sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- nebuni?? cine ? ei ? nnnuuuuu :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- din motive greu de inteles nu am nici o poza de vineri seara, asa ca urmeaza trialurile de sambata :roll: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- trialul de open i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- sese:-dragos vezi ca ai de batut 2 minute 55 dragos:- ba fra , nu ma intereseaza timpul ... cam asta a fost discutia de la start i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- ATENTIE!! URMATOARELE IMAGINI POT FI SOCANTE SI AU O TENTA SEXUALA . RUGAM PERSOANELE CARE AU AFECTIUNI CARDIACE SI AUTOMOBILE MARCA SUZUKI SA NU VIZUALIZEZE URMATOARELE FOTOGRAFII. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- si acum trecem la trialul pentru categoria "extremistilor" :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- continuare traseu extrem i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- dupa o rasturnare si o schimbare de copilot suzi mica intra in traseul de extrem :h5 poze fara comentarii poate va intrebati ce s-a intamplat , ce face ionutz cu parbrizul de pe suzi mica ? ...pai ....suzi mica a trecut linia de finish cu un dublu axel grupat :bannana :bannana :bannana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- acelasi traseu de extrem alt echipaj.......extrem :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Merci de poze Sese. Am inteles ca exista un filmulet cu rasturnarea noastra in finis trial extrem. Il asteptam cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- gandalf the project , in action i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- suzi mica a avut o zi grea ......., dar tot a luat-o tzuparu la o tura :ha: :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- finalul traseului de extrem i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- urmeaza poze de la trialul bonus oferit de organizatori :bravo :bravo :bravo i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :p i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :bannana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- si ultimele fotografii i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- cam atat am reusit sa fotografiez deoarece am ramas fara baterii si memorie la aparat. imi pare rau ca nu am reusit sa fac mai multe fotografii deoarece au fost atatea "muze". inca o data felicitari organizatorilor pentru "Suzuki Fest 2008" :1 :1 :1 mai am inca o poza :ha: :ha: :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator buza Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Salutare! Vreau sa le spun organizatorilor ca pentru la anul am un nou reper in calendar: Suzuki Fest 2009. Foarte sincer, Buza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Salutare! Vreau sa le spun organizatorilor ca pentru la anul am un nou reper in calendar: Suzuki Fest 2009. Foarte sincer, Buza. Ok. Acuma ca le-ai spus, da tu fuguta repede aici viewforum.php?f=4 , asa sprintenel ca o veverituca si poate ne spui si a cui (buza) esti :rules Sa ne vedem cu bine @buza 99% din ce am scris e o gluma, te rog sa o tratezi ca atare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- foarte faine pozele si comentariile sese.multumim.invitam si alti participanti sa expuna pozele pt a fi savurate de toata lumea. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Super :1 :g :bravo ....Prin foto si descrieri am prins o frintura din atmosfera si evenimant.Felicitari tuturor! Si eu voi incerca sa particip la anul dar doar ca spectator :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- beleaaaa, super tare ma oftic si mai mult ca n am ajuns. sper la anu sa fiu cu voi! bafta multa si felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Acum am inteles de ce nu ati acceptat alte masini. :grin: Nu rezista balanta aia. Daca ma urcam eu cu autobuzul pe ea se inchidea ca briceagul. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- poze :banana suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate