Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema ciudata sistem racire Freelander 1.8 din 1998

andrei1987

Postări Recomandate

Re: Problema ciudata sistem racire Freelander 1.8 din 1998

Multumesc, deci o alta posibila cauza e garnitura admisie din ce inteleg. Sper maine sa ajung undeva sa o pot verifica.

Cat de grava este aceasta posibila cauza? (comparand cu celelalte majore)

treaba simpla

daca nu ai garnitura noua silicon gri peste ea. dai cu silicon in canal (dupa ce cureti canalul) pui garnitura veche peste silicon presata (nu foarte tare) mai dai un pic de silicon peste ea si stai 30 minute . cureti la chiuloasa (chiulasa) bine zonaunde preseaza , dai un strat subtire . strangi admisia sa se apropie(un pic presata ) mai lasi 30 minute apoi starngi tare (la simtul mainii sau daca ai dinamometrica pana la 35 Nm.

LA capete Admisia are doua "dopuri" ce se acopera cu aceasta garnitura. acolo eu cred ca este problema.

Exclud (90%) varianta fisurarii. masina este 98 cu serie vin de 1A si sigur face parte din lotul cu compozitul prost de la admisie. Asta ce inseamna:

au existat loturi la inceput ce se dilatau foarte tare admisiile (ele fiind din plastic) si facea joc garniturii.

Dar asta nu inainte de a te asigura ca nu ai nivelul crescut de ulei.

Editat de mariusb
Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, dezamagire totala acolo cu piesele, nu are rost sa povestesc.

Dar, am vorbit cu mecanicul la care merg cu masina cealalta, si mi-a sugerat sa i-o duc sa ii faca un test de presiune, sa vada pe unde e problema.

Deja imi vine sa...

Link spre comentariu

Mda, dezamagire totala acolo cu piesele, .

???? despre ce piese este vorba? ai gasit defectul?

Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare