Pleampa Postat August 25, 2016 Autor Partajează Postat August 25, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Stai ca am una la tara :grin: Acum, mai nou, ma bate gandul sa iau o rulota micasi sa o folosescca baza pentru explorat diverse locuri. P.S.Multumesc pentru sfatul tau priviror la scuturi:al am mers cu mai mult tupeu stiind ca le am:wink: S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Cand plec am o canistra de benzina de 5l pentru generator, 20litri motorina pentru masina, uleiuri, lichid frana, becuri si sigurante, cablu electric, suruburi si piulite, scule diverse aproape pentru orice, tot ce am pentru recuperare adica sufe, ocheti, scripeti, Hi-Lift, etc., conserve pentru tot sejurul, inclusiv pentru Rex, Toaleta chimica precum cea din rulote, aragaz cu doua ochiuri, cratite, vesela si tacamuri, topor, pavilion 3x3, masa plastic 4 persoane si doua scaune aluminiu pliante, cort de rezerva, saltele de burete, perne, plapuma, saci de dormit, haine, cizme cauciuc, trei perechi de incaltari, doua sacose cu gadgeturi si latopul, si inca multe altele pe care nu le mai insir dar masina este burdusita complet.:grin: Imi vine sa ma las de plimbari in natura! :ha: Cu ce am eu (comparativ cu tine), nu-mi ajunge nici pentru o tura in jurul cartierului! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 25, 2016 Autor Partajează Postat August 25, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului :ha: Tine totusi cont de faptul ca eu merg singur si cate o saptamana nu vad asfaltul.:grin: S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Scuze de offtopic, nu ma pot abtine, big like pentru poza cu catelul in bena....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cain Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Am vrut sa urmez un track de la 100Tracks propus la clasa Trip ca varianta initiala de uscat, vezi aici amanunte http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92294-TRIP-CLASS-CHALLENGE-Campina-4-IUNIE-2016&p=1066789&viewfull=1#post1066789 Voi mai face si alte trasee in Baiului cand timpul imi va permite. :al Am facut si traseul tau prin Pasul Predelus dar in luna Mai uite aici postarea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92308-Doftana-Pasul-Predelu%26%23537%3B-Sacele-Azuga&p=1059919&viewfull=1#post1059919 In urmatoarele 3 weekenduri o sa alegem unul in care sa mergem iarasi pe muntii Baiului. O sa stau cu ochii pe meteo si anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Noi mergem in weekendul 10-11 o mica inalnire Feroza dar este binevenit oricine, daca ploua nu facem Baiului o sa facem un traseu de la 100tracks http://mytrip.100tracks.net/azuga-doftana-campina/5 Poate ne intersectam pe undeva sau mergem impreuna. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Re: C.o. 2016 - Creasta Baiului, Lacul Vulturilor, Tabla Butii, Vf.Sureanu, Petrila, Valea de Brazi, Cheile Sohodolului Eu unul sunt extrem de ocupat, lucrez aproape zilnic cate 12 ore.:cn Pe 10 este posibil sa fiu liber dar pe 11 sunt la datorie. Din 16 septembrie incep lucrarea la casa de la tara si daca totul merge bine voi putea sa mai evadez cate o zi prin imprejurimi.:pr1 Editat August 29, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate