Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asfir

sorin

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Asfir

Nissan Patrol Y61 steering skid plate - 13 kg

Nissan Patrol Y61 gear skid plate - 8 kg

Nissan Patrol Y61, transfer skid plate - 10 kg

Nissan Patrol Y61, front skid plate - 5 kg

... eu le am pe acestea [ asa am luat masina din Germania ], in plus, se mai poate comanda si pentru rezervor ...

Nissan Patrol fuel tank skid plate - 8 kg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

E aluminiu de 6 mm grosime, se comporta excelent ... am dat cu masina de o radacina de mi-au sarit dintii din gura, iar scutul de abia s-a indoit usor ... s-a indreptat fara probleme la revizie ... din punctul meu de vedere este o investitie care isi merita ultimul euro, te scuteste de emotia si grija resimtita dupa fiecare lovitura pe care o incaseaza masina pe dedesubt ...

Link spre comentariu

ti s-a intamplat sa dai cu ele de pamant, su sa le scrijelesti de cioate ? Cum se comporta la tratamente de astea ?

Eu am trecut peste o bordura de beton de 40 cm cu Landcruiserul 100 si am frecat serios scutul. S-a cam indoit, dar s-a indreptat imediat cu niste ciocane zdravene, masina in schimb nu a avut nici o zgarietura! Daca nu le-as fi avut, imi buleam sigur cutia de transfer. Practic m-am tarat pe scut cu masina de 3t.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Vizitator koala

Teoretic, daca scoti masina de pe asfalt, orice protectie in plus este bine venita ... eu am pus, sub pragurile originale cu care a venit masina, niste bare groase, prinse direct de sasiu ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare