Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recunoasteri pe Valea Sadului

ctinu

Postări Recomandate

Profitand de repausul pe care si l-au luat ploile, am facut o iesire de incalzire si explorare pe Valea Sadului, cu intentia de a incerca o urcare spre cabana Prejba, pe la Masa Verde - in trecut, traseu principal "de picior", spre cabana.

Am parasit asfaltul si am luat-o pe un drum forestier recent construit cu bani UE, pe care se merge mai bine decat pe unele drumuri nationale. Deoarece se infunda la un moment dat (era in lucru, s-or fi terminat banii?!), am revenit la intersectia spre cabana. Aici am constatat efectul distrugator al ploilor asupra drumului. Dupa ce am trecut de 3-4 curbe si am vazut ca drumul continua in acelasi mod, am renuntat.

Am revenit pe Valea Sadului (DJ106P) unde, dupa terminarea asfaltului, am fost scuturati binisor. Am explorat putin si drumul spre Voineasa (DJ 105G), pe Valea Sadurelului: frumos, salbatic, dar prost dupa ce incepe sa urce.

Am luat-o spre Paltins trecand pe la lacul Negovanu, Gatul Berbecului si apoi in sus, pe la Rozdesti.

Inainte de Poiana Muncel, intr-o poiana, ne-am oprit pentru un picnic binemeritat.

Adaug un scurt

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recunoasteri pe Valea Sadului

cat de prost este spre voineasa si ce cazari as avea in zona ca vreau sa merg sambata si duminica de la obarsie la paltinis si apoi spre voineasa

Daca definesti o scara, as incerca sa plasez pe ea dificultatea drumului. E abordabil pt un 4x4, dar nu merita facut pt o calatorie de placere; sunt vreo 40km, posibil la coborare drumul sa fie mai bun.

Distractie placuta!

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Re: Recunoasteri pe Valea Sadului

In acest an am ajuns la Paltinis, Poiana Muncel, venind pe Valea Sadului.

Inainte sa intru pe forestier am intrebat in localitatea Rau Sadului pe politistul care statea de vorba cu padurarul si acestia mi-au spus ca se poate merge la Paltinis dar ca drumul spre Voineasa era surpat dupa plaia torentiala din noapte ce tocmai trecuse.

Poate intre timp a fost reparat.

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare