :ha: :ha: pt ca se pun diferite chestii in ea :twisted: :twisted: :twisted: cunoscatorii stiu :bannana zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... las sa puna altii ... eu nu pun nimic ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... O veste buna, si in acelasi timp proasta.Spre finalul acestei veri incepe reparatia drumului Tulcea-Murighiol-Mahmudia-Dunavatul de Sus-Dunavatul de Jos.Banii exista, in curind o sa fie licitatia si spre sfirsitul verii o sa ii dea drumul la treaba.Vestea buna e ca nu o sa ne mai chinuim masinile pe drumul ala, veste proasta e ca o sa devina o zona mai aglomerata dupa ce v-a fi gata drumul pentru ca o sa se incumete mult mai multi sa il bata.nu este zvon, am fost cu cineva care si-a depus dosarul de participare la licitatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Am avut la un moment dat aceasta pasiune dar am vandut sculele si m-am retras in glorie. :) As merge cu cineva care se pricepe intr-adevar (ca si copescar). Ce-i aia "copescar"? Momeala? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... asa e...Dunarea e cu surprize,din pacate iesirile din care ne intoarcem cu peste acasa sunt din ce in ce mai rare... sa auzim de bine :x hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... [ATTACH=CONFIG]108854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108853[/ATTACH] asa e...Dunarea e cu surprize,din pacate iesirile din care ne intoarcem cu peste acasa sunt din ce in ce mai rare... sa auzim de bine :x faine poze :bleah asa e sportiv, sa tii pestele cu degetele in ochi ca il eliberezi sau nu (100% nu dupa ce se vede in poze) e una, dar sa il chinui degeaba...si sa mai imortalizezi stilul... e ceva care spune multe despre caracter si personalitatea personajului din pacate... :pr in lumea civilizata, unde oamenii sunt oameni cu adevarat, orice peste care e prins si va fi retinut, trebuie omorat cat mai repede si fara chinuri inutile, adica cu o maciuca in cap bine, ”aia e prosti” ca la noi nu e cazul, il prinzi bine de ochi, il stangi bine sa nu se zbata (doar se cabreaza de durere) si poti face poze linistit si in mai multe locatii, abia apoi se hraneste familia cu el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate