Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: pe net

Pe autovit link-ul duce catre o lista ... la care masina din lista te referi ?

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa apara link-ul corect de pe Autovit, deschideti pagina respectiva intr-un nou tab sau o noua fereastra si apoi copiati link-ul pentru masina vizata, altfel va aparea doar lista.

Link spre comentariu

Frumoasa ... dar e 15.500 Euro masina de 16 ani ... si numai 160.000 km ?

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Si una frumoasa din America ... functioneaza cu Biodiesel ... pentru patronii de fast food/restaurante ... si pretul tot pentru ei:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/5-9L-Cummins-Biodiesel-Land-Cruiser-FJ80_W0QQitemZ320492882722QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item4a9edd4b22

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Max...nu te-ai prins....imi place Patrolul.........dar vreau sa vad si cum e la ceilalti...de Jeep...sunt lamurit....de Samurai....sunt super incantat....de Nissan....numai de bine....sunt curios de Toyota....sa vad ce are in plus fata de Nissan...ca minusurile le stiu :grin:

Link spre comentariu

Asta imi place ... oarecum preparata ... si este in Romania:

http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?lang=ro&id=128199511&pageNumber=1&tabNumber=2

Unde gasesc repede un imprumut nerambursabil ? :hl

Link spre comentariu

E oarecum off-topic, ca nu e 4x4, insa e intr-un mare fel. Daca nu aveam si copil, mai ca mi-as fi vandut casa si-mi inchiraim un loc de parcare intr-o parcare de TIR-uri (aveam si "fetitele" la indemana): http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Prevost-H3-45-Vantare-Bus-Air-Granite-Flrs-L-mi-REDUCED_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem23061a4ad6QQitemZ150426241750QQptZRVsQ5fCampers

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Cand oi castiga la loto poate o sa visez si eu :2dr dar nici macar nu joc:ha:oricum frumoasa rau casa pe roti .....pana atunci astept sa ma sune kiss cash:ha::ha::ha:

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

Asta ultima, este masina colegului nostru SANDUZZO sau poate gresesc dar seamana izbitor mai ales snorkelul ala profesional montat de o firma specializata din germania.:ha::ha::ha:

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Asta ultima, este masina colegului nostru SANDUZZO sau poate gresesc dar seamana izbitor mai ales snorkelul ala profesional montat de o firma specializata din germania.:ha::ha::ha:

sa mor daca am vazut ... ai dreptate e super inspirat montat :grin: ... si chiar e aceeasi masina ... am si modificat ...

Editat de Vladut

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare