nissan4x4 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Dupa o etapa in care si-a demonstrat vitejia la Patrolica a venit la clinica de Patroale.. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica Batman, batman...ce ai facut "alizelui"? Soferu e ok?....daca ramanea la "gip", nu ajungea aici :grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica A fost răsturnat sau doar dat de copaci ? Pe unde a umblat masina asta dl Luigi ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica a fost un pic rasturnat ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica Rasturnat, ultima data la T44! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica A rezistat bine cabina (contează și cum a fost răsturnarea ma gândesc ). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica se repara sau se dezmembreaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica se repara sau se dezmembreaza? :ha: :ha: e la mișto întrebarea ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica Eu cred ca s-a aplicat metoda de la min 1 si 30 sec! https://www.youtube.com/watch?v=MWgW1NW45o8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Patrolica fara frica Nu stiu daca asta e un topic de lauda, de facut de ras, de informare sau de dezmembrari. Poza cu cainele e geniala ...nu mi-am dat seama daca o linge (compasiune) sau urmeaza sa se pise pe ea. Chiar daca ceea ce voi spune mai jos probabil ca va deranja pe unii ...e se pare tot mai la moda chestia asta, e un fel de baut cafeaua dimineata pe pian la -30 grade in chiloti si in maieu ...nu stiu ce sa zic... Inteleg conceptul de upgrade masina, de facut offroad in limitele masinii, de facut offroad peste limitele masinii dar va jur ca nu voi intelege vreodata treaba cu batutul joc de masina doar asa sa demonstrezi ceva... In mod evident intr-o asemenea situatie ...din punctul meu de vedere ... degeaba vrei sa demonstrezi ca tu ai p**a mare cand de fapt tot mica e(ramane). Ce scriu aici nu are nici o legatura cu aceasta masina, nici cu propietarul si nici cu cine o va repara/dezmembra. O scriu din punctul de vedere a unuia care are o astfel de masina, foloseste o astfel de masina si tot el o si repara... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) Re: Patrolica fara frica Consider ca este despre vitejie si viteji topicul exact atat de mult cat este despre informare / consigliere fiecare va pune ghilimelele acolo unde va crede de cuviinta. Cati dintre noi obedientii platitori de licente nu se vor regasi ca au pe cap exact dilema: - consiliati fiind au cumparat de la o sursa de incredere un acaret despre care initial numai cuvinte de lauda; - consiliati din nou prepara la acaret doar nu e comoara mai de pret decat sa te dai cu baietii; - efectele benefice ale consilierii intarzie sa apara, invariabil ajungi sa te faci de ras pe la concurs din cauza lipsei de experienta; - din nou sfaturi de genul mai baga mana la chimir ca sa fie acaretul la " nivel de campionat" insa rezultatele nu se imbunatatesc semnificativ - cel putin nu imediat; - in cele din urma de la prea multa cantitate de 'informatie' cu acaretul distrus si visteria familiei pustiita aleg o varianta de compromis undeva intre vanzare pe trei lei, dezmembrare sau investitia in autoinformare . Editat Decembrie 17, 2016 de robertz @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) Re: Patrolica fara frica Parerea mea este ca fiecare acaret trebuie preparat treptat strict dupa nevoile utilizatorului, nu trebuie incarcat cu tot felul de chestii ca asa ai vazut la altii si ca la ceea ce ajuns acum campionatul nu ai ce cauta acolo cu o masina de strada, chiar daca ii pui simexi, blocante, reductoare si altele. De asemenea in toate cazurile lipsa talentului nativ de a conduce nu se poate completa niciodata cu numarul mare de la pantof sau cu bugetul. Informatie e destula dar trebuie sa stii sa o filtrezi si la final sa alegi doar dupa ce esti 101% convins ca informatia iti foloseste. O constatare ... unii aleg patrolul ptr ca e greu de "rupt". Intradevar e greu de rupt dar nu ... imposibil de rupt. Nici o masina nu e indestructibila sau ireparabila, viata insa si sanatatea sunt greu de reparat, in unele cazuri imposibil. Am pus deja o piatra pe munte si m-as bucura tare sa nu o car si pe a doua. Sper din toata inima ca tot mai multi sa nu mai confunde hobbyul cu chinul sau cu loteria ruseasca ... Editat Decembrie 17, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Re: Patrolica fara frica se repara sau se dezmembreaza? E in reparatie, structura de rezistenta ( stalpi, plafon etc) e deja reparata, parbrizul se incadreaza perfect si usile se inchid frumos cu lufturile corecte. Dupa asa o experienta am decis ca se impune si un rollcage, si pt a face unul care sa nu incurce la urcare/coborare , am demontat si bordul . Cam la stadiul asta suntem . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Re: Patrolica fara frica Consider ca este despre vitejie si viteji topicul exact atat de mult cat este despre informare / consigliere fiecare va pune ghilimelele acolo unde va crede de cuviinta. Cati dintre noi obedientii platitori de licente nu se vor regasi ca au pe cap exact dilema: - consiliati fiind au cumparat de la o sursa de incredere un acaret despre care initial numai cuvinte de lauda; - consiliati din nou prepara la acaret doar nu e comoara mai de pret decat sa te dai cu baietii; - efectele benefice ale consilierii intarzie sa apara, invariabil ajungi sa te faci de ras pe la concurs din cauza lipsei de experienta; - din nou sfaturi de genul mai baga mana la chimir ca sa fie acaretul la " nivel de campionat" insa rezultatele nu se imbunatatesc semnificativ - cel putin nu imediat; - in cele din urma de la prea multa cantitate de 'informatie' cu acaretul distrus si visteria familiei pustiita aleg o varianta de compromis undeva intre vanzare pe trei lei, dezmembrare sau investitia in autoinformare .[ATTACH=CONFIG]273457[/ATTACH] multam frumos pt indrumare, eu nu prea am experienta in acest domeniu si evident ca orice sfat este binevenit ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Patrolica fara frica Multumim Yonut pentru ca ne impartasesti concluziile tale trase dupa multi ani de concurat in Camionatul National De Off-Road. :tk Sa fim intelepti zic de Craciun. On-topic, ma bucur mult ca proprietarul a decis sa refaca masina. Bravo lor ca au purtat centura in off-road si datorita ei nu au patit nimic! E o masina care a fost up-gradata cu mult bun simt, doar piese de calitate si dupa multa documentare prealabila. O masina facuta din pasiune. Iar despre pilot doar cuvinte de lauda, pentru echilibrul sau si pentru ca isi repara masina si vrea sa iasa in continuare. Il asteptam! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Patrolica fara frica Rasturnarea de aici a fost ceasul rau. Nu era pe o portiune dificila, nu a fost nici viteza. Era forestier 15km/h, curba stanga si rau cu mal mare pe dreapta. Nici acum nu imi explic ce a fost. Se putea intampla si pe drum drept astfalt acelas lucru. Asa ca comentariile gen iti bati joc de masina nu au sens, la fel si cele legate de CNOR si etapele de campionat. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Re: Patrolica fara frica @koais Nu cred ca e cazul sa fi arogant. Mai citeste odata ce am scris mai sus poate nu ai inteles. Textul meu nu face referire nici la aceasta masina si nici la o persoana anume. Asta din pacate e o stare de fapt. N-am experienta in campionat dar nu neaparat experienta in campionat e un "must have" ca sa te poti exprima in comunitate. Exista destui dumnezei in padure care mai devreme sau mai tarziu isi vor rupe si muia nu numai fieru. Oricat de bine ar fi preparat acel fier. Din pacate n-am vazut pe nici un preparator de fiare sa aiba pe lista de upgradeuri si un "implant de minte" ptr detinatorul fierului. Cu asta ne inzestreaza sau nu natura. In functie de alegerile pe care le facem si cat de strans tinem haturile adrenalinei, trecem mai departe intrun fel sau altul. Destinatia sunt de acord ca poate fi o prioritate asa cum sunt de acord ca la fel de importanta poate fi si calea aleasa. In acest sens unii ajung mereu la destinatie, fara exceptii si altii raman cu incercatul devenind la un moment dat o piatra pe munte. Editat Decembrie 19, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Patrolica fara frica Salut, curiozitate, de ce nu s-a ales modelul scurt pentru participare in campionat? Imi place mult masina dar o vad de ture lungi, sa stea frumos pe plaja cu un cort mare deasupra, vise momentan nu imi permit este modelul mai nou pana in 2010 cu facelift daca nu ma insel. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Patrolica fara frica Ma baietzi , imi stricati topicul, e luna cadourilor ....e frumos asa ? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Re: Patrolica fara frica Salut, curiozitate, de ce nu s-a ales modelul scurt pentru participare in campionat? Imi place mult masina dar o vad de ture lungi, sa stea frumos pe plaja cu un cort mare deasupra, vise momentan nu imi permit este modelul mai nou pana in 2010 cu facelift daca nu ma insel. Masina ,saraca, nu a avut vreo intentie de a participa la vreun campionat, dar am zis asa ...in joaca. A iesit ce a iesit Avand in vedere ca are pe parte mecanica maxim de upgrade: - gearmaster in reductor +50% - rapoarte 5,13 in punti - full locker - lock up converter pe cutia automata - powerbox pe motor Acum completam combinatia cu un rollcage + scaune scoica , just for safty ! Editat Decembrie 20, 2016 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Patrolica fara frica Multumim Yonut pentru ca ne impartasesti concluziile tale trase dupa multi ani de concurat in Camionatul National De Off-Road. :tk Sa fim intelepti zic de Craciun. On-topic, ma bucur mult ca proprietarul a decis sa refaca masina. Bravo lor ca au purtat centura in off-road si datorita ei nu au patit nimic! E o masina care a fost up-gradata cu mult bun simt, doar piese de calitate si dupa multa documentare prealabila. O masina facuta din pasiune. Iar despre pilot doar cuvinte de lauda, pentru echilibrul sau si pentru ca isi repara masina si vrea sa iasa in continuare. Il asteptam! Sa inteleg ca daca nu ai participat in CNOR,nu ai dreptul la o parere?Sau metoda pumnului in gura nu a fost uitata se pare.....Trist,foarte trist daca e asa. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Patrolica fara frica @koais Nu cred ca e cazul sa fi arogant. Mai citeste odata ce am scris mai sus poate nu ai inteles. Textul meu nu face referire nici la aceasta masina si nici la o persoana anume. Asta din pacate e o stare de fapt. N-am experienta in campionat dar nu neaparat experienta in campionat e un "must have" ca sa te poti exprima in comunitate. Exista destui dumnezei in padure care mai devreme sau mai tarziu isi vor rupe si muia nu numai fieru. Oricat de bine ar fi preparat acel fier. Din pacate n-am vazut pe nici un preparator de fiare sa aiba pe lista de upgradeuri si un "implant de minte" ptr detinatorul fierului. Cu asta ne inzestreaza sau nu natura. In functie de alegerile pe care le facem si cat de strans tinem haturile adrenalinei, trecem mai departe intrun fel sau altul. Destinatia sunt de acord ca poate fi o prioritate asa cum sunt de acord ca la fel de importanta poate fi si calea aleasa. In acest sens unii ajung mereu la destinatie, fara exceptii si altii raman cu incercatul devenind la un moment dat o piatra pe munte. Implantul de minte,il incearca baietii cu halate albe.....nu toti care au nevoie de asa ceva trec pe acolo 1 Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Re: Patrolica fara frica Dupa ce ai scris acolo nene clar masina a fost updatata mecanic la maxim. In competitii unde e nevoie de viteza si unde e vorba pana la urma de timpul obtinut la final (sectiunea standard) reductiile cred ca incetinesc oarecum acaretul. Masina lunga din punctul meu de vedere e avantajata doar pe portiuni deschise "de fuga" (rally raid), eventual inclinatii laterale si mai putin pe sectiunile tehnice unde trebuie sa ai mare indemanare sa o strecori printre copaci. Nu mai vorbim si de lockerele posibil "uitate on" (nu neaparat cu intentie) pe viraje ...cum pot incurca. In alta ordine de idei ...masina lunga mi se pare foarte misto si in egala masura mai safe decat cea scurta la offroad in general, conditia esentiala fiind sa ...nu te grabesti. Pana una alta mi se rupe mie la 10m in fata p**i de ce spun cei care "catalogheaza" experienta proportional cu participarea la etapele CNOR sau competitii in general. Eu mi-am spus parerea liber asa cum am facut-o mereu, cine intelege mesajul - bine, cine nu...asta e (Dumnezeu sa-i ajute ...sa nu isi rupa muia si sa devina o piatra memoriala la un moment dat) ... Sa fim sanatosi. Daca omul repara masina asta, bravo lui, are tarie de caracter (eu am trecut prin cateva restaurari dupa accidente si stiu care e efortul atat mental cat si material). Un astfel de "eveniment" in general schimba multe. Si timpul o va spune ...singur! Editat Decembrie 20, 2016 de Yonutz 2 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Patrolica fara frica Epopeea continua - relocare pozitie caseta sigurante - relocare pozitie relee sisteme Si apoi am insirat niste tzave. "Proiectul" cuprinde o desfasurata cu incarcare maxima in conditiile in care nu dorim sa depasim 42 kg greutate rollcage ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Patrolica fara frica Frumos lucrat, felicitari! 1. Unde anume au fost relocate releele si sigurantele? De 3 ani umblu cu cutia de sigurante prinsa de rollcage.. :ha: 2. Masina nu va fi prea usoara de spate, mai ales ca este lunga? Oricum nu mai este de 5 sau 7 locuri si a ramas loc liber o gramada... ceva planuri in acest sens? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate