georgei23 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Re: Sfat achizitie : 4x4 mic sau nu ? Eu am militat pentru siceritate cu noi insine cand ne cumparam un 4x4:pentru 99% dintre noi sunt masini de hobby, jucarii pentru copii mari. Nu am zis ca nu e placut sa detii astfel de jucarii si ii incurajez pe cat mai multi sa adopte acest hobby!.....Si eu am acest microb si drept dovada am doua masini de hobby....boala grea! Insa "mai prieten" decat hobby-ul imi este adevarul: chiar nu vad niciun motiv obiectiv sa imi iau o astfel masina. Te poti scarpina cu mana stanga la urechea dreapta?...da, uneori chiar bine, insa e mult mai usor si direct cu dreapta si nici nu risti sa iti sucesti mana stanga. Ce spunem acasa, la nevasta, e alta poveste. Macar aici pe forum sper ca putem fi noi insine.:grin: Editat Noiembrie 29, 2016 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: Sfat achizitie : 4x4 mic sau nu ? man cred ca noi am inteles pentru ce militezi tu si nu zice nimeni ca gresesti total..dar in cazul meu nu e vorba de un moft. eu pur si simplu vreau sa vad daca reusesc sa combin utilul cu placutul si sa iau o masina care sa imi fie de folos in mai multe situatii. daca vorbeam strict de naveta de 10km imi luam ceva mic, electric sau hibrid sau cu motor sub 1 benzina si aia era. dar nu o sa fac doart naveta cu masina aia si mergand pe principiul tau nu vad rostul unei investitii in ceva care il folosesc doar pt cativa km. nu imi zice nimeni nimic de grand vitara 2003-2005 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: Sfat achizitie : 4x4 mic sau nu ? man cred ca noi am inteles pentru ce militezi Daca ai inteles ia-o pe aia care iti spune inima si iti permite buzunarul....nu mai intreba atat ce cred unii si altii, ca nu se ajunge la nicio concluzie si nu s-a inventat masina care sa ii multumeasca pe toti... Da-le "drek" ca toate se strica ca sunt niste vechituri, toate consuma mult, au RCA-uri si timbre scumpe...etc... Dar daca ingropi banii in ceva macar sa iti placa masina in care ii ingropi.... Si frumoasa si desteapta si devreme acasa nu se poate... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Re: Sfat achizitie : 4x4 mic sau nu ? nu e chiar asa. nu imi permit sa iau orice junghi si sa bag bani si timp in el. de aia am vrut pareri si recomandari. in plus nu cunosc toate modelele de 4x4 care exista si poate cineva venea cu o sugestie la care nu m-am gandit. pe urma am zis ca nu am avut 4x4, nu stiu cat de mare e diferenta pe teren (nu in teorie) intre in 4x4 permanent fara nici un fel de control asupra lui (panda de ex) fata de un 4x4 permanent cu dif central blocabil (terios/sx4) fata de un 4x4 veritabil (jimny, grand vitara < 2005). tot asa nu stiu cat de importante si ce diferente aduc sunt alte caracteristici gen caroserie vs sasiu, punte vs brate - si vorbesc tot de realitate nu de teorie, ca de asta am tot citit... mai sunt si restul de probleme - cat de usor gasesti piese, cat de usor gasesti mecanici, cat de usor gasesti modificari...si la ce preturi. inclin din ce in ce mai mult catre un 4x4 mai vechi in defavoarea unei masini 2x4 mai noua. de ai am intrebat de grand vitara. am vazut e afara ceva oferte interesante, dar cred ca taxa e cam 820e pt 1.6 euro 3. ar fi interesant si un sx4 da se duc cam sus la pret. nu stiu ce alte modele sa mai am in vizor. o sa incerc zilele astea sa ma urc in un jimny sa vad daca ma inteleg cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate