Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: G-uri

E o panarama, am avut si eu, nu prindeam semnal clar la nimic, prindeam posturi doar in centru si atunci ddestul de prost. Cand ieseam din oras, disparea orice urma de semnal.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Re: pe net

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lhs4jsfezwxv

Azi l-am vazut am sunat si mi-a zis neamtul ca l-a dat.

Am intrebat cu cat si mi-a zis ca 2400 EURO, deci pretul nu este gresit.

Daca nu era dat, automat l-as fi rezervat, si m-as fi asigurat sa nu fie vreo farsa...sa-i mai cer ceva acte, ceva poze... nu era rau un fratior la asta micu:grin:... nu scrie ce modificari are ce nu se vad... probabil ca cedeaza multe la ea, dar oricum pretul este mic, doar pentru ce se vede...

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Eu inclin ca e teapa, masina din poze pare a fi b99zuk inainte de finalizare, iar zuk-ul era in urma cu 2 luni cand am vorbit cu proprietarul tot in braila.

4x4
Link spre comentariu

In afara de putere si alte cele (puterea reala este de 112 CP - suficienti, daca nu te duci la competitii, ABS n-a vazut nici in filme, sa nu mai vorbim de ESP), masina arata foarte bine (in poze) si este la un pret bun. Ca sa nu mai vorbim ca este o masina extrem de fiabila.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Masina este in Cta, o sa merg sa o vad! Mi se pare aiurea sa pui gaz la un motor de 2.5 benzina, intr-o masina decapotabila, cat de sexy trebuie sa fie butelia de gaz!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Avand in vedere consumul (al meu lua cca 12 in afara, 14-16 in oras si fara numar in off-road), poate merita GPL-ul. Mai stiu cativa care si-au pus GPL pe Wrangler (personal, nu sunt adeptul, insa poate fi o solutie convenabila de a reduce costurile). Oricum, in poze, masina nu arata rau deloc.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

O Toyota Hilux Surf 3.0TD cu probleme la motor ... cu putin noroc e de inlocuit numai o garnitura de chiulasa, un termostat si radiatorul (cred ca merge reparat ca este din alama ... si se si modifica usor) ... pretul este la licitatie ... acum a ajuns la 400 lire ... si alt avantaj ... este foarte aproape de Londra, deci transport relativ ieftin ... mai sant 44 de ore pana la terminarea licitatiei ... cine se baga ?

Eu deja am experienta cu una ...

http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-HILUX-SURF-1995-GREAT-PROJECT-/140431739823?cmd=ViewItem&pt=Automobiles_UK&hash=item20b2624baf

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

E ca si noua ... 50.000 km in 20 de ani ... tinuta numai in garaj :ha:

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

........

Ce parere aveti de aceasta masina?

As vrea sa stiu de la cei care au asa ceva, care sunt costurile de intretinere si cat de usor poti modifica masina.

Eu am un pajero 2.8 din 96 si ma straduiesc sa trec la un astfel de patrol.

Vezi pe la "Nissan"......sunt cateva topicuri despre Y61......

Iar daca vrei sa cumperi, este unul din 2005 la "Vanzari 4x4", aici pe forum, identic.......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare