sparvulescu Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Copii, la ne vedem maine (de fapt azi) la Sighisoara, de unde plecam la Odorhei. Pe net sunt 60 de masini inscrise, deci vom fi peste 80 + ATV-uri...Machiati veveritele si dati pedala. A bientot Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Sorine la 6 dimineata am plecat spre Odorhei :grin: :grin: :grin: :h5 :banana Cristinika vad ca Toni e in toate pozele :ha: :ha: :ha: Lasand gluma la o parte placerea a fost de partea noastra si te asteptam la toate iesirile noastre in "decor" :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- [youtube:3rx0ok3y] [/youtube:3rx0ok3y] Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- :ha: :ha: :ha: :ha: cata caterinca!! Bravo Toni si Fane!!! Aici Fane deja rupsese planetara fatza altfel cred ca ar fi forat mai serios :ha: , nu asa ...in joaca.... @ Cristinika - veveritza mea sta cuminte cu labutza rupta , si tzopaie doar cu picioarele din spate( in timp ce prietenele ei sunt deja la etapa la Odorhei). Dar se rezolva :grin: , np. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Veveritarii care nu pot participa la etapa vor veni duminica la trial.Poate iti faci liber si vi si tu.Te asteptam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Inca odata, :rsp Domnilor... :bravo Pentru poze :10 la toata lumea 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinika Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Costi, Tony apare in toate pozele pentru ca era omniprezent..... pe unde te invarteai, pe unde te intorceai dadeai peste copilotul universal... :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Salut. Am reusit si eu sa ajung in fata calculatorului… Fiind la prima participare la un astfel de eveniment cu “noulâ€� meu Suzuki Samurai, nu pot sa spu decat ca ne-am simtit deosebit: oameni faini, muzica buna (no manele), putina nebunie (cum zicea Ionutz…daca am fi normali nu am avea ce cauta aici), mancare si bautura buna….ce sa mai … Deja pregatesc pentru urmatoarea intalnire tuica, astpel incat Tony sa nu ramana pe uscat dupa prima seara. Multumesc pentru sfaturile in vederea urmatoarelor modificari ale masinii…astept cu nerabdare piesele… :ypu :ypu Toate cele bune . Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Toni s-a simtit asa de bine ca a venit si la Odorhei :grin: :h5 Am mai primit o gramada de poze de la participanti cum imi fac un pic de tim mai pun poze :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- http://suzukidojo.blogspot.com/2008/10/ ... tiune.html Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- hop si eu (dupa concediu) cu ce am filmat la suzuki fest 2008: http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=25694 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Foarte misto filmul :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- chiar mishto filmul! BRAVO! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- oameni buni impresionant :1 ma bucur ca faceti parte dintre acei care iubesc offroad cu adevarat ;felicitari organizatorilor 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- Multumim de aprecieri Robert :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- http://www.4x4offroads.com/suzuki-festival.html Multumim Radu pentru articol :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: poze si impresii despre Suzuki Fest - Sighisoara- foarte fain articolul. la mai mare..... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate