radum Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Tot ce am de spus este: respect pentru tot efortul facut (fizic, financiar, etc). In rest, cuvintele sunt de prisos. :bravo Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 19, 2016 Autor Partajează Postat August 19, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Salut Spune-mi te rog unde ai vopsit si cam la ce pret te-a ajuns ? Pot sa imi scrii pe privat. Vad ca te misti foarte repede, bravo Mersi :)) in februarie am inceput lucrarea deci nu a fost chiar repede dar nu am avut timp si sa postez.... Masina am dus-o la atelierul de tinichigerie-vopsitorie in 06.05.2016 si am luat-o saptamana trecuta deci putin peste 3 luni am asteptat si pretul a fost 6000 lei fara piese. Atelierul este undeva langa Beclean, Jud BN si nu prea poti negocia pe aici ca am fost la vrea 4-5 ateliere dar toti m-au refuzat pe motiv ca e prea multa munca si nu au timp. Oricum la atelierul asta am mai facut o masina anul trecut ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92445-Suzuki-LJ80-o-noua-viata ) si eram multumit de cum lucreaza ( calitatiav) dar stiam ca dureaza mult de aceea am incercat si la alte ateliere initial. De cand am adus-o lucrarile merg mai greoi, spatiu de lucru e tot mai mic. De exemplu ieri si alaltaieri am reusit sa montez conducta la ambreaj si vasul + furtunl de alimentare la blocanti. Eu lucrez doar de la 6 seara pana se face noapte, evident cand nu ploua, in rest sunt la servici. Sa ai grija cand te apuci de montat sa montezi in ordinea inversa demontarii ca altfel patesti ca mine si montezi o conducta in 2 zile. :grin: Am reusit sa mai montez de cand am adus-o stopurile spate, o parte din instalatia electrica si masca + farurile fata. Mai sunt interioarele ( monentan astept scaunele de la refacut ) dar o sa mai revin cu poze zilele astea. Sper pe sambata sa pot sa-i dau o cheie :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 19, 2016 Autor Partajează Postat August 19, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Felicitari a iesit foarte bine. Cand ai terminat lucrarea, ai avut timp sa mergi cu ea? Pozitia cardanului fata era asa cand ai luat masina, pentru ca la mine si am vazut si la altele este tocmai invers. Daca ai un manual in care este data pozitia lui corecta spune-mi si mie te rog. Sunt mari sanse ca la mine sa fie montat gresit. Nu am umblat la cardanul fata deci nu stiu daca asa e bine sau nu. Cert este ca asta era cand am luat masina. Poate ne lamureste cineva care stie sigur cum trebuie sa fie pozitia corecta. Despre mers cu ea ai vazut in celalalt raspuns.....mai dureaza putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 (editat) Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Am o intrebare, ce ceara de cavitati ai folosit? Eu vreau sa cumpar SikaGard 6250 dar comanda dureaza peste 21 zile si as lua altceva asemanator daca au pe stoc. Pentru protectia pasajelor de la roti poti monta asa ceva de la seria w463 fata stg.A4638840222, fata dr.A4638840322, spate stg.A4638840622 si spate dr.A4638840722 Editat August 19, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Am o intrebare, ce ceara de cavitati ai folosit? Eu vreau sa cumpar SikaGard 6250 dar comanda dureaza peste 21 zile si as lua altceva asemanator daca au pe stoc. Pentru protectia pasajelor de la roti poti monta asa ceva de la seria w463 [ATTACH=CONFIG]268305[/ATTACH] fata stg.A4638840222, fata dr.A4638840322, spate stg.A4638840622 si spate dr.A4638840722 Salut, Nu stiu cum se numeste ceara, baietii de la tinichigerie au cumparat-o dar am mai folosit si la cealalta masina pe care am reconditionat-o si sunt multumit de cum se prezinta dupa aproape un an. Eventual o sa-i intreb cand mai am drum pe acolo. De protectia pasajelor nu sunt foarte incantat in sesu ca daca ajunge noroi dupa ea, si cel mai probabil o sa ajunga, o sa faca mai mult rau decat bine ca o sa tina umezeala acolo. Exact ca bandourile de plastic aplicate peste caroserie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Incepe sa arate cat de cat ca un Gelandewagen :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Felicitari! Arata intr-un mare fel. Pana la urma o inscrii ca "retromobil"? Editat August 22, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Asa e planul, sa o inscriu ca vehicul istoric....pana atunci mai e un pic. Cica azi vin scaunele de la reconditionat, revin cu :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Poti sa imi spui te rog in ce sens va fi reconditionarea? Le retapitezi in piele sau reconditionezi materialul initial? Ma intereseaza si pe mine, pentru ca am cateva rupturi in tapiteria scaunelor si vreau sa le readuc la starea initiala. La fel si cu retromobil, vreau sa il fac si pe al meu retrocotetz. Ps: nu ai semnalizarile portocalii pe aripile fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia.cristian Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Exceptional! Eu cam știu prin ce ai trecut deși nu m-am apropiat nici pe departe de lucrarea ta. Eu am lucrat pe un 240 GD din '87 dar nu era nici pe departe în starea asta! A venit de la armata daneză și starea generală era excelentă. Spre deosebire de tine eu nu am ținut la starea originală, dar mi-am dorit o mașină decapotabilă cu parbriz rabatabil și acesta a fost scopul final! La mine taxa a fost de aproximativ 1700 euro și în final, dacă mă uit la costul total este cam 15%. Mai am câteva detalii...:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Ce frumos arata versiunea asta cabrio :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia.cristian Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Arată foarte frumos și senzația care o ai când mergi cu parbrizul lăsat, prin pădure, este incomparabilă! Am avut noroc că a fost nevoie doar de cosmetică la caroserie. Însă la partea mecanică... Am acum o cutie automată în 4 trepte 722.435 si un raport al diferentialului de 5,333. Foarte bun pentru off-road extrem cu anvelope de 37'! Dar eu caut sa il schimb cu un diff de 4,375 sau 4,111 sau 4,888. Sau varianta II o cutie manuală în 5 trepte cu overdrive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia.cristian Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Apropo de scaune, în față am de mercedes w210 electrice iar în spate de la un BMW 5xx (fost cu numere de GB - scaunul soferului a fost în drepta). Fiecare set a fost 200 ron, ambele seturi fiind de piele. Dacă ești "nervos" mai investești încă 200-300 în vopsit profesional și ai scaune ca noi. Din pacate nu pot încărca fotografiile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 (editat) Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Arata chiar foarte frumos. Mi-ar fi placut sa fie si a mea cabrio....mai ales ca sunt fan Wrangler. Am si avut 2 bucati. Noroc ca mai am si eu in curte un LJ80 cabrio sa-mi satisfac pofta de fluturat plete in vant. Revenind la ale noastre: Am avut 2 zile pline la serviciu si abia am apucat sa lucrez cate 2 ore la masina pana s-a facut noapte. A trebuit sa desfac din nou masca...nu mergea claxonul...pana la urma problema era din cauza perilor care nu mai ajungeau in volan. Apoi am desfacut plutitorul ca nu indica nimic. Pana la urma s-a aprins becul dar indicatorul refuza sa functioneze cum trebuie. Mai incerc sa-l mai curat ca unul nou costa doar 1500 lei :e In schimb mi-a mers bine ca am gasit la un dealer local de cobre si w124 un volan in stare perfecta ( al meu era rupt si lipseau bucati din el ) o maneta completa de semnalizare ( a mea nu ma statea in sus ) si 2 manere pentru deschis geamul ( mie imi lipsea una ). Si partea cea ma buna ca toate au fost 100 lei :ap Au ajuns si scaunele, arata foarte bine dar cum am zis nu am apucat sa fac poze grizzlee sa vezi cum arata. Sper azi sa am mai mult timp. Editat August 24, 2016 de hop_si_eu06 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 26, 2016 Autor Partajează Postat August 26, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Mai incet dar am reusit. Am montat si semnalizarile portocalii. Functioneaza totul perfect. Am montat si scaunele si am miscat masina in curte......merge ca una noua :)). Maine sper sa reusesc sa aerisesc franele deocamdata doar frana de parcarea. Se mai poate observa noul schimbator, mai scurt, de la batrana cobra. Merge perfect :ap Dovada la ce am scris mai sus: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Salut Ai folosit ceva pentru a reda luciul bordului vechi? Numai din spalare nu cred ca iese asa frumos. Scaunele dau un aer curat si nou interiorului, arata frums :) Seba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 26, 2016 Autor Partajează Postat August 26, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Salut Ai folosit ceva pentru a reda luciul bordului vechi? Numai din spalare nu cred ca iese asa frumos. Scaunele dau un aer curat si nou interiorului, arata frums :) Seba Probabil sclipeste asa din cauza soarelui. Bordul doar l-am spalat bine. Urmeaza sa-l dau cu Plastic Dressing de la Kent. Eu folosesc asa ceva de vreo 5 ani inclusiv pe motoreta si pe atv si nu am gasit altceva mai bun. Ramane luciu, acopera zgarieturile si pe langa ca e rezistent la exterior, nu se lipeste praful de el ( ramane complet uscat ) ca si la produsele cu silicon. Merita sa incerci. De scaune si eu sunt foarte multumit mai ales daca te uiti cum au aratat ale mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Covorasul interior l-ai cumparat acum? Pare a fi original, oricum nu cred ca face alt producator mai ales pentru W460. M-ar interesa si pe mine cat a costat si un cod pe aceiasi culoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Covorasul e cel cu care am luat masina doar l-am curatat si acuma e acceptabil. Sambata am incercat sa aerisesc franele dar am avut o problema la limitatorul fortei de franare pe spate, unde am uitat in primavara ( cand i-am facut revizia ) sa-i mai pun o siguranta la cilindru. Prin urmare a curs si a trebuit sa desfact toba de espament si cantarul si sa-i pun siguranta. Pana la urma franele functioneaza si masina opreste in siguranta :av De 2 zile curat bandouri si acuma sunt gata de montant. Am gasit suport de oglinda dreapta ( nu-l aveam ) si am gasit si un bord cu turometru asa ca nu am stat pe ganduri. Numai trebuie sa-mi dau seama cum sa-l leg ca habar n-am. Si nici nu prea imi place electronica asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Ti-au iesit tare bine bandourile, nu imi dau seama acuma din poze care e uzura lor. Bordul arata iarasi tare bine, cred ca e de benzinar, are indicatorul pana la 7k rpm, dar nu e relevant. Ai indicatorul pentru bujiile incandescente in partea stanga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Cu exceptia turometrului bordul e cel original al masinii. Doar ca unde l-am gasit nu a vrut sa-mi vanda doar turometru asa ca mai am un bord de rezerva. Deci am becul de bujii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Am reusit sa pun bandourile, a venit si oglinda dreapta si barele. Mai am de asteptat dupa periIle de la geamurile fata ca ale mele erau varza si intra toata apa in usa. Apoi montez fetele de usi ca sa pot termina si interiorul. Editat Septembrie 6, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Ce frumos a iesit,bravo :) imi place si culoarea. Pana la urma arata bine bandourile si ochelarii de la faruri. Vad ca ai pus deja si numerele pe ea, ai scos-o la drum deja? Ps:Poti sa imi spui te rog unde ai gasit garniturile de la geamuri, eu am aceeasi problema. Ps: e cumva culoarea Mahogani Brown RAL8016 DB8456 ? Editat Septembrie 6, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Salut, Culoarea e 8016 Garniturile de la geam le-am luat de la reprezentanta si au cam usturat :)). Important e ca sunt multumit de rezultat si nu mai intra apa in usa asa cum intra. Pretul a fost 400 lei pentru amandoua. Numerele le-am pus provizoriu sa dau o tura prin sat sa vad cum se comporta. Deocamdata sunt multumit. Schimba bine trage ca un diesel aspirat, opreste bine. Cam ce face o masina din `80. Pun mai jos 2 poze cu lucrarea si una in care vezi si codurile. Poate le gasesti mai ieftin altundeva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Reconditionare Mercedes W460 G300 GD Salut Pui te rog codurile de la garniturile respective, trebuie sa iau si eu 4 bucati. La mine asta a fost la fel problema, ploua pe langa geam si mi-a gaurit usa. Faina treaba a iesit. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate