spurly Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Buna,ma poate ajuta cineva cu o informatie?care este sensul la circuitul de apa ce merge la radiatorul din habitaclu.ma intereseaza pentru montare webasto termotop,as vrea sa-l leg pe tur din stanga motorului pleaca doua conducte,una sus si una mai jos-care este turul?masina y61 2,8.multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Re: Sens circuit apa Care iese din chiulasa e tur , returul e cel care se intoarce la traseul de apa inspre pompa de apa si se cupleaza la teava care intoarce si apa din termoflot . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Re: Sens circuit apa Offtopic dar de ajutor cred: Ai mare grija ce T-uri folosesti acolo si mai ales ce coliere. Eu am pus T-uri din cupru ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Re: Sens circuit apa Ok multumesc mult, am rezolvat, e gata montat ramane sa leg comanda la ventilatorul masinii. am clima stie cineva pe ce releu trebuie sa ma leg ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate