Astral Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Si te manca-n bascheti sa vinzi cortul.....:bl :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture NU il mai dau. Am vazut o maggiolina hard case.. este fain ca il desfaci imediat si este aerodinamic.... dar spatiul este prea mic! Raman la acesta. Uremaza sa faca cienva un alt sistem de prindere si o chestia aerodinamica in fata :) ... Revin cu poze. :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture ma da ce fain ii patrolu ala lung :grin: asa imi place :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Fain ... da greu :)) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture O sa razi ca o dam in paranormale, nu stiu cum , dar Y61 scurt e cam la aceleasi kg ca cel lung ... Ba in functie de echipare, am gasit Y61 scurt mai greu decat unul lung ( dar ceva mai sarac) . Nu am gasit o explicatie ... da mai caut . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Stai chill ca le-am cantarit la acelasi cantar de fier vechi :) .. Ce ai gasit tu este ceva "supranatural" :)) .. ca si cu EGT-u :) Ah .. uitasem.. oare ai comparat aceleasi motorizari(sau ai omis acest lucru?)? 3.0 este mult mai greu decat 2.8. Daca ai calcualt 2.8 lung si 3.0 scurt atunci da este posibil. Am avut si eu combinatia asta :) Editat Mai 8, 2017 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Stai chill ca le-am cantarit la acelasi cantar de fier vechi :) .. Ce ai gasit tu este ceva "supranatural" :)) .. ca si cu EGT-u :) Ah .. uitasem.. oare ai comparat aceleasi motorizari(sau ai omis acest lucru?)? 3.0 este mult mai greu decat 2.8. Daca ai calcualt 2.8 lung si 3.0 scurt atunci da este posibil. Am avut si eu combinatia asta :) Y61 / 2004 SWB automatic - 2375 kg Y61 /2002 LWB automatic - 2380 kg ambele masini au motor ZD30 Cifrele rezulta din cartile de identitate , ale caror copii le am ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Cantarul spune cca 130-150 kg diferenta (nu imi amintesc exact)...., la fel si auto-data. Acum masinile sunt echipate identic, o sa mai facem o cantareala. Cealalta problema este ca ala lung ai loc sa il umpli .. ei ha cat intra in el :) ... 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture patrol 3.0 lwb 2540 kg cu vreo 70 l motorina , si suspensie +10 si cauciucuri 35 si bullbar (aprox 15 kg) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Nu am cantar .... dar adaugam ca si extragreutate... 1. jenti + anvelope pe 33 2. troliul in bot 3. cutia de depozitat din spate care la nevoie cu scaunele rabatate se transforma intr-un pat excelent 4. 4 x lant 5. 2 x truse chei 6. sufe, ocheti, leviere + alte scule Iese ceva kile de aici .... Pe maestrul @giorgel l-am auzit exact in acelasi fel ... ca aia scurta e ca aia lunga ... masina bre ... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 9, 2017 Autor Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Al meu pe cantar era 2460 kg cu 33 Cooper STT Pro, bullbar(mare), Troliu cu cablu metalic, placa troliu, si o lada de scule de cca 40-45 kg + Banchete, rezerva, 3 sfert rezervorul. Acum ca are si koch marius robert troliu si rotile + suspensia la fel cu ale mele, o sa mai trecem inca odata la cantar :D. Eu le-am avut ambele in paralel si lung si scurt. Lungul era 2.8 si Scrutul 3.0, unde da.... lungul avea aceleasi kile ca si scurtul!Aveau aceeasi suspensie si aceleasi roti! Erau motrizari diferite ce e drept, dar dupa ce am intrat cu lungul prima data in padure, mi-am dat seama ca nu il vreau :ha::ha: ..... Oarecum nu ne-am potrivit. Acum cu sunt ambele identice lungul si scurtul o sa mai mergem odata la cantar. Ceeace am tot zis este ca in lung daca ai loc bagi .... is curios dupa ce sunt echipate ambele de drum (cort, pat de dormit, bagaje, frigider) care la cate kg ajunge :) ..... curand o sa fie si aia ca se apropie concediu .... 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 9, 2017 Autor Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture patrol 3.0 lwb 2540 kg cu vreo 70 l motorina , si suspensie +10 si cauciucuri 35 si bullbar (aprox 15 kg) Nu ai mentionat ca masina era doar cu scanele fata, fara banchete :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Nu ai mentionat ca masina era doar cu scanele fata, fara banchete :) da da si o placa de lemn de la autoutilitare. cand o sa mergem la cantar punem poze cu rezultatu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Eu vorbesc de mere voi ziceti de pere :). Mai lipseste sa va cantariti cu tot cu propriul fizic ... E vb de ce greutate are masina , goala , pe CIV , deci . Masina lunga cantareste la fel ca cea scurta ! Ca iti pui pe dansa troleu, bullbaroi , scaune sau un stomac plin de mititei...e altceva .. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture La Y60 situatia e asa: -1915 kg masina scurta -2030 kg masina lunga Cu tot ce punem pe ele si anume troliu, bari (slim sau nu), scule, bascule, ite si carice ...cred ca mai trebuie sa luam in calcul cel putin vreo 200-250kg minim. Nu se iau in calcul pasagerii si soferul ... ca iar mai vorbim de inca vreo 200-300 kg extra. La Y61 (scurt-lung)... de la 2350kg in sus (indiferent de motorizare) ...daca e "full full" atunci valoarea se apropie vertiginos de 3 tone. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture @Luigi .. mere, pere .. nu are improtanta ..... Ideea este ca daca masinile sunt echipate la fel o sa se vada diferenta de KG intre lung si scurt :) .. ma refer pe cantar. Dca ne luam dupa talon diferenta este in felul urmator: Al meu are in talon 2310 autoutilitara cu 4 locuri cel lung are 2340 in talon cu 2 locuri. IN tealitate situatie este total alta!!! Cantarul nu minte. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture La Y60 situatia e asa: -1915 kg masina scurta -2030 kg masina lunga Cu tot ce punem pe ele si anume troliu, bari (slim sau nu), scule, bascule, ite si carice ...cred ca mai trebuie sa luam in calcul cel putin vreo 200-250kg minim. Nu se iau in calcul pasagerii si soferul ... ca iar mai vorbim de inca vreo 200-300 kg extra. La Y61 (scurt-lung)... de la 2350kg in sus (indiferent de motorizare) ...daca e "full full" atunci valoarea se apropie vertiginos de 3 tone. Y61 2.8 Lung cu aceeasi echiapre era la fel de greu ca si Y61 scurt 3.0. Le-am cantarit eu in aceeasi zi pe acelasi cantar. masinile personale ale mele. Autodata la fel zice!!! 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Ale tale ale taleeee...pardon, ale mele ale meleee...3.0 scurta-lunga sunt cam tot p'acolo cu kilele...scurtu' ar trebui sa fie mai usor, dar deh...5 roti la 50 de kile bucata...fac diferenta sau egalitatea. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture @Luigi .. mere, pere .. nu are improtanta ..... Ideea este ca daca masinile sunt echipate la fel o sa se vada diferenta de KG intre lung si scurt :) .. ma refer pe cantar. Dca ne luam dupa talon diferenta este in felul urmator: Al meu are in talon 2310 autoutilitara cu 4 locuri cel lung are 2340 in talon cu 2 locuri. IN tealitate situatie este total alta!!! Cantarul nu minte. Deci vorbim de o diferenta de 30 kg. Pai se va pastra aceasi diferenta si dupa ce le accesorizezi , daca le accesorizezi identic. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture 57 cm diferenta de lungime zice autodata si 135 kg.... deci asta cu 30 kg cred ca e diferenta de mici si creier sau pur si simplu greseala rar :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Ala lung pe 35 -uri e al tau Marius ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Ala lung pe 35 -uri e al tau Marius ? salutare , o fost pe +10 si roti de 35 , acu e cu +5 si 33..:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Legat de greutatea masinilor... Cineva de pe aici considera ca mai conteaza cateva kg sau sa zicem maxim cateva zeci de km la masinii de tura? Inteleg in competitii super usurarea masinilor dar la tura si plimbari chiar nu cred ca se fac resimtite cateva kg! Deci pe scurt nu mai pierdeti timpul pe la fier vechi pe cantare! Sa ne vedem in ture... zic eu care nici in ziua de azi nu am masina... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture @rd_adi ... zecile de kile se multiplica in momentul in care ai o gramada de spatiu in + in masina in care tot pui "kkturi" ... :banana:banana. La unul scurt te limiteaza spatiul. Exact asa .. ia un acaret si hai sa dam pe "hotare" :D 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture @rd_adi ... zecile de kile se multiplica in momentul in care ai o gramada de spatiu in + in masina in care tot pui "kkturi" ... :banana:banana. La unul scurt te limiteaza spatiul. Exact asa .. ia un acaret si hai sa dam pe "hotare" :D :no1 nu si daca dormi in cabina , atunci nu prea iti permiti sa cari o tona de boarfe ca nu ai ce face cu ele noaptea :grin: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate