jineas Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Ferozaurul Pai "adaptari" am facut si eu la ale mele, vreau ceva fara modificari. "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Ferozaurul Atunci uita-te la Trailmaster, Ironman samd... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Ferozaurul Salutari, revin cu o mica problema, in treapta a 3 a si a 4 a sub 2000 rot/min imi vibreaza urat toata caroseria.Ce sa verific , cei care aveti feroza, cum se comporta in vit a 3 a sub 2000 rot/min? Multumesc! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Ferozaurul Frate nu este diesel cu cuplu mare sa mearga in treapa 3 sau 4 la sub 2000 de ture, normal ca vibreaza.Motorul este 16V merge bine peste 3000 de ture. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alannis Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Ferozaurul Incearca sa te uiti la bujii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Ferozaurul Nu are legatura, masina este subturat la sub 2000 de ture in treapta 3-4.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Ferozaurul Cat ai de la sol la buza aripii, cati cm? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Ferozaurul Cat ai de la sol la buza aripii, cati cm? Salut,spate am 84 cm iar fata 83 cm, pe fata am ridicat-o 4 cm din barile de torsiune. Am 235/75/15 , nu am BL, vreau sa trec pe 30 Federal Couragia ! Intradevar am incarcat masina pe spate cu niste saci de ciment , circa 120 kg, nu-mi vine sa cred cum s-a inbunatatit confortul, masina nu mai scutura!!! Pe viitor ii scot o foaie dar nu stiu care , am arcurile de la millner! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Ferozaurul Pai atat am si eu cu amortizoare normale Monroe Adventure, arcuri Millner cu 4 foi, ridicata pe fata dar cu 195-80-15. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Ferozaurul inainte sa pun arcurile millner aveam 79 cm fata spate cu roti de 235/75/15 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Re: Ferozaurul Ieri mi-am facut un cadou si am luat 4 anvelope Mirage MT172. Ca prima impresie ok, nu am iesit cu ea, s-au echilibrat ok cu max 100g pe roata. Marimea este 235/75/15 nu am vrut sa sar calul la mai mari, o anvelopa cantareste 17,4 kg . De pret nu mai spun 331 ron bucata. Am poze, dar nu reusesc sa le pun desi le-am micsorat la 200 Kb. Editat Mai 14, 2017 de jineas "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Re: Ferozaurul Penultima foaie ar fi de scos incepand de la cea mai mare. La mine daca ma urc pe carlig si balansez se lasa mai mult din anvelope decat din suspenise cu aceleasi arcuri. Le-am si dat email sa ii intreb de ce sunt asa tari, inca nu au raspuns de vreo 10 zile... :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Re: Ferozaurul Poze cu anvelopele. "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Re: Ferozaurul Am rezolvat si micile probleme legate de rugina!!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 (editat) Re: Ferozaurul Astea sunt gumele alea Mirage? Au cumva fulgul de nea si inscriptia MS Editat Mai 23, 2017 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 23, 2017 Autor Partajează Postat Mai 23, 2017 Re: Ferozaurul Astea sunt gumele alea Mirage? Au cumva fulgul de nea si inscriptia MS Au doar M+S! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Re: Ferozaurul Va salut, astazi am primit 4 flanse distantiere de 38 mm, ceva sfaturi la montarea lor? "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Re: Ferozaurul Curata bine butucul rotii inainte de montarea flanselor . De fapt , nu bine ci foarte bine , pana ce apare metalul curat la fata butucului . Daca le pui fara curatarea exemplara a butucului ai asigurata bataia rotilor . Trebuie insistat cu peria de sarma si cu un razuitor . Nici janta nu trebuie lasata necuratata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Re: Ferozaurul Curata bine butucul rotii inainte de montarea flanselor . De fapt , nu bine ci foarte bine , pana ce apare metalul curat la fata butucului . Daca le pui fara curatarea exemplara a butucului ai asigurata bataia rotilor . Trebuie insistat cu peria de sarma si cu un razuitor . Nici janta nu trebuie lasata necuratata . Multumesc cos, datorita sfatului tau m-am dus la un service roti unde baiatul de acolo a facut treaba foarte buna , am curatat fiecare butuc si janta impecabil inainte de montare,si mi-a strans piulitele cu cheie dinamometrica.Rezultatul , la 90-100 la ora nu simt nici o modificare a directiei sau vreun joc in volan.O flansa de 38 mm cantareste 1640g. Si ceva poze: -in prima poza , masina fara flanse. "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Re: Ferozaurul Ferozaurul meu a primit un roof rack home made !!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Re: Ferozaurul Am comandat o statie CB Albrecht AE 6110 ASQ + antena Midland ML145 cu magnet. Statia este foarte mica , as vrea ceva sfaturi de la colegii cu feroza , unde sa o montez, antena as vrea sa o montez pe un suport fix pe bulbar sau pe bara fata, care este din inox . Pe langa statie am luat si o camera auto si un card 32GB, in wekeendul ce a trecut am iesit cu ea in padure si tare am simtit lipsa unei camere care sa ne inregistreze peripetiile . Astept idei pentru montatul statiei si al antenei, este prima oara cand voi folosi o statie CB :pl "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) Re: Ferozaurul Roof rack-ul a iesit foarte frumos.Acolo unde l-ai prins exista pe masina suruburi sau doar capacele? Eu am statia montata in spatiul ala din fata inclinometrului iar antena o prind in fata in bara dar nu cu talpa magnetica cu prindere in forma de L, cauta poza si o pun aici, cand foloseam talpa cu magnet o puneam pe capota fix pe mijloc. Editat Iunie 8, 2017 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 Re: Ferozaurul Salut Caphonne , da ,sunt deja suruburi, se da jos o aparatoare de tabla din interior(stanga si dreapta) si ai acces la acele suruburi. Statia mea e foarte mica , am sa incerc sa o pun in spatiul acela de sub radio, iar antena cred ca am sa o montez pe bara fata cum ai facut si tu ,cu montura fixa, am sa revin cu poze.Vreau sa pun statia cat mai ascuns, sa nu ispiteasca eventualii "doritori de chilipiruri". "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Re: Ferozaurul Ok mersi, aparat de sudura tocmai ce mi-am luat, cred ca incep si eu sa f...niste pachete de electrozi, fiare sunt, vad eu ce iese.Statia daca este mica intra acolo in spatiul ala sub radio, eu o montez si o demontez repede cu acel suport sau daca nu am chef iau statia mai mica portabila.Pentru prinderea in bara ai nevoie de alt cablu care are o ''piulita'' in capat si pe care se infileteaza antena, termini treaba o desfaci si o iei in casa. https://www.pni.ro/cablu-de-legatura-pni-t301-pentru-antene-cu-filet-include-mufa-pl259.html Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Re: Ferozaurul Astazi am scos cate o foaie de la fiecare arc, masina s-a schimbat total in ce priveste confortul, nu mai scutura atat de tare. Sunt foarte multumit!!! :h5 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate