Vizitator iasinomore Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 mai baietzi io sunt un alt motociclist din cei 8 si nu am mai avut rabdare sa imi fac alt cont pe aici pe la voi treaba e ff simpla se pare k robert tot nu a intzeles despre ce e vorba va propun k inainte sa citizti ce am io de spus pe aici sa verificatzi din nou si sa cititzi cu atentzie site-ul off-road club iasi 1- "cazare hotel sf paisie de la nemt"- gresit ..... caminul de studentzi sf paisie....... 2- avem filmuletze cum colcaiaua gandacii sub covertura de la pat pe cearceaf 3 -mic dejun si cina incluse..... gresit mic dejun si cina de post incluse ceai\ cartofi fiertzi 4-ora 23 breifing nici macar un cuvant bine azti venit sau mai stiu io ce 5- dupa cum au descris iei concursul pe site nu rezulta k mot si atv sunt inviatzi sa se dea alaturi de maisni doar de funn da?! 6- in prima seara am stat devorba cu unu dintre organizatori si am pus cateva intrebari cum ar fi intrebare raspuns -catzi km are traseul moto................ 80 - la ce k avem realimantre................pai.. nu stiuam k va trebe bine k ne-atzi anuntzat - undeva la jumatatea traseului se poate ............... da la proba specila la km 40 - proba de trial unde e si in ce consta.............. nu mai bine va organizatzi voi proba de trial? 7 - a 2 zi dim la hotel ianinte de start le-am dat benzina si i-am anuntzat sa ajunga undeva in jurul orei 11- 11 30 8- starul moto unde e? tzinetz-iva dupa toyota rosie ......si am mers 10 -15 km pe asfalt in coloana 9- din 80 de km de traseu 30 au fost pe macadam 10- la km 40 nu era nici o alimatare am arams fara benzina si am terminat traseul dupa ce am fost tarctat 20 de km si nici baietzii din satu mare nu au stat pre bine cu benzina ei au stans benzina di 2 moatreare k sa alimetze unu sa faca o excursie pana la benzinarie( pe banii lor si pe timpul lor din concurs) 11 -un altul din cei 8 i s-a parjit ambreiajul si a luat mobra la impins apox 15 km timp in care au trecu 3 masini de organizatoi pe langa spunant fiecare k urmeaza sa trimita pe cineva dupa el 12 -nu au de unde sa stie pe unde am umbalt noi pt k nu am predat GPS-urile deci nu rezulta k suntem totzi incepatori k nu stim sa navigam 13-nu aveam cum sa ne speriem de echipa "kTM" pt k eram doar noi si iei deci locurile 2 si 3 eraul libere 14- la start ne-am astepat k sa mergem totzi impreuna la o prietenesca daia frumosa deci incaodtata deci de cine sau de ce sa ne fie frica? si cred k ar m ai fi alte mici amanunte care ar putea fi spuse dar hnu mai conteaza zic eu... e suficient probelma este alta acum.. atitudinea cu care ne-au tratat si cu care trateaza in continuare plroblema Dl robert nu a fost o incercare de a voastra pe banii nostrii nu este vina nostra k nu suntezi niciunul motocilcist nu acceptam sa fim tratazi k in armata si nici k pe niste prosti SI MUSAFIRII NU VIN PE BANIII LOR UNDEVA nu am cerut banii inapoi la alimnatre k nu aveam semnal la telfon nu aveam cum sa venim 8 oamnei tocami la capatu lumii fara bani la noi si nu asta e motivu pt care ne-am cerut banii nu este admisibil sa fitzi incontinuare tot voi mari si tari k nu avetzi drepate atzi gresit enorm si asta o sa va coste mult mai mult hai k iar ma enervez si nu vreau sa imi stric seara betzivilor care suntezi si care vretzi sa va ramna cat mai multzi bani la buzunar asta nu e oraganizate e talharie pe fatza si mai mult decat atat tot voi SUNTETZI TOT CEI NEVINOVATZI......... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: tot la iasi 2- avem filmuletze cum colcaiaua gandacii sub covertura de la pat pe cearceaf In loc sa faceti filmulete de ce nu ati cerut o alta camera? Eu stiu pe cineva care a cerut si a primit imediat. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: tot la iasi mai baietzi io sunt un alt motociclist din cei 8 si nu am mai avut rabdare sa imi fac alt cont pe aici pe la voi Bai fratilor, vad ca intrati asa aiurea pe forum, nu aveti rabdare sa se activeze contul fiecaruia si va doare in spate de Regulamentul acestui forum. Credeti ca aici e sat fara caini? 1. Exista deja un topic legat de problema asta. 2. Locatia necompletata in profil. 3. Neprezentare pe forum. Va rog sa va conformati Regulamentului forumului altfel conturile voastre vor fi dezactivate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate