semaca Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Deschid acest topic referitor la Delta Dunarii pentru ca e sezon de pescuit in zona si lucrurile pot deveni interesante si chiar putem impartasi ceva din experientele noastre. Cei care au imagini si povesti "pescaresti" din delta, rogu-va, bagati aici! Acum doua saptamani am descins cu doi buni prieteni (mcbun2 si dan dragos) la mila 23. Sa rupem stiuca. Am rupt picioare-n gard. Toata lumea pescareasca era trista. Nimeni nu prindea nimic. Interesant a fost faptul ca am mers cu masinile (Jeep cherokee - Mc bun2 & nepotu universal si landcruiser LJ73 - dan dragos & moa) pe dig, pana la Gorgova! terenul a devenit extrem de offroadistic, cu noroaie sublime! si la dus dar mai ales la intors....cand o ploicica adevarata a facut sa ramana in noroaie mai multe microbuze (probabil ale traficantilor de peste). Noi ne-am descurcat fara probleme, offroaderi... ce plm! Din pacate nu am poze cu drumul, nu stiu daca mcbun2 a facut ceva, dar, postez ceva de pe balta. Am reusit sa ma umplu de draci! nu stiu cum sa micsorez pozele cu Vista!!!! help! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... eh, voi ...aproape de delta in weekend e programata o iesire la salau la iesirea crisului alb din tara zona salbateca si greu accesibila (asta o stiu si braconierii din pacate) cu apa de 3-4 m plina de copaci si crengi probabil ca e un pik cam greu pentru patrol, in primavara, imediat dupa dezget, cand totul mustea de apa, M ul cu tractoare a fost singurul care a intrat si a si iesit din zona pescuitul pe aici e cam blocat, nu am mai prins nimik la rapitor decand s-a schimbat vremea brusc...dar nu am dat decat pe Mures, am inteles ca pe belti e alta treaba forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Si asta este peste chiar daca nu este prins in delta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Si la arad se prind pesti frumosi si mari. Soimule dai o :dr :dr :dr si mergem la un cheste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Frumos exemplar. Bine ca mi-ati adus aminte. Poate ies duminica la balta sau la Dunare. N-am mai iesit la peste de vre-o 3 luni aproape. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Si la arad se prind pesti frumosi si mari. Soimule dai o :dr :dr :dr si mergem la un cheste ia te uita, ce peste are domnu` pe unde ai stat pitit de nu te-am vazut pe apa??? ps nu dau pe pescarii sau crescatorii daca vrei sa mergem pe o apa salbateca... spune doar stilul si ma pregatesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... De aia nu mai vazut. Imi plac partidele de pescuit de minim trei zile si numai pe balta si numai la pesti mari. Cand plec la pescuit zic vecinii ca ma mut atatea bagaje am. Dar nimic nu se compara cu placerea pe care o simti cand ai in bat un crap de minim 10 kg,si nu mai vorbesc de pregatirea dinaintea partidei de pescuit,febra cautarii locului unde vrei sa pescuiesti,instalarea pandarului,gratarului,nadirea,instalarea betelor,asteptarea trasaturii pestelui,fiorul care te patrunde la auzul strigatului alarmei care sparge linistea lacului,drillul care urmeaza dupa intepare si daca te sti sau ai noroc captura.poze, pupici si eliberarea pestelui care pleaca obosit spre mijlocul lacului multumindu-ti ca l-ai eliberat.Pentru mine nimic nu se compara cu asta nici macar o partida de vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Sau ca asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... stii, sunt pesti mari si pe ape "libere" ia, o iesire de 3 zile pe Mures o abordare putin gresita a facut sa am doar o captura notabila... acolo sa te vad maestre, pe ape cu peste putin, nu pe belti cu apa mai putina ca si pestele din ea... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... pupici si eliberarea pestelui care pleaca obosit spre mijlocul lacului multumindu-ti ca l-ai eliberat Da pestii aia nu sunt buni de mincat??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Da pestii aia nu sunt buni de mincat??? Nu, ca sunt prea grasi si parca nu ai omori un exemplar asa frumos.poate il mai prinzi si altadata,sau poate il prinde alt pescar. Din pacate apele din Romania sunt tot mai sarace in peste si trebiue sa protejam atat cat putem apele in care vrem sa pescuim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... si pe langa asta un peste atat de mare face in fiecare ani milioane de puisori mici mici mici care in cativa ani vor fi si ei mari si buni de prins . si daca nu mai are cine sa faca pui.....alevini ...pestisori.... i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Soimule, stii cat de mult imi place pestele, dar nu mi-ai da si mie o feliuta... asa, de pofta. :uameni 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Soimule Frumos peste ai prins. Pe rau trbuie intradevar sa stai cateva zile daca vrei sa ai rezultate , da eu nu pot ca nu ma lasa mama. de aia merg pe lacuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Soimule, stii cat de mult imi place pestele, dar nu mi-ai da si mie o feliuta... asa, de pofta. :uameni Adi,pestele de la Metro este bun??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Adi,pestele de la Metro este bun??? Buna idee... O sa iau unul mare din Metro si o sa-mi fac si poza cu el. :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... off topic... scuze. De 10 minute sunt posesorul unui salau superb, pescuit chiar azi de soimu'... Mi-a facut o surpriza deosebita :P Multumesc Domnu' Cristi. Multumesc... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Vezi si tu vorbeai urat de soimu. Baiat bun soimu asta da cam bea multa apa dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bolidul Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Frumos exemplar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Lasati-ma ca m-am umplut de nervi ieri. Am stat toata ziua pe balta si nici macar o trasatura. Eu m-am dus ca bou' "echipat" doar pt crap, fara sa am nici o lingurita macar la mine, si am stat cu betele in balta degeaba, iar in jur scoteau oamenii stiucile. Asta e. Poate data viitoare. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... atar,nu te necaji tot timpul exista data viitoare. La pescuit este ca la loterie azi castigi maine ??? Au fost zile cand am prins de am rupt iar altele pauza mare ,nimic . Pana la urma important este ca am iesit in natura aer curat si relaxare,un gratarel o bautura un sfarsit de saptamana placut,si un gust amar ca de luni incepe o noua saptamana de lucru. Astea spuse FIR INTINS fratilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... martuisesc, nu am fost la serviciu azi, am fost cu adi sa vedem daca se converteste... el nu a prins nimic.. este la primul pescuit de spinning, dar azi a inteles cum functioneaza si lanseaza f f bine, deci pe viitor cred ca va prinde, si pe merit eu am mai "lovit" un salau... tot pe Crisul Alb, tot la guma... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Il rog pe semaca sa ne ierte ca am "mutat" topicul de pe Dunare, pe Crisul Alb. :sr Azi am trait o experienta deosebita... am contribuit din plin la scoaterea unui salau de 6 kg, prins de Cristi. Cred ca e tata, sau bunicul celui pe care mi l-a dat alaltaieri, prins exact in acelasi loc. Bietu' Cristi a intrat in apa pana la buric, si eu l-am recuperat cu tot cu prada. Avea mana bagata prin bronhii si scoasa pe gura pestelui. Greu de tot l-am tras de sub malul abrupt. Nu i s-au udat decat pantalonii, ciorapii si toate actele. Tricoul numai putin, in partea de jos :grin: Noroc ca a fost o zi superba, cu soare. Sa stiti ca e "meserias" la chestia asta cu pestii. :bravo In ce ma priveste, n-am reusit decat sa-i las o "lingura" pe malul celalalt, intr-o salcie... Promit ca voi mai exersa... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... Ma lasa nerviiii!!!! Soimule, pare ca este impaiat....sau....rigor mortis.... Super salau! Ma voi duce sa exersez... P.S. la ce fel de gume l-ai prins pe tata lor??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Delta Dunarii...pescuit, vanatoare, offroad... :grin: Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate