Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis

stanley
 Share

Recommended Posts

Ar fi cineva interesat ?

Din Timisoara am fi eu si cu Cristi, amandoi cu Jimny.

Plecarea din Timisoara de vineri 04 noiembrie in cursul zilei, dormit vineri noaptea la Stana de Vale iar sambata facut traseul Stana de Vale - Padis cu ramanere peste noapte la Padis.

Faceti propuneri, variante, mai ales cine a mai fost si ar fi interesat.

Prognoza meteo este favorabila pentru vineri si sambata . Dar se cam stie cum este cu prognozele astea...

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!

Re: Actiune sambata 05 noiembrie Stana de Vale - Padis

Ar fi interesanta si varianta sa se mearga de la Stana de Vale pana la Garda sau Cabana Scarisoara unde sa se ramana peste noapte iar revenirea a doua zi pe la Arieseni-Vartop-Nucet-Stei

Vremea e buna vineri si mai ales sambata, duminica la intoarcere s-ar putea sa dea putina ploaie

Din Timisoara nu mai sare nimeni ?

http://www.vremea.me/vremea-Muntii_Apuseni-meteo-10-zile-RO-686257

Edited by stanley

Din Timisoara am fost doua masini:

-Suzuki Jimny cu "stanley" (Dan) + "X3M" (Cristi) pe post de "copilot" deoarece nu a reusit sa-si repare la timp frumosul Jimny cabrio negru

-Mitsubishi L200 cu "rbr" (Luci)

Din Oradea a venit Ovi cu un Discovery 2 impreuna cu familia , cu care ne-am intalnit sambata dimineata la ora 9,00 in parcarea de la hotelul Iadolina din Stana de Vale

Ovi a avut o rabdare nemaipomenita ca joi seara pana noaptea tarziu sa vorbim la telefon si sa-mi transmita pe email track-urile construite de el cu ocazia iesirilor in Apuseni (este vorba de traseele Stana de Vale - Padis si Padis -Scarisoara), track-uri pe care a doua zi Cristi le-a prelucrat.

Si, pana la urma, la insistentele noastre, Ovi a cedat si a promis ca va face tot posibilul sa vina si el, ceace s-a si intamplat fiind factorul principal in reusita actiunii

Vremea a fost minunata iar traseul a avut pe unele portiuni chiar dificultati extreme (se va vedea pe filmul facut de Luci).

La final s-a urcat pe varful Cucurbata Mare la o altitudine de 1849 m (cel mai inalt varf din Apuseni - Vladeasa are doar 1836m) la releul de TV unde pe varf era o iarna in toata regula cu grade mult sub minus si un vant extrem de puternic.

Singurul aspect neplacut al actiunii a fost drumul la venire si plecare datorita faptului ca soseaua Brad - Stei - Oradea este de cativa ani in reparatie totala, adica gropi, semaforizare, etc

Mai pun si eu cateva poze pe langa cele postate de Cristi, iar filmul lui Luci urmeaza

Edited by stanley

Mă bucur că v-a placut, a fost o tură mai în forță cu destul de multi km , sper ca am fost un " ghid" bun si ca o sa mai avem ocazia si de alte ture împreună, oricum trebuie să vin si eu încolo spre voi.

Edited by JURJUT OVIDIU

Bravo, domnilor, foarte fain, felicitari! Data viitoare poate sunt si eu acasa...

Daca cineva are timp, poate oraganizam in zona o umanitara inainte de Craciun, cu off-road usor/mediu... ce ziceti?

Edited by Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use