iulianul Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Salut, inspirați de vremea frumoasa, mâine facem o plimbare in zona Câmpina, minim MTuri sunt necesare. Ne orientam in funcție de dotări, pana acum suntem un samurai și un patrol, orice între cele doua extreme e binevenit :). Întâlnirea e mâine la 8.30 la Petromul de lângă Fântâna Miorița. Fără grătărel mâine, mâncare la pachet. Iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina Fu frumos, am urcat Bertea si ne-a placut. S-a terminat mai devreme, din motive tehnice, prilej cu care ma inclin in fata oamenilor cu care am iesit si a modului in care am scos-o la capat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina Mai mult, am iesit si ieri, vreme exceptionala, voie buna si un traseu frumos. Am fost copilot la Dan in Patrol, deoarece Samu e in recuperari, deci timp berechet de poze, gratar... Se circula bara la bara prin padure :ha: si e nevoie de ceva lucrari de tinichigerie Mai un troliu... Cei trei crai, craiul 4 a ramas acasa cu treaba avantajul de a fi copilot in Patrol la Dan, e nevoie de trei masini sa-l repunem pe picioare :ha: Nu e offroad fara gratar :grin: Mai facem o tinichigerie... Bogdan nu s-a inteles cu un copac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina frumoase poze ! bag de seama ...ca jeep-ul a cam fost pe post de tinichigiu :)) a indreptat fiare :)) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina Abia astept sa ne vedem saptamanana viitoare Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina Foarte frumos ! Mai vrem poze. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina A fost pe post de tinichigiu dupa ce a ratat oprirea si mi-a capsat bara spate!:grin: Posesorii de Patrol sa nu uite never teorema:"Sleaurile sint prietenele noastre!" Daca incerci sa le incaleci pe noroi,poti pati nasoale...,a se vedea pozele.:no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina Dane, m-au trecut toate apele, sa stai in diahania de 3 tone să te balansezi ne răsturnăm/nu ne rasturnam/ne răsturnăm... nici nu respiram. Și era ceva cale pana jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Ieșire mâine, 13.11 spre Câmpina bravo baieti, a fost pachet complet pentru distractie. imi pare rau ca nu sunt gata cu masina sa ma bucur de padure zilele astea. ma hranesc cu peripetiile voastre in schimb, asadar nu va zgarciti la poze :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate