manuciao102000 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :bannana suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :bannana suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :ypu suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Cu un HDJ80 s-ar fi rupt in doua balansoarul nostru Maxule :ha: Astia m-au facut pilot de teste si dupa ce am trecut eu de doua ori si au vazut ca tine au trecut si baietii din Sighisoara :grin: Sese multumim mult pentru poze,sunt SUPER :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- [youtube:2iw1bzlx] [/youtube:2iw1bzlx] Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Ceva poze noi :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :ypu Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :bannana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Salutari tuturor veveritasilor pe care am avut deosebita placere sa ii cunosc la Suzuki Fest 2008!!! Trebuie sa recunosc ca asa cum bine a spus Clau, am fost "injectata", am luat microbul si sper sa reusesc sa particip la cat mai multe astfel de intalniri de acum incolo... :ft A fost o experienta extraordinara si am realizat ca multi oameni stiu sa isi traiasca viata la maxim, asumandu-si si riscurile care sunt inevitabile in asemenea situatii... :Gr :uameni ...adrenalina la cote maxime !!! :shrk Incerc sa le povestesc si altora despre aceasta intalnire, dar de fiecare data concluzionez spunand ca nu se pot intelege din cuvinte acele trairi si senzatii unice, numai participand poti sa iti dai seama ce inseamna (in felul asta cred ca am reusit sa ii conving si pe altii sa experimenteze in viitor... :j :twisted: )... Felicitari organizatorilor !!!! :bravo :gr1 :tk ... desi nu am mai participat la astfel de evenimente, nu mi-a fost greu sa imi dau seama ce efort urias au depus :gr1 :B Felicitari maxime participantilor :Gr , mai ales extremistilor :10 Sorin, iti multumesc ca m-ai linistit in privinta "debutantului sfios de la borsa"... eram nelinistita :cr1 acum sunt :banana :ypu Promit sa revin cu poze in cel mai scurt timp, din pacate cred ca sunt prea mari si se incarca foarte greu pe forum. Salutari tuturor :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- @ Sese - superpoze si comentarii as always- abia astept sa ne vedem :x @ Manu - ai pus si o poza cu noi :h5 10x @ Max - nu ca nu s-ar fi vrut dar trialurile au fost facute abia sa incapa o veveritza deci autobuzul nu ar fi incaput...daca totusi ar fi ajuns, apoi ar fi rupt balansoarul :ha: @ Mrjv - nose down little squirrel leg broken :ha: @Cristinika - te mai asteptam cu drag la iesiri :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Promit sa revin cu poze in cel mai scurt timp, din pacate cred ca sunt prea mari si se incarca foarte greu pe forum. Salutari tuturor :c1 Pentru a incarca poze , foloseste informatiile de aici: viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Bravo!!!! TRAIASCA VEVERITELE si VEVERITOII!!!! GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Asa cum am promis revin cu poze... Mutumiri lui Max pentru ajutor... :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :banana :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Sa continuam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Cateva poze cu saracuta veverita a lui Ionutz... si-a revenit din coma...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Cat noroi...!!! :grin: :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Si daca nu sunteti deja plictisiti de atatea poze, revin mai pe seara si cu cateva poze cu extremistii.... :oo :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Cat de tare poa' sa fie ultima poza :ha: ... Sa va fie de bine, se pare ca distractia a fost foarte misto la "cuibu' cu alune" :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Merci de poze Cristinika! Asteptam filmuletele......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Foarte faine poze Cristinika :h5 Mai ales in ultima ai reusit sa prinzi chintesenta 'copilotului universal" :) Abia astept sa ne revedem :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Si cateva poze cu extremistii... :rules :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :bravo toti extremistii erau foarte curati... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate