stanley Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Este cineva amator de o actiune combinata offroad + plimbare spre Vf. Tarcul ? Vremea va fi buna duminica toata ziua. Plecare la 06,00 dimineata din Timisoara spre Caransebes, urcat cu masinile pe la Cuntu si in continuare spre Vf. Tarcu, lasat masinile undeva intre Cuntu si Tarcu si facut o plimbare spre Vf. Tarcu (sau cine doreste urcat cu masina pana dupa Tarcu pe platoul alpin) Dan, tel. 0721857961 Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted September 30, 2016 Author Share Posted September 30, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul Este cineva amator de o actiune combinata offroad + plimbare spre Vf. Tarcul ? Vremea va fi buna duminica toata ziua. Plecare la 06,00 dimineata din Timisoara spre Caransebes, urcat cu masinile pe la Cuntu si in continuare spre Vf. Tarcu, lasat masinile undeva intre Cuntu si Tarcu si facut o plimbare spre Vf. Tarcu (sau cine doreste urcat cu masina pana dupa Tarcu pe platoul alpin) Dan, tel. 0721857961 S-a schimbat programul, se pleaca maine (sambata), cu aceiasi destinatie, eu voi fi impreuna cu EUL cu Suzuki Jimny, cine mai este amator intalnirea va fi maine la ora 6,00 la benzinaria BARON pe Calea Lugojului. Cine este amator si de o tura "la picior" spre statia meteo Tarcul sa isi ia si niste ghete. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul daca stiam cu cateva zile mai devreme, veneam si eu. plimbare placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul As fi venit si eu insa este prea din scurt. Poate data viitoare cand mai organizezi anunti mai din timp si ne adunam mai multi. Succes! "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 2, 2016 Author Share Posted October 2, 2016 (edited) Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul Am plecat la ora 6,00 din Timisoara impreuna cu EUL, din soseaua care urca la Muntele Mic am luat-o la dreapta prin padure pana la Cuntu de unde am urcat inspre Vf. Tarcu peste pietre si am lasat masina cam la o treime din distanta pana la Tarcu. De acolo am facut o tura pe langa caldarea Tarcului, Vf. Sadovan, pana la Vf. Tarcu (2158m). Vremea a fost minunata, pacat ca nu a mai venit nimeni. Postasem invitatia in ultimul moment deoarece urmarisem prognoza meteo pentru a fi sigur ca nu se va strica vremea (se strica de maine) La intoarcere am mai facut o poza din Poiana Seroniu cu vedere inspre Vf. Tarcu La 22,00 eram inapoi in Timisoara Edited October 2, 2016 by stanley Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexb25 Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul Cat de frumos! Exact pe gustul meu. Dar distanta de la Ploiesti pana acolo cam mare... mai ales pentru o iesire de o zi. Jimnyholic inside :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul Am plecat la ora 6,00 din Timisoara impreuna cu EUL, din soseaua care urca la Muntele Mic am luat-o la dreapta prin padure pana la Cuntu de unde am urcat inspre Vf. Tarcu peste pietre si am lasat masina cam la o treime din distanta pana la Tarcu. De acolo am facut o tura pe langa caldarea Tarcului, Vf. Sadovan, pana la Vf. Tarcu (2158m). Vremea a fost minunata, pacat ca nu a mai venit nimeni. Postasem invitatia in ultimul moment deoarece urmarisem prognoza meteo pentru a fi sigur ca nu se va strica vremea (se strica de maine) La intoarcere am mai facut o poza din Poiana Seroniu cu vedere inspre Vf. Tarcu La 22,00 eram inapoi in Timisoara Multumesc batrane! pe data viitoare! E XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
niva has Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Re: Actiune duminica 02 octombrie la Cuntu - Vf Tarcul Frumos:-) Eul anunta DIN timp aici cand Mai veniti in zona Mai adun si EU cateva masini DIN caransebes avem malte zone feine de vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts