stanley Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ar fi cineva interesat ? Din Timisoara am fi eu si cu Cristi, amandoi cu Jimny. Plecarea din Timisoara de vineri 04 noiembrie in cursul zilei, dormit vineri noaptea la Stana de Vale iar sambata facut traseul Stana de Vale - Padis cu ramanere peste noapte la Padis. Faceti propuneri, variante, mai ales cine a mai fost si ar fi interesat. Prognoza meteo este favorabila pentru vineri si sambata . Dar se cam stie cum este cu prognozele astea... Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis vin si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Salut Dan, Daca rezolv cu motorul ...vin sigur! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis probabil traseul asta e pe drum (sunt altele mai scurte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Salutare, Cam asta ar fi traseul de off-road ;) Link traseu : https://graphhopper.com/maps/?point=St%C3%A2na%20de%20Vale%2C%20Romania&point=Cabana%20V%C4%83r%C4%83%C8%99oaia%2C%20Padi%C8%99%2C%20Romania&point=Cabana%20Padi%C8%99%2C%20Romania&point=Casa%20de%20Piatr%C4%83%2C%20517043%2C%20Romania&point=G%C3%A2rda%20de%20Sus%2C%20517310%2C%20Romania&locale=en-us&vehicle=bike&weighting=fastest&elevation=true&use_miles=false&layer=Omniscale Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 (edited) Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Ar fi interesanta si varianta sa se mearga de la Stana de Vale pana la Garda sau Cabana Scarisoara unde sa se ramana peste noapte iar revenirea a doua zi pe la Arieseni-Vartop-Nucet-Stei Vremea e buna vineri si mai ales sambata, duminica la intoarcere s-ar putea sa dea putina ploaie Din Timisoara nu mai sare nimeni ? http://www.vremea.me/vremea-Muntii_Apuseni-meteo-10-zile-RO-686257 Edited November 1, 2016 by stanley Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis a fost cu ups & downs cum s-ar zice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Poze! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 (edited) Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Din Timisoara am fost doua masini: -Suzuki Jimny cu "stanley" (Dan) + "X3M" (Cristi) pe post de "copilot" deoarece nu a reusit sa-si repare la timp frumosul Jimny cabrio negru -Mitsubishi L200 cu "rbr" (Luci) Din Oradea a venit Ovi cu un Discovery 2 impreuna cu familia , cu care ne-am intalnit sambata dimineata la ora 9,00 in parcarea de la hotelul Iadolina din Stana de Vale Ovi a avut o rabdare nemaipomenita ca joi seara pana noaptea tarziu sa vorbim la telefon si sa-mi transmita pe email track-urile construite de el cu ocazia iesirilor in Apuseni (este vorba de traseele Stana de Vale - Padis si Padis -Scarisoara), track-uri pe care a doua zi Cristi le-a prelucrat. Si, pana la urma, la insistentele noastre, Ovi a cedat si a promis ca va face tot posibilul sa vina si el, ceace s-a si intamplat fiind factorul principal in reusita actiunii Vremea a fost minunata iar traseul a avut pe unele portiuni chiar dificultati extreme (se va vedea pe filmul facut de Luci). La final s-a urcat pe varful Cucurbata Mare la o altitudine de 1849 m (cel mai inalt varf din Apuseni - Vladeasa are doar 1836m) la releul de TV unde pe varf era o iarna in toata regula cu grade mult sub minus si un vant extrem de puternic. Singurul aspect neplacut al actiunii a fost drumul la venire si plecare datorita faptului ca soseaua Brad - Stei - Oradea este de cativa ani in reparatie totala, adica gropi, semaforizare, etc Mai pun si eu cateva poze pe langa cele postate de Cristi, iar filmul lui Luci urmeaza Edited November 6, 2016 by stanley Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 (edited) Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Pozele Edited November 6, 2016 by stanley Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURJUT OVIDIU Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Mă bucur că v-a placut, a fost o tură mai în forță cu destul de multi km , sper ca am fost un " ghid" bun si ca o sa mai avem ocazia si de alte ture împreună, oricum trebuie să vin si eu încolo spre voi. Edited November 6, 2016 by JURJUT OVIDIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis multumim pentru ghidare si ajutor, sper sa ne mai vedem, oricand ai drum incoace da un semn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexx20_ro Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Foarte faine pozele. Ma bucur ca o iesit bine. Respecte! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis Bravo, domnilor, foarte fain, felicitari! Data viitoare poate sunt si eu acasa... Daca cineva are timp, poate oraganizam in zona o umanitara inainte de Craciun, cu off-road usor/mediu... ce ziceti? Edited November 8, 2016 by Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis daca se organizeaza, eu vin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts