Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara-

Nautilus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara-

Cu un HDJ80 s-ar fi rupt in doua balansoarul nostru Maxule :ha:

Astia m-au facut pilot de teste si dupa ce am trecut eu de doua ori si au vazut ca tine au trecut si baietii din Sighisoara :grin:

Sese multumim mult pentru poze,sunt SUPER :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari tuturor veveritasilor pe care am avut deosebita placere sa ii cunosc la Suzuki Fest 2008!!!

Trebuie sa recunosc ca asa cum bine a spus Clau, am fost "injectata", am luat microbul si sper sa reusesc sa particip la cat mai multe astfel de intalniri de acum incolo... :ft A fost o experienta extraordinara si am realizat ca multi oameni stiu sa isi traiasca viata la maxim, asumandu-si si riscurile care sunt inevitabile in asemenea situatii... :Gr :uameni ...adrenalina la cote maxime !!! :shrk

Incerc sa le povestesc si altora despre aceasta intalnire, dar de fiecare data concluzionez spunand ca nu se pot intelege din cuvinte acele trairi si senzatii unice, numai participand poti sa iti dai seama ce inseamna (in felul asta cred ca am reusit sa ii conving si pe altii sa experimenteze in viitor... :j :twisted: )...

Felicitari organizatorilor !!!! :bravo :gr1 :tk ... desi nu am mai participat la astfel de evenimente, nu mi-a fost greu sa imi dau seama ce efort urias au depus :gr1 :B

Felicitari maxime participantilor :Gr , mai ales extremistilor :10

Sorin, iti multumesc ca m-ai linistit in privinta "debutantului sfios de la borsa"... eram nelinistita :cr1 acum sunt :banana :ypu

Promit sa revin cu poze in cel mai scurt timp, din pacate cred ca sunt prea mari si se incarca foarte greu pe forum.

Salutari tuturor :c1

Link spre comentariu

@ Sese - superpoze si comentarii as always- abia astept sa ne vedem :x

@ Manu - ai pus si o poza cu noi :h5 10x

@ Max - nu ca nu s-ar fi vrut dar trialurile au fost facute abia sa incapa o veveritza deci autobuzul nu ar fi incaput...daca totusi ar fi ajuns, apoi ar fi rupt balansoarul :ha:

@ Mrjv - nose down little squirrel leg broken :ha:

@Cristinika - te mai asteptam cu drag la iesiri :W :h5

Link spre comentariu

Promit sa revin cu poze in cel mai scurt timp, din pacate cred ca sunt prea mari si se incarca foarte greu pe forum.

Salutari tuturor :c1

Pentru a incarca poze , foloseste informatiile de aici:

viewtopic.php?f=1&t=1810

Link spre comentariu

Vizitator koala

Cat de tare poa' sa fie ultima poza :ha: ... Sa va fie de bine, se pare ca distractia a fost foarte misto la "cuibu' cu alune" :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator Mika

Foarte faine poze Cristinika :h5 Mai ales in ultima ai reusit sa prinzi chintesenta 'copilotului universal" :)

Abia astept sa ne revedem :ypu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare