Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara-

Nautilus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara-

seeeeeeeeeeseeeeeeeee!!!!

hai cu pozele alea ca te ia lumea la bataie la urmatoarea intalnire...

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe "fratii nostri mai mici" nu-i prea ajuta gravitatia... Imi pare rau pentru masinile sifonate :cr

In rest... :1 :bravo :10 :Gr :br :rsp

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Bravo tuturor - o prieteneasca extraordinara la care au fost masini cat la o etapa de campionat. Trialurile de a doua zi au fost cele mai tari de anul asta. Singurul suparat: Laci ca s-a oprit ploaia cu cateva zile inainte. In ciuda "uscaciunii", la iesirea din ultimul trial veveritele scoteau aburi si cam atat. Majoritatea ne-am tarat la hotel in doua bujii.

Cum weekendul a fost deja documentat, voi continua cu sfarsitul. Duminica ne-am trezit mahmuri si ne-am bulucit fara nici o obiectie la hanul din Danes. A venit si Pepi, dar n-a stat decat pret de-un cola, pe care l-a platit. Ciolane de-un kil, burti, beri si, curios, foarte multa apa minerala. Nani a venit seara pe la sase courtesy of Jimmy (and Peroni). Luni dimineata masina mea revenise la forma originala. Pe bune. Il cheama Cosmin si e cel mai tare. Extatic, am luat-o spre remorca dar dupa vreo jumatate de kilometru am ramas fara aprindere in mijlocul unei intersectii. Sighisoreni au inceput sa claxoneze abia la a treia schimbare de semafor. M-a tractat Laci si ne-am pus pe incarcat bateria. Tot EL mi-a scos noroiul din alternator si, dupa ce ne-am dat seama ca nici cu cealalta bobina nu tine, mi-a cioplit o fisa de bujie. Am sarbatorit tot la Danes (burti la fete, aripioare la baieti) si am luat-o spre Cluj. Am ajuns fumegand la Medias, unde am dat jos bull-barul sa mai scot o roaba de noroi din radator. Realist fiind, am curatat si periile troliului. La Tarnaveni mi-au puscat suruburile de la galerie. La Turda a ars furtunul de aspiratie. Pana la Cluj, in afara de X5 si Q7, am fost depasit atat de doua TV-uri cat si de cursele locale "Ghioanca" si "Cotofana". Cu radarele n-am avut treaba nici la vale. Am parcat remorca si am ajuns acasa intr-un nor de fum bubuitor, multumind organelor pentru pauza dintre ture.

Revenind la Sighisoara, o mentiune speciala pentru debutantul sfios de la Borsa. M-a sunat azi si, spre bucuria Cristinei, n-are nimic la umar. Il asteptam cu drag in continuare.

Mai sunt trei zile pana la Odorhei si sunt convins ca nu va lipsi nici o veverita.

Shit happens
Link spre comentariu

urmatoarele poze sunt cele pe care le-am asteptat cu totii :1 :bravo :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare