Roby200487 Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture @cos, " Ar mai trebui sa ai cricul , tija de actionare a lui , cheia de roti care e si manivela de cric ." astea le am :D dar is puse in alta parte :D Am sertaras si pe dreapta. Acolo e cricul cu cele 2 scule. Tija lunga e bagata pe langa aripa sa zic asa. In Sertarasul din stanga ianfara de trusa asta ce mia vine bagat? Trusa sanitara? Extincotrul la 61 unde is are locul, ca numa nu i-l gasesc :) Am gasit ca este si gresor :) 99557 Codul :) OAre cine are asa ceva de vanzare.. cele care imi lipsesc:) Editat Septembrie 16, 2016 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Fiecare echipare are kitul specific , daca nu are trapa nu este in kit manivela pentru trapa , daca e benzinara are cheie de bujii . De gresor nu stiam , mi-ar place sa pipai si eu unul original . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Te cred. Urmeaza sa ma apuc de sapat sa le gasesc pe iudneva. Cheia reglabila costa 47 euro.. mi se pare destul de mult :D 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Am bagat cca 2000 km prin tara. Ma declar multumit :) Am sa pun curand cateva poze. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Deja ai facut 2000 km in tara? Na ala da....Asteptam pozele. :) Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Am facut mai mult de cand am masina:)....astia 2000 i-am facut in concediul de saptamana trecuta, on road si putin offroad. Nasaud-Vicovu-Iasi-Chisinau-Galati-Tulcea-Delta(+130 km pe apa)-Buzau-Valea Siriului-Lacul Sf. Ana-Sovata-Cluj :) Dormit la cort si pensiuni:). Am constatat ca am nevoie de un paravant la cort. Am mers si cu 130-140 unde se vedea semnificativ cum scade consumul. Pertotal 2 l in +/100 de km. (A mai fost un patrol ca al meu cu acelasi setup dar fara cort. De acolo am putut concluziona consumul!) Intre 11,7-12,7 a fost, calculat de la plin ("ochi") la plin. Masina este softata, presiune 1.1bar in turbo, Cooper 33x12.5, presiune 1.5-1.4 in roti si muuuulte bagaje:)) Masina are cu coopere 33, carlig remorcare, 4 locuri, rezerva, cu jumate rezervor si troliu(fara cort) 2430kg. Estimez ca cu cort, bagaje si 2 persoane avea cca 2800-2900 kg. P.s. Asa ceva veeau Editat Septembrie 28, 2016 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Dupa multe ajustari si batai de cap am reusit sa montez si reglez dawes si needle valve. Mersi Big.Ursu pentru sfaturi. Masina face 1 bar de la 2500 rom si ajunge apoi la 1.1 si tine pana la 4300. O sa pun si o poza cu setupul, dar nu mai reusesc sa incarc de pe ios 10 i7... zice ca invalid file extension:/ ...Admin?? Editat Septembrie 30, 2016 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture O sa pun si o poza cu setupul, dar nu mai reusesc sa incarc de pe ios 10 i7... zice ca invalid file extension:/ ...Admin?? Verifica formatul in care iti salveaza pozele, sa nu fie setat pe format RAW It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Octombrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Probabil RAW salveaza, dar am facut screenshot la poza si tot nu ma lasa. P.S. poza trimisa pe msg, apoi salvata:) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Cateva poze :) L.e. Nu inteleg de ce ultima pzoa este intoarsa. :) Help! Editat Octombrie 6, 2016 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture zi-mi si mie te rog de unde ai luat ceasurile suportul de stalp si tot ce mai trebuie pentru instalat? . Relu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Tuning-parts.bg 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Multumesc Relu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 13, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Cateva update-uri :).... Am renuntat la suspensia IronMan .... acum am OME. Ambele +5 ... din varii motive masina a coborat putin, dar asta nu ma prea intereseaza atita timp cat nu mai este asa de rigida si nu mai topaia fata. Diferenta de la cer la pamant! Ori a fost configurata aiurea suspensia anteriaora, ori nu situ ce sa zic :) MAsina acum este muuuuult mai comoda. Am hotarat ca raman cu cort soft case .. Dupa cum bine stiti sunt un om nehotarat si ma razgadnesc repede. Cortul nu se mai vinde :) :banana:banana:banana Am vazut o maggiolina hard case .. si prefer sa raman la extra spatiu. Am sa construiesc un paravant :) Urmeaza sa pun si un panou solar .... probabil inca o baterie. Sunt in cautare de frigider:) O pregatesc ince pentru concediul "lung" din vara cu cortul :h5 Cam atit ... Intentionez in vara sa curat sasiul putin si sa il suflu int/ext. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture .... Am renuntat la suspensia IronMan .... acum am OME. Ambele +5 ... din varii motive masina a coborat putin, dar asta nu ma prea intereseaza atita timp cat nu mai este asa de rigida si nu mai topaia fata. Diferenta de la cer la pamant! Ori a fost configurata aiurea suspensia anteriaora, ori nu situ ce sa zic :) MAsina acum este muuuuult mai comoda. ........ Multumim pentru parerea referitoare la cele doua marci de amortizoare ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Pushtiu Roby , daca la 29 de ani ai matali cauti suspensia aia moale , cand o sa fii la aproape 50 cat avem noi stia mai vechii de pe acilea .... ce ai sa mai montezi pe masina ???? ;)... Ref ca comparatiile tale OME versus Ironman , iti pot spune dupa aproape 25 de ani de activitate ca un kit de suspensie este asemenea unei femei , toate au de la natura aceleasi lucruri care sa ne bucure, dar ...nu toate o fac la fel ! Dar fiecare isi gaseste perechea . "Adica ceea ce tie nu iti place , altuia ii face! " Si pt ca topicul tau a fost citit si de o colega stewardeza ( al carui laptop il folosesc acum) , ea ne precizeaza ca atunci cand in loc sa o preferi mare si tare o lauzi ce buna e moale si jucausa ...e primul semn de batranete ! Al doilea e cand incep sa iti placa copilele ... Atunci e chiar mai rau Ei , nu pune la suflet cele scrise de mine ... si nici cele zise de dansa , sunt numai vorbe bre ! :). Ce stie lumea? si pt ca tot e timp de sarbatoare .... PASTETI FERICITI ! Editat Aprilie 15, 2017 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 18, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Multumim pentru parerea referitoare la cele doua marci de amortizoare ! :h5 Pana acum am auzit doar povesti. Eram convins ca e vorba de marketing, dar din nefericire m-am convins pe pielea mea :). @Luigi Sunt mai comod de felul meu .. asadar caut partea "mai luminoasa a zilei" :banana:banana Referitor la "mare si tare" vs "mica si jucausa", as pune putin virgula in alta parte ..... Da Ironman e mare si tare.. dar tare doar inainte de fapte .. cand il pui la treaba se inmoaie... asa ca spune-i colegei tale ca degeaba este tare la inceput daca pe sfarsit se lasa .. si binenteles poate fi si mare ca tot degeaba:). Conculzia fiind, ca acum o am exact cum visam. Nici prea mare, nici prea mica si tare la nevoie. Revenind la suspensii ... "uomu de sher" nu era tare cand trebuia ... adica .. in teren era a drecu de tare(unde ai nevoie sa se "mulee" dupa drum), cand colo pe asfalt cu cortul sus era a drecu de moale. NU am specificat nicasieiri ca OME este moale.... am spsu ca nu este la fel de tare! ..... Dupa cativa ani buni de OME .. trecand la IronMan, am simtit diferenta pe cinste:) P.s. Tot cu omu' de otel am reusit si deosebita placere (pentru altii, a fos chair spactaculos) sa pelc pe 3 roti de pe loc(bara stabi spate data jos). Cortul sus + acareturi de concediu in masina .... virat mult(pentru a ma intoarce) si plecare blana. Drept urmare, dihania de 2.5T a mers in 3 roti "o vreme" .. destul cat toti sa se amuze bine ::ha::ha::ha: ..... P.s.s. Acum ficare la virsta lui viseaza la ce vrea. La un moment dat vrei sa o lasi mai moale .. asta daca ai avuto tare. Altii viseaza la mare si tare, ne stiind ca trebuie sa fie si de durata. :sl Editat Aprilie 18, 2017 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Pana acum am auzit doar povesti. Eram convins ca e vorba de marketing, dar din nefericire m-am convins pe pielea mea :). fara suparare dar e destul de evident ca nu e vorba de nici o comparatie intre modele (am avut de la ambii producatori), ci doar de gura lumii :wink:, = o configuratie gresita, taria arcurilor vs load-ul neprotrivit... din varii motive masina a coborat putin, dar asta nu ma prea intereseaza atita timp cat nu mai este asa de rigida si nu mai topaia fata. cu Ironman masina pare sa fi avut arcuri cu grad de incarcare mare (=tari) si niciodata incarcarea potrivita... (spre exemplu sa fi pus o bara fata de metal in tandem cu troliul, si se mai puteau adauga si altele). combinatia cu MT-uri LT (gume cu load mare si perete rigid) = ... am avut acelasi setup pe Jeep cu OME pe fata si exact acelasi lucru s-a intamplat pana nu am adaugat load-ul potrivit impreuna cu presiunea adecvata in pneuri in functie de teren si ce caram prin masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 19, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture fara suparare dar e destul de evident ca nu e vorba de nici o comparatie intre modele (am avut de la ambii producatori), ci doar de gura lumii :wink:, = o configuratie gresita, taria arcurilor vs load-ul neprotrivit... cu Ironman masina pare sa fi avut arcuri cu grad de incarcare mare (=tari) si niciodata incarcarea potrivita... (spre exemplu sa fi pus o bara fata de metal in tandem cu troliul, si se mai puteau adauga si altele). combinatia cu MT-uri LT (gume cu load mare si perete rigid) = ... am avut acelasi setup pe Jeep cu OME pe fata si exact acelasi lucru s-a intamplat pana nu am adaugat load-ul potrivit impreuna cu presiunea adecvata in pneuri in functie de teren si ce caram prin masina. Nu zic nu .... asa am cumparat masina.... Troliu aveam pe fata, presiunea in pneuri mergeam si pe 1.4 si tot mi se pare ca scutura, sa nu vorbim de 1.8 oras. Cand eram foart foarte incarcat, scutura mai putin, dar masina era lasata de cur ca dracu, pe drum nu statea nici pe departe ca si OME cu acceeasi incarcatura. Imi sustin pareara cu OME 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Luigi, ataseaza o poza siexy a insotitoarei de bord (am inteles ca nu mai e politically correct sa le numesti stewardese) sa vedem si noi cum se comporta suspensia noastra: OME vs Iron vs OEM (la mine) :)))). don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Luigi, ataseaza o poza siexy a insotitoarei de bord (am inteles ca nu mai e politically correct sa le numesti stewardese) sa vedem si noi cum se comporta suspensia noastra: OME vs Iron vs OEM (la mine) :)))). Ha, ha, hu hu , he he , poza nu o pun pe public dar o gasesti pe FB-ulmeu ;). Crede-ma ca daca ai OME soft treci urgent la Ironman HD cu amortizoare foamcell proffesional si tot ti se pare moale , dupa ce te dai jos de pe dansa ..;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Radem si glumim ... am cautat niste capace pentru proiectoarele care o sa fie montate pe masina, Hella Rally 3000 ... si cand am vauzt preturile am spus ca de banii aiai cumpar 2 led-baruri :). Asadar mi-a fauct cineva la comanda din piele (materialul acela i-a fost la indemana) .. pun curand cateva poze :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 (editat) Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Revin cu feedback despre noua suspensie OME! Am facut o tura de cca 500 km prin Apuseni, bagaje + cortul sus, troliu fata ne montat(este la reparat), cu toatae ca suspensia a fost configurata ptr+ 50 kg fata, in pneuri presiune de 2.0 apoi am scazut la 1.8, aceasta s-a comportat mult mult mai bine decat Omu' de fier dinainte. Masina nu se mai inclina asa de tare pe curbe si nu scutura nici pe departe asa de tare ca inainte(inainte umbalm cu 1.4 presiune in pneuri pe deal). Una peste alta, sunt foarte multumit de OME!!! Traseul a fost relativ scurtuc .....Cluj - Lacul Iezerul Ighiel(Prima noapte de campare) - Ampoita (Placinte de la Mama Luta :banana) - Cheile Caprei - Bucium(A doua noapte la cabana deoarece era vreme nasoala) - Lacul Geamana - Valea Ariesului Mare (a-3a noapte de campare) - Cheile Galbenei (Vizitat Cascada Evantai - traseu destul de greoi) - Padis - Cluj Curand revin si cu cateva poze:) Pregatirea continua pentru traseul din vara din Balcani de cca 3-4000 Km! .... la cort :) Editat Mai 2, 2017 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 4, 2017 Autor Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Uite ca vin si pozele :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Mai 4, 2017 Autor Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: Patrol Y61 SWB ZD30 - de ture Inca cateva .. 1 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate