sorin Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Cine aduce scuturi Asfir pentru Patrol ? Cam cat cantaresc toate 5 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Asfir Nissan Patrol Y61 steering skid plate - 13 kg Nissan Patrol Y61 gear skid plate - 8 kg Nissan Patrol Y61, transfer skid plate - 10 kg Nissan Patrol Y61, front skid plate - 5 kg ... eu le am pe acestea [ asa am luat masina din Germania ], in plus, se mai poate comanda si pentru rezervor ... Nissan Patrol fuel tank skid plate - 8 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Asfir ti s-a intamplat sa dai cu ele de pamant, su sa le scrijelesti de cioate ? Cum se comporta la tratamente de astea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Asfir E aluminiu de 6 mm grosime, se comporta excelent ... am dat cu masina de o radacina de mi-au sarit dintii din gura, iar scutul de abia s-a indoit usor ... s-a indreptat fara probleme la revizie ... din punctul meu de vedere este o investitie care isi merita ultimul euro, te scuteste de emotia si grija resimtita dupa fiecare lovitura pe care o incaseaza masina pe dedesubt ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: Asfir ti s-a intamplat sa dai cu ele de pamant, su sa le scrijelesti de cioate ? Cum se comporta la tratamente de astea ? Eu am trecut peste o bordura de beton de 40 cm cu Landcruiserul 100 si am frecat serios scutul. S-a cam indoit, dar s-a indreptat imediat cu niste ciocane zdravene, masina in schimb nu a avut nici o zgarietura! Daca nu le-as fi avut, imi buleam sigur cutia de transfer. Practic m-am tarat pe scut cu masina de 3t. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: Asfir Gata, m-ati convins...tre' sa cereti comision de la vanzator :ha1 :x Oare are sens sa-mi iau si barele de protectie a pragurilor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: Asfir Teoretic, daca scoti masina de pe asfalt, orice protectie in plus este bine venita ... eu am pus, sub pragurile originale cu care a venit masina, niste bare groase, prinse direct de sasiu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate