Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Renegade

Flaviu123
 Share

Recommended Posts

Va salut.

Masina a ajuns la 40.000 km.

Toate bune si frumoase.

Singurele probleme aparute au fost cu navigatia si senzorii de parcare.

Navigatia se blocheaza periodic, dar isi revine. O singura data a ramas aprinsa peste noapte si m am trezit fara baterie.

Iar senzorii de parcare la fel, se blocheaza, imi da eroare si cam atat (la fel isi revin singuri a doua Sau a treia zi).

Am fost la revizii, au facut ceva update si daca se mai repeta situatia mi au zis sa ma duc la ei. Insa de fiecare data pana ma programez si pana ajung la ei, problema dispare.

Ps: cu roata de rezerva m am descurcat de atunci, am prins un deal bun pe olx si am cumparet un set pe 16’ tot din echiparea lor.

In rest apa paie si bataie :)))

Ma bucur sa aud de bine...

Navigatia inca nu am prins-o sa se blocheze in schimb cu senzorii sunt si eu patit...

Nu stiu cum este la tine dar la mine fac figuri numai dupa ce spal masina sau cand plua afara...

Ce jante ai gasit?si eu caut de ceva timp dar fara succes la noi...

Se mai potrivesc cele de opel dar pana nu probez nu sunt sigur ca nu atinge nimic...

Eu vreau sa imi iau un set de jante tot pe 16 pe care sa pun niste AT-uri sa le folosesc iarna sau la iesirile OFF-Road

La mine ii apuca indiferent de vreme.

Pandeste olx ul, nu stiu sa zic tipul, sunt gri cu negru pe 16. Eu le am prins noi noute, singurul dezavantaj ca aveau cauciucuri de vara si eu le vroiam pt sezonul de iarna.

Au costat 2400 de ron, mi a dat bonus si covorase tot noi.

Incearca si pe ebay kleinanzeigen poate gasesti ceva bun si prin germania.

Laurentiu, am uitat sa te intreb... cu butoanele din plafoniera cum te intelegi? Ceva probleme la ele ai intampinat?

Daca incerc sa aprind lumina doar pe partea soferului, de aprins o aprind din prima apasare, dar de stins.... stau in masina cate zece minute, si nu glumesc... apas incontinuu pe el pana reusesc odata si se stinge. Problema asta tot asa se manifesta odata la doua trei apasari de buton, in rest merge normal.

PS: tu ce model ai ?

Toate bune in continuare!

Tot trailhawk am si eu...numai ca eu nu am piele si nici trapa...

Din ce am vazut la tine in poze mai am in plus Lane assist.

La plafoniera sincer nu am umblat niciodata :)

O sa verific sa vad daca face la fel...

LE:Am verificat si functioneaza ok intrerupatorul .Sper ca tu nu verifici cu usa deschisa :)

Edited by Laurentiu_LWR

• 4 weeks later...

70CFEABD-FEA5-4349-BCB6-C15466A5CE5C.thumb.jpeg.df5b2e0067c86a1b1d28cec20333c8f5.jpeg Nu, cu usa inchisa. Am inchis masina si din telecomanda am stat am pazit o poate se inchide asa si degeaba. Scoteam borna de la baterie si o rezolvam.

Am fost azi la revizia de trei ani, 43.000 de km. Binenteles lumina din plafoniera si senzorii au mers brici :) mi au zis sa filmez data viitoare cand mai patesc. 7DF75492-5195-41F5-ACF8-1ED5031F70F9.thumb.jpeg.c3e012f40f32048c580abd29211b764d.jpeg

• 1 year later...
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1300645}[/ATTACH] Nu, cu usa inchisa. Am inchis masina si din telecomanda am stat am pazit o poate se inchide asa si degeaba. Scoteam borna de la baterie si o rezolvam.

Am fost azi la revizia de trei ani, 43.000 de km. Binenteles lumina din plafoniera si senzorii au mers brici :) mi au zis sa filmez data viitoare cand mai patesc. [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1300646}[/ATTACH]

Salutare , 1,3 benzina , 180 CP e ok 13 / % asta e , imi asum dar se poate face ceva sa micsoram consumul ? ( limited din 2021 martie ) , MULTUMESC FRUMOS.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use