spic Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Vand Nissan Patrol k 160, an 1983, 340.000 km, motor SD33, stare buna de functionare, acum 2 ani a fost antifonat, folosit doar la vanatoare. Toate schimburile de ulei, lichid de frana, gresare, parte de directie, au fost facute periodic. Troliu 8000 lbs functional, cutia cu solenoide mutata sub capota. Am si piese de rezerva bune, pompa hidraulica directie, alternator, electromotor... Este inmatriculat, taxe la zi, rovigneta si ITP valabil. Pret de vanzare 3000 de euro negociabil. Contact 0722803723, Florin Sarba sau mail florin_sarba@yahoo.com. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Se poate vinde si fara troliu, 2500 euro. Masina este functionala se vinde doar pentru ca nu mai beneficiez de unele facilitati privind impozitul, oricum ma despart cu greu de ea...cred ca in cel mai rau caz o sa o radiez si o sa o folosesc strict inafara drumurilor publice. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Masina a fost radiata din circulatie si scoasa din evidentele fiscale, pret nou 2000 de euro, negociabil. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 nu ai cumva blocanti de k160? am vazut ca ai piese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 nu ai cumva blocanti de k160? am vazut ca ai piese. k-ul nu a avut diferentiale blocante de fabrica , numai modelul urmator Y60. Deci dumnealul nu are ce sa iti vanda... Un diff ARB costa 999E + compresorul aferent ( cel mic vreo 200E, cel mare vreo 300E) + ulei + simeringuri + manopera de montaj... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Ianuarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Am fost intrebat de mai multi colegi ce acte sunt necesare pentru radierea din circulatie si cum am procedat, se numeste radiere la cerere, mai jos ce este necesar, sper sa fie utile aceste informatii: RADIERE - LA CEREREA PROPRIETARULUI 1. CERERE/ADRESA A PROPRIETARULUI PRIN CARE SE SOLICITA RADIEREA LA CERERE, INSOTITA DE COPIA UNUI DOCUMENT CARE ATESTA DETINEREA UNUI GARAJ/CURTE/TEREN/PARCARE UNDE VA FI DEPOZITAT VEHICULUL RESPECTIV; 2. CERTIFICAT DE INMATRICULARE (IN CAZUL PIERDERII/FURTULUI DECLARATIA DIN CARE SA REZULTE PIERDEREA SAU FURTUL CERTIFICATUL DE INMATRICULARE); 3. PLACUTELE CU NUMAR DE INMATRICULARE (IN CAZUL PIERDERII/FURTULUI DECLARATIA DIN CARE SA REZULTE PIERDEREA SAU FURTUL PLACILOR); 4. CARTE DE IDENTITATE A VEHICULULUI DACA ESTE MENTIONATA IN CERTIFICATUL DE INMATRICULARE, IN ORGINAL SI COPIE; 5. FISA DE INMATRICULARE A VEHICULULUI (Atentie, formularul este format pagina A5! A se imprima fata/verso si a se completa prin dactilografiere) CU VIZA ORGANULUI FINANCIAR COMPETENT AL AUTORITATII ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE, SAU A CERTIFICATULUI DE ATESTARE FISCALA; 6. TREI (3) EXEMPLARE COMPLETATE ALE CERTIFICATULUI DE RADIERE; 7. DOCUMENTE DE IDENTIFICARE ALE SOLICITANTILOR IN ORIGINAL SI COPII; 8. DOCUMENTELE POT FI DEPUSE DE CATRE O ALTA PERSOANA PE BAZA UNEI PROCURI SPECIAL Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Intrebare: - radierea din circulatie face sa nu se mai perceapa impozit pe masina? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 In urma radierii la cerere masina inca inregistreaza impozit, radierea la cerere este doar de la politie, la finante se plateste impozit pentru ca este o propietate detinuta, egal daca este inmatriculata sau nu. Daca nu se instraineaza catre alta persoana sau daca nu se caseaza/dezmembreaza cu certificat de distrugere, in urma radierii la cerere la masina se plateste in continuare impozit. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXP Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 In urma radierii la cerere masina inca inregistreaza impozit, radierea la cerere este doar de la politie, la finante se plateste impozit pentru ca este o propietate detinuta, egal daca este inmatriculata sau nu. Daca nu se instraineaza catre alta persoana sau daca nu se caseaza/dezmembreaza cu certificat de distrugere, in urma radierii la cerere la masina se plateste in continuare impozit. Dau mai jos citat din normele de aplicare a codului fiscal: "94. Potrivit prevederilor art. 468 din Codul fiscal, impozitul pe mijloacele de transport este datorat de: a) persoana care are în proprietate un mijloc de transport înmatriculat/înregistrat în România la data de 31 decembrie a anului fiscal anterior;" " 124. Impozitul pe mijloacele de transport se datorează pentru întregul an fiscal de persoana care deţine dreptul de proprietate asupra unui mijloc de transport înmatriculat sau înregistrat în România la data de 31 decembrie a anului fiscal anterior şi încetează de a se mai datora începând cu 1 ianuarie a anului fiscal următor în următoarele situaţii: a) înstrăinarea mijlocului de transport; b) radierea mijlocului de transport din circulaţie; ori c) radierea contribuabililor persoane juridice din evidenţele fiscale, inclusiv din Registrul prevăzut la pct. 101, ca urmare a pronunţării unei sentinţe de închidere a procedurii falimentului; d) schimbarea domiciliului fiscal al contribuabilului într-o altă unitate administrativ-teritorială, caz în care acesta are obligaţia să depună declaraţie fiscală în acest sens, atât la organul fiscal unde a avut domiciliul fiscal, cât şi la organul fiscal unde îşi stabileşte noul domiciliu fiscal, în termen de 30 de zile de la apariţia acestei situaţii." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Eu am radiat de curand la cerere, si nu am putut sa radiez de la finante decat dupa ce am vandut masina altei persoane (radiata de la politie), fapt concret. Egal ce zice legea, daca are cineva alta experienta ne o poate impartasi, poate n ar fi rau mutat intr un alt topic continutul off. Si ulterior cand reanmatriculezi? Platesti impozit din urma? de la data curenta? sau? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 din nefericire si eu stiu acelasi lucru, dreptul de circulatie si impozitul pe proprietate sunt trebi diferite, in tara asta... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Greșit, am făcut o referire pe un alt post, legislația a devenit acum (mult mai) concisă pe tema asta. Numai niște funcționari incompetenți vă pot forța să faceți o înstrăinare fără ca dumneavoastră să vă fi dorit acest lucru. Cutume sau altfel spus: "cum a zis șefu" sau "eu așa știam". AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Greșit, am făcut o referire pe un alt post, legislația a devenit acum (mult mai) concisă pe tema asta. Numai niște funcționari incompetenți vă pot forța să faceți o înstrăinare fără ca dumneavoastră să vă fi dorit acest lucru. Cutume sau altfel spus: "cum a zis șefu" sau "eu așa știam". Revin cu niste lamuriri, desi nu stiu daca e ok sa continuam discutia in aceasta sectiune, in urma obtinerii radierii din circulatie, am depus actele necesare pentru radierea fiscala (19.01.2016), am termen de solutionare in 02.02.2017, dar din discutia purtata cu d-na de la ghiseu nu cred ca vor fi probleme privind radierea fiscala. In februarie va pot spune exact daca am reusit sau nu sa o scot din evidentele fiscale. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Aprilie 25, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Re: Vand Nissan Patrol k 160 Revin cu niste lamuriri, desi nu stiu daca e ok sa continuam discutia in aceasta sectiune, in urma obtinerii radierii din circulatie, am depus actele necesare pentru radierea fiscala (19.01.2016), am termen de solutionare in 02.02.2017, dar din discutia purtata cu d-na de la ghiseu nu cred ca vor fi probleme privind radierea fiscala. In februarie va pot spune exact daca am reusit sau nu sa o scot din evidentele fiscale. Revin, masina a fost radiata atat fiscal cat si din evidentele Politiei, fara nici o problema. In continuare la vanzare, pret nou 1800 Eur. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate