Max Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 11 masini (de toate felurile). Traseu: primele doue segmente de la traseul de extrem de anul trecut de la Maramures Offroad Fest 2007. Vreme buna, distractie ca de obicei. Cateva poze. Vor veni si altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare frumos frumos saptamina viitoare cred ca sint pe la baia mare...mai aveti ceva programat? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare frumos frumos saptamina viitoare cred ca sint pe la baia mare...mai aveti ceva programat? Avem programate iesiri in fiecare duminica de la 10.30 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Dupa "imaginile alaturate", io cred ca ati mai organizat un Maramures Offroad Fest si noua nu ne-ati zis nimic. :-P :bravo Sa va fie de bine! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare a fost un remember MMOF 2007, numai ca am cam lasat componente din masina in padure :grin: :grin: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Si voi? Si Zona crepusculara, si la Suzuki fest A fost un Week end cu ghinion se pare (pt. unii) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Foarte frumos, felicitari tuturor ! ... ce inseamna sa ai muntele aproape, si sa te poti da cand vrei ... bravo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Foarte Frumos; Bravo !... :grin: :h5 :rsp :10 :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Foarte frumos! :bravo Ps. Cum s-a comportat, in teren, Toyota nou preparata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Ps. Cum s-a comportat, in teren, Toyota nou preparata? Exemplar. Suspensia a lucrat foarte bine, blocantele la fel. A fost super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Are esapamentul original? Nu a lovit toba? La a mea mi se pare foarte expusa... poate mi se pare. Numai bine Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Are esapamentul original? Nu a lovit toba? La a mea mi se pare foarte expusa... poate mi se pare. Numai bine Sorin Are esapamentul original si nu a lovit nicaieri desi altii au iesit din traseu cu tobe rupte. E drept ca am si umblat mai cu grija. Aveam acordul clientului ca sa ies cu masina dar eram raspunzator pentru evetualele daune. Overfenderul stanga fata a cazut inca de la intrarea in traseu dar avem norc ca nu s-a rupt si este prins cu cleme de plastic deci se monteaza usor inapoi. In rest, mici zgarieturi care ies la polish si un suport de la bara stabilizatoare indoit (cred ca va fi necesar ca sa prelungim bieletele de la bara stabilizatoare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Fain fain! Bravo! Aia portocalie e a lui Florin? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Foarte faina iesirea voastra. Intotdeauna am sa va invidiez pentru traseele pe care le aveti la o aruncatura de bat de oras. :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Fain fain! Bravo! Aia portocalie e a lui Florin? Da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Mai fratilor.......misto iesire ati tras si voi....... A fost un weekend plin pt toata lumea.......bravo si tot asha. :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Bravooo baieti!Vad ca ati avut musafir si din Satu Mare!?(Zsolt Szilveszter),nici nu am stiut ! :bravo Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Bravooo baieti!Vad ca ati avut musafir si din Satu Mare!?(Zsolt Szilveszter),nici nu am stiut ! :bravo Tu iar ai lipsit... :P Iti dai seama ca botez iei cand ajungi aici? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: Iesire , azi 12 octombrie 2008 in zona Baia Mare Boteeeez?????Cu ce Max,cu :x ????Eu o sa duc marfa de prune!!! :h5 :2dr :dr Cand mai iesiti? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate