Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe net

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: pe net

Pare a fi un deal super tare, A/C, Airbag, Diferential, inmatriculata...

Dar instictul imi spune ca e o mare teapa.

Oricum, ar merita vazuta:

Primul numar e inchis iar la celelalte nu raspunde nimeni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primul numar e inchis iar la celelalte nu raspunde nimeni.

Later Edit:

Am discutat pana la urma cu proprietarul. Masina are acte de Germania, nu este inmatriculata in Romania asa cum scrie in anunt.

Link spre comentariu

Domnu' Administrator, va paste vre-un gand? :grin:

De ce nu?

Glumesc. (desi mi-ar place ca sa am SI un Patrol) :grin:

La Astral ma gandeam pentru ca stiu ca vrea sa isi cumpere o masina.

Link spre comentariu

Cunoaste cineva masina asta? ma bate un gand sa dau terrano pe ceva de genul asta ca ma cam termina impozitul.(astea sunt utilitare, nu?) din pacate vitara este neincapatoare pentru noi, asa ca ....4runnerul pare o alternativa buna.

Editat de Astral
vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

1. Pretul e mare ... cred ca si el o vinde pentru ca l-a cocosat impozitul ... un Diesel e mai ieftin si mai bun (cuplu mare la turatii joase) si chiar si cu 250.000 km la bord motorul este ca nou (nu gasesti prag de uzura pe cilindri).

Una luata din Anglia in stare foarte buna (cu volan dreapta) si inmatriculata pe Bulgari (impozit zero) te duce pe la 3000 - 3500 euro

2. E motor benzina ... 3.0 TD e mai bun ptr. un 4x4

3. Nu e utilitara ... decat daca e modificata si omologata ca atare ... deci impozitul anual e pe undeva pe la 2100 RON

4. Kilometrajul e greu de crezut ca e real ... in USA aia se fac in 1-2 ani ... ori ea are 16 ... plus de asta vezi cum arata pielea de pe scaune ... nu se face asa de la 140.000 km.

Oricum nu vei regreta ca ti-ai luat o TOYOTA ... 4 Runnerul/Hilux Surf e o masina foarte solida si fiabila.

Dar, acum, decizia este a ta ...

Bafta !

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Daca aveti timp sa va spalati putin pe ochi, vedeti link-urile de mai jos. Omul vinde masini una si una. What you see is what you get. Imi place ca da totul pe fata. Dupa mine, este vinzatorul ideal. Nu am nici o legatura cu omul, nici de rudenie nici de prietenie. Daca se considera reclama se poate sterge.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300466648608

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110578500243

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300460153312

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Atentie la Warrenpark si AK Motors din Bolton

Atentie la asazisele parcuri auto din Anglia.Nu cumparati de la Warrenpark(Somerset-Taunton) si AK Motors (un indian cu tupeu si mare tepar) din Bolton.Daca masinile sunt prezentate pe strazi sau parcuri,gradini aceia nu sunt autorizati dealeri.Ultima data am plecat dupa masina din avatar si cand am ajuns acolo indianul o vandu-se deja si a incercat sa-mi bage pe gat gioarse nevandute si cu probleme.Mare atentie ca sunt multi tepari si in Anglia,am simtit-o pe propria piele.Am avut noroc totusi si un plan B de rezerva si am luat tot o Toyota ca cea din avatar.

Succes la cautari!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Re: Atentie la Warrenpark si AK Motors din Bolton

Atentie la asazisele parcuri auto din Anglia.Nu cumparati de la Warrenpark(Somerset-Taunton) si AK Motors (un indian cu tupeu si mare tepar) din Bolton.Daca masinile sunt prezentate pe strazi sau parcuri,gradini aceia nu sunt autorizati dealeri.Ultima data am plecat dupa masina din avatar si cand am ajuns acolo indianul o vandu-se deja si a incercat sa-mi bage pe gat gioarse nevandute si cu probleme.Mare atentie ca sunt multi tepari si in Anglia,am simtit-o pe propria piele.Am avut noroc totusi si un plan B de rezerva si am luat tot o Toyota ca cea din avatar.

Succes la cautari!

Daca ai avut experiente de genul asta,cred ca ar trebui sa deschizi un topic nou cu tepe in Anglia.Ar fii sigur pentru multi colegi un bun sfetnic!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Te rog frumos, nu mai pune link-uri !

Pune printscreen ( sau daca ai W7/Vista foloseste SnippingTool....) in care sa nu apara DATELE DE CONTACT pt ca aici nu promovam vanzarile de pe alte site-uri !!!

Editat de Astral
don't worry, be happy
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare