RRusu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Salut, Eu sunt destul de nou pe forum, asa ca nu stiu exact cum se procedeaza cu organizarea iesirilor in offroad...insa cred ca este locul ideal pentru a ne organiza (noi pasionatii de offroad) si a face niste trasee cat mai interesante. Locatie: Eu as vrea sa organizez o iesire de o zi pentru inceput, undeva in zona Cheia/Valea Doftanei/Intorsura Buzaului, acestea fiind zonele mai apropiate de mine si pe care le stiu cat de cat. Data: 17 sau 18 Septembrie 2016 Masini: Eu am un Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 modificat (nu extrem :( ), asa ca cine vrea sa join intr-o iesire este binevenit sa ne cunoastem si impartasii din experienta. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salut, ai postat exact unde trebuie, acum astepti sa vezi cine doreste sa participe, discutati, stabiliti locul de intalnire, traseul, ce mancati, ce beti, cam asa se face. Traseul este ok si frumos tocmai ce l-am facut in weekend. Campina-Valea Doftanei-macadam-pietris-praf-mergi-mergi-iesiti in DN1A-dreapta spre Cheia-treceti de Cheia-faceti stanga iar pe macadam, pietris, praf si teava spre Vama Buzaului. Traseul este vizibil clar pe googlemaps si se poate combina cu altele doar ca de la iesirea in DN1A si pana in Cheia cam bagati asfalt asa ca fiind vorba de o zi ar merge perfect intoarcerea pe Sacele-Azuga practic se face o bucla. http://mytrip.100tracks.net/azuga-doftana-campina/5 Uite aici in postarea colegului @Cain cu Dacia Duster detalii despre traseu. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92963-Traseu-soft-Dj102I-Traisteni-Valea-Doftanei-Pasul-Predelus-1A-Sacele Editat Septembrie 13, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Eu ma gandeam la asa ceva. As merge si eu weekendul asta pe traseul de mai jos, dar inca nu stiu 100%. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Vezi ca l-a facut colegul care a avut Cherocke, te scoate mai sus de serpentine in pasul Boncuta unde se opresc tirurile dar de acolo ce faci te intorci pe asfalt sau coborati spre Sacele si combinati cu alceva. Editat Septembrie 13, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Mentionez ca am vrut eu duminica sa fac bucata sacele-azuga si la iesire din sacele e bariera pusa si semn de interzis. M-am intors spre traisteni prin pasul predelus pana la urma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Nasol, au mai fost colegi de curand si nu au avut probleme cu bariera.Noi am fost sambata pe Valea Doftanei- Sacele si unul din colegii de grup s-a intors singur pe Sacele-Azuga. Editat Septembrie 13, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Mentionez ca am vrut eu duminica sa fac bucata sacele-azuga si la iesire din sacele e bariera pusa si semn de interzis. M-am intors spre traisteni prin pasul predelus pana la urma Ai incercat sa vezi daca nu este libera? Pe 22 Mai am fost si eu pe acolo si desi era pusa se putea ridica si chiar am vorbit cu un cetatean care venise cu caruta din munte si mi-a spus ca nu sunt probleme de trecere iar in cazul in care altadata o gasesc incuiata sa vorbesc cu padurarul acolo la casa de langa bariera. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau N-am incercat, nu. Data viitoare :) multumesc de pont Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salut, eu am fost sambata pe acolo, cum a mentionat Caphonne, am ridicat bariera la indemnul unui localnic. Totul a fost ok pana la Azuga. Editat Septembrie 13, 2016 de mvr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinstalpeanu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salutare Suna interesant de unde se pleacă? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Vezi ca l-a facut colegul care a avut Cherocke, te scoate mai sus de serpentine in pasul Boncuta unde se opresc tirurile dar de acolo ce faci te intorci pe asfalt sau coborati spre Sacele si combinati cu alceva. Salut, @Caphonne - Sper sa nu fie cu suparare, cred ca ai vrut sa spui pasul Bratocea. In pasul Boncuta nu prea am vazut TIR-uri:). Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salut, @Caphonne - Sper sa nu fie cu suparare, cred ca ai vrut sa spui pasul Bratocea. In pasul Boncuta nu prea am vazut TIR-uri:). Eu am vazut, dar in Photoshop :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Adevarat :))) nu este suparare, mai bine sa ne corectam decat sa ajunga colegii cine stie pe unde :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Eu ma gandeam la asa ceva. As merge si eu weekendul asta pe traseul de mai jos, dar inca nu stiu 100%. [ATTACH=CONFIG]269318[/ATTACH] A mai facut cineva traseul asta in ultima vreme ? Eu l-am facut acum mult timp si nu stiu daca a mai suferit modificari XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau A mai facut cineva traseul asta in ultima vreme ? Eu l-am facut acum mult timp si nu stiu daca a mai suferit modificari Eu l-am facut in primavara asta. Masina singura cu blocanti si gume AT. A disparut complet balta si s-au cascat ravenele....unele la limita, posibil sa fie si o varianta de ocolire pe creasta. Daca esti singur si te inghite ravena nu stiu cum o sa iesi. Apoape de iesirea spre DN 1A e o urcare cu ceva namol pe care nu reuseam sa o urc doar cu AT, fara blocanti.. Pe 24 sept as putea sa ma bag la o reeditare... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salutare Suna interesant de unde se pleacă? Salut, Iata : http://mytrip.100tracks.net/azuga-doftana-campina/5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Salut, am fost racit si nu mi-a mai ars sa intru, nu credeam ca mai sunt in stare sa ies. Insa acum vad ca m-am facut bine, asa ca as vrea sa ne organizam pentru maine. Cine mai este doritor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Eu l-am facut in primavara asta. Masina singura cu blocanti si gume AT. A disparut complet balta si s-au cascat ravenele....unele la limita, posibil sa fie si o varianta de ocolire pe creasta. Daca esti singur si te inghite ravena nu stiu cum o sa iesi. Apoape de iesirea spre DN 1A e o urcare cu ceva namol pe care nu reuseam sa o urc doar cu AT, fara blocanti.. Pe 24 sept as putea sa ma bag la o reeditare... Multam de info. Am facut sambata traseul cu un prieten. Intr-adevar flexarea devine ceva aproape non-stop la fel si zgaltaiala pe pietre. Ce era de asteptat, LSD urile cu gume mari -> useless. Daca e ud e foarte greu de urcat ( fara blocanti ), pietre multe iar unde nu sunt pietre e un praf foarte fin care cu apa se face aluat cred. Si da, asa e, se pot ocoli unele ravene ( destul de adanci si inclinate ) pe creasta, de fapt chiar asa am si facut de vreo 2 ori. "Noroc" ca s-au desfacut bucsile de ambele bari stabilizatoare si am putut flexa mai mult, intr-un tarziu am sesizat ca prea flexa bine :) Noi am facut traseul dinspre V.Doftanei spre Cheia. La inceput traseul e mai dificil. Editat Septembrie 19, 2016 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau ce ziceti ne strangem cativa weekendul asta? La Blejoi la Rompetrol, sambata ora 10:00 O sa fie frumos, a plouat destul in zona Cheia, in weekend va fi soare...ideal pentru o iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau Eu sunt interesat, insa nu stiu daca chiar la 10..... Mai degraba 10:30-11 l RPT Blejoi. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau 10:00 ne strangem, 10:30 plecarea...pana stabilim un traseu, ne cunoastem, bem o cafea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: Iesire offroad zona Valea Doftanei - Cheia - Buzau up nu se mai baga nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate