steleat Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Colegu 200 ron pe zi ! Plus barca,benzina si mai sunt si zile cand isi schimba dintii,ba nu trage,asa ca cu grija ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... buna treaba acolo! o sa merg si dupa aceea va anunt !!! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Nu uita sa treci pe la Biosfera pt permis si pe la Politia de Frontiera.Luata asta vara la Francez.......Nu reusesc sa iti trimit poza eventual pe mail,oricum trebuie incercat..... Aha !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Nu te intreaba Francezu de acte dar eu am venit cu barca de la Sulina si am trecut e langa post de Politie de Frontiera si acolo nu scapi.Nu stiu exact daca vii direct de la Tucea daca este vreun post de control dar avand in vedere ca esti pe granita s-ar putea sa le ceara vreun destept,atentie mare la roaming ..... au ucrainenii niste preturi.......si atentie cum veniti cu barcile sa nu treceti jumatea ca e jale cu rusii,se fac arestari.......serios..... aia nu glumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... permis de pescuit in delta am pe un an.permis pentru acces in biosfera am tot pe un an,la politia de frontiera nu mai merg dau prin statie si imi anunt destinatia iar cu asta am rezolvat tot! cu mersul nu o sa trec de jumatate ca nu are rost:ha: TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... nici o noutate despre pescuit in delta? a mai crescut sau a mai scazut apa? a fost cineva de curand? TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... nici o noutate despre pescuit in delta? a mai crescut sau a mai scazut apa? a fost cineva de curand? Urmareste aici : http://www.afdj.ro/cote/cote.htm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate