marx5 Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Cumpar caroserie Nissan Patrol y60 swb Tel 0724260707 aici sau PM Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB lung sau scurt? am o caroserie de Y60 modificata , pick-up, cu rollcage interior si exteror, plafon dublu pt racire aer, radiator montat in spate ... daca crezi ca te intereseaza ... are si pragurile modificate pt roti de 40" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 (editat) Re: Caroserie Y60 SWB Salut, imi trebuie de scurt pe cat se poate fara rugina si nemodificata. Editat Decembrie 1, 2016 de Astral IMI...ITI....ISI....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! si nici cu î din A la inceput !!! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB Care e bugetul? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB 0-1000 euro in functie de echipare. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB De 1 E iti pot livra manivela de geam , restul iti da Yon ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB De 1 E iti pot livra manivela de geam , restul iti da Yon Eu n-am nimic de vanzare. Doar sa-l ajut pe el sa puna un buget aici sa vada cei care vand piese. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Re: Caroserie Y60 SWB De 1 E iti pot livra manivela de geam , restul iti da Yon Luigi e scumpa manivela ta de geam si cred ca e de k260 doar ca se potriveste :tk Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Caroserie Y60 SWB de actualitate Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate