zippo Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Am mai intrebat cu alta ocazie. Stie cineva de vanzare pe undeva blocanti fata pentru pajero din 88, motor 2477cm, motorina, turbo, 62 kw? Am apucat sa cumpar unii manuali din dezmembrari dar se pare ca puntea era de benzina, nu se potrivesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Re: Blocanti fata Am mai intrebat cu alta ocazie. Stie cineva de vanzare pe undeva blocanti fata pentru pajero din 88, motor 2477cm, motorina, turbo, 62 kw? Am apucat sa cumpar unii manuali din dezmembrari dar se pare ca puntea era de benzina, nu se potrivesc. Vrei diferential blocabil sau MRL-uri (cuplajele de la planetare)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 De MRL-uri am nevoie. Din cauza unei reparatii prost facute, roata fata dreapta nu mai cupleaza 4x4. Angrenajul a fost spart. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Eu zic sa iti cauti MRL-uri manuale. Sunt mai sigure decat cele automate. Cei de la Traco aveau asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Max, ai cumva un contact de la Traco? Am incercat sa-i dau cautare pe net dar nu am avut succes. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Max, ai cumva un contact de la Traco? Am incercat sa-i dau cautare pe net dar nu am avut succes. Nu am numarul de telefon. http://www.tracoservice.ro/index.php?cP ... 5258012a10 Poati eventual sa le trimiti un mesaj aici: http://www.tracoservice.ro/contact_us.p ... 5258012a10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Mutumesc Max. Am intrat pe site si am constatat ca e un adevarat rai :D acolo. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Mutumesc Max. Am intrat pe site si am constatat ca e un adevarat rai :D acolo. Tocmai mi-a transmis Tudor. Are si costa 200 eur inclusiv tva. Perechea banuiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Am 4x4!!!!!!!!!!!!!! Cumparasem in urma cu cateva 2-3 saptamani de la niste dezmembrari de langa Ploiesti, MRL-uri manuale. Cand am ajuns insa la mecanicul meu mi-a spus ca nu se potrivesc. Dupa chestia asta am postat anuntul aici, hotarat fiind sa-mi iau noi. Azi am fost la Ploiesti si tipul de acolo (Gabi - un tip super OK) si-a dat imediat seama ca mi-a dat doar "capacele" crezand ca originalele de pe masina sunt tot manuale. Am montat tot angrenajul la fata locului si este OK. Acum doua intrebari. Nu am avut vaselina sa pun si am venit de la Ploiesti pana la Plaza asa. Este vreo problema? Am verificat pe drum butucii care nu se incalzisera. Abia in fata blocului erau fierbinti dar cred ca din cauza franarilor dese din Bucuresti. Si doi: ce vaselina imi recomandati pentru tipul acesta de angrenaj. Maine vreau sa rezolv si problema asta. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Nu e nici o problema,atata timp cat MRL-urile sunt pe free(liber) mecanismul din el inclusiv planetarele ,grupul si cardanul fata nu se invart. Desfa capacele pune-le vaselina si totul e ok,vaselina se pune sa nu se blocheze mecanismul si sa poti roti usor cu mana in pozitiile lock si free,atata tot :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 Multumesc. Am fugiiitttttt.... :D Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 Am dat motorul jos. Probleme identificate: uzura in camasi cilindrii, cilindrii uzati, vibrochen ovalizat (are nevoie de rectificare), kit ambreiaj varza cu carne (habar nu am cum am mers cu el la Sibiu). Am constatat ca termostatul era unul de Dacia montat intr-un alt furtun si nu in bloc cum era normal. Asta este cred si cauza pentru care mi-a fiert motorul la Novaci. Am optat pentru camasi si cilindrii in cota standard si setul de cuzineti in cota I, kit ambreiaj sachs si alte cateva piese, nimicuri de vreo 5000 ron in total :hl :ps Ce parere avet de amortizoarele heavy duty? Am inteles ca se comporta bine in teren dar nu si pe sosea, neasigurand stabilitatea data de constructor in curbe. P.S. nevasta nu stie de reparatiile astea :sm2 . Daca afla :dr3 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 P.S. nevasta nu stie de reparatiile astea Atunci nici nu o lasa in apropierea forumului, ca de citit sigur stie! :D :D Bafta si sa ai masina gata cat mai repede! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Am dat motorul jos. Probleme identificate: uzura in camasi cilindrii, cilindrii uzati, vibrochen ovalizat (are nevoie de rectificare), kit ambreiaj varza cu carne (habar nu am cum am mers cu el la Sibiu). Am constatat ca termostatul era unul de Dacia montat intr-un alt furtun si nu in bloc cum era normal. Asta este cred si cauza pentru care mi-a fiert motorul la Novaci. Am optat pentru camasi si cilindrii in cota standard si setul de cuzineti in cota I, kit ambreiaj sachs si alte cateva piese, nimicuri de vreo 5000 ron in total :hl :ps Ce parere avet de amortizoarele heavy duty? Am inteles ca se comporta bine in teren dar nu si pe sosea, neasigurand stabilitatea data de constructor in curbe. P.S. nevasta nu stie de reparatiile astea :sm2 . Daca afla :dr3 A mea a aflat cat am platit ( abea am scos motorul de la reparatie 4500 FARA TVA), inca mai pot merge inca nu ma omorat. :lol: :grin: :lol: :oops: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Ok! Pana acum am ajuns la 4200 ron. Am luat in plus amortizoarele pe spate care m-au costat 500 ron si doua proiectoare :P . Cred ca ma cam opresc cu manopere pe la 5500. Ies la talhareala pe strazi, noaptea, ca bani nu prea mai am. :shock: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Pot sa vin si eu ca si eu am nevoie ( am relatii la politie scapam cu maxim 5 ani + TVA :grin: ) . :ps :pl "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Ok! Pana acum am ajuns la 4200 ron. Am luat in plus amortizoarele pe spate care m-au costat 500 ron si doua proiectoare :P . Cred ca ma cam opresc cu manopere pe la 5500. Ies la talhareala pe strazi, noaptea, ca bani nu prea mai am. :shock: Deja suntem ca si drogatii...o sa ajungem sa vindem din casa ca sa ne alimentam hobby-ul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 ba trebuia sa ne facem milionari de profesie nevastamea nu mai vrea sa auda nici cuvantul TEREN :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 S-au sa mergem in emirate sa il cautam pe unchiul Samm, poate ne recunoaste ca nepoti si primim si noi o cota parte din averea lui, ca pe matusa Tamara am ratato. :P "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Pot sa vin si eu ca si eu am nevoie ( am relatii la politie scapam cu maxim 5 ani + TVA :grin: ) . :ps :pl daca ne adunam 3 o putem pune de un grup de crima organizata, da trebe sa fim minim 3. Luam vreo 10 ani. Ce ziceti daca la Jilava inventam un program de reeducare. Offroad cu duba! :cl :Gr :Gr Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 nu-i cam departe Jilava, mai bine mergem la Rahova si din cand in cand mai evadam si noi ( vb aia ca oricum masa si cazarea e moca si pe langa asta mai facem si economii) si merge sa mai adaugam si noi din cand in can cate un mic accesoriu pe acaret, ca de asa reusim sa mai strangem si noi un LEU. :ooo :smile1 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 :cry: Probleme! Pistoanele trimise, aveau alte degajari si a trebuit sa le trimit inapoi. Colac peste pupaza, una din camasile de piston este fisurata. Astept acum pistoanele bune si o alta camasa de piston. Necazul este ca tevatura asta ma intarzie 48 h. Naspa aiurea cam nasol. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 Probleme rezolvate! inca o camasa de piston era fisurata si fiind in criza de timp, am cumparat una originala de la (am voie sa fac reclama pe forum?) Al Padrino. Am primit rest de la 6 milioane... Fugiti baaaaa, aia de pe gard... Huoooo. :1 Oricum blocul motor a poposit in sfarsit la mecanic in atelier, care mecanic si-a amanat concediu pentru distinsa mea persoana, afara e soare si fumos. M-am bucurat la aproape 1 milion reducere si-am dat cu oistea in gard de fier forjat :P Nevasta-mea a simtit ceva si acum sunt ca :shrk Domnilor urati-mi succes si viata lunga.... Am nevoie :smile1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate