Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Alexey86

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !  

43 membri au votat

1. 1. "CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Postări Recomandate

Re: 08.01.2017 - CALUGARENI traditionala "adunatura" de calareti 4x4

Daca e, eu vin pe 8. Va rog doar sa-mi spuneti cand e plecarea din Bucuresti - poate reusesc sa ma sincronizez cu cineva. Eventual sa ne sincronizam si dpdv achizitii - gratar nu mai am, dar aduc ce trebuie :), doar sa-mi spuneti ce.

Pe 13 o sa fiu in Team Building si n-am sanse sa ajung...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Baga sus vot, eu am votat pe 15 si azi mi-am adus aminte ca ma duc la un botez :(

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Acum am văzut chestia cu votul. Poate organizăm și-un teledon, ceva, de gen?!...... :wink:

Mă întreb câți cunoscători de Ion/Ioana/Nelu/Nela ș.a.ș.m.d vor fi apți pe 08 dimineața?! :x

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Acum am văzut chestia cu votul. Poate organizăm și-un teledon, ceva, de gen?!...... :wink:

Mă întreb câți cunoscători de Ion/Ioana/Nelu/Nela ș.a.ș.m.d vor fi apți pe 08 dimineața?! :x

De gen, de fel, teledon, gheridon, Ion, Obama, Salam, ce vrei tu, da` sa nu indraznesti sa lipsesti fie ca e 8 sau 15 ! :h5

Care, cum s-ar zice, ceea ce e valabil apriori direct si pentru mine pe persoana fizica care este cu Conasu` Nessum ! :ha:

Link spre comentariu

Prezent si eu daca e pe 15...evident ca si daca e pe 08 :ha:..totusi ca sa fie bine,sa nu fie rau.. sa stabililm o data certa ca dupa euforia mica de saptamana trecuta vine euforia mare vichendu' asta si nu mai e timp.:wink:

Muget,deci exist!
Link spre comentariu

As veni si eu indiferent de data stabilita. Atata doar sa imi spuneti daca JK ul meu scurt si fara modificari o sa supravietuiasca incercarilor :sm

Sunt nou pe forum si n-am participat la niciun eveniment pana acum.

Multumesc!

Link spre comentariu

Nu iti supune nimeni masina la incercari, fiecare face ce doreste, pofteste sunt colegi care vin cate 5 intr-o masina cu scopul de a :2dr :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Prezent!

Propun a doua saptamana din an , asa cum sa facut pana acum!

14 sambata sa fim buni de munca, luni pe 16, valabil pt betivi binenteles!!:grin:

Locatie am vb cu Capitanu de la Comana , care din nefericire anu asta a avut un accident aviatic ! S-ar bucura daca ne strangem pe aerodromul Comana la el !

Hotarai locatia sa vb din timp cu el!!

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

De gen, de fel, teledon, gheridon, Ion, Obama, Salam, ce vrei tu, da` sa nu indraznesti sa lipsesti fie ca e 8 sau 15 ! :h5

Care, cum s-ar zice, ceea ce e valabil apriori direct si pentru mine pe persoana fizica care este cu Conasu` Nessum ! :ha:

Vezi bine că m-am angajat deja! Vorba-i cu ce vrei să vin: DEX, numai diacriticele sau pastrama de berbecuţ? :grin:

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Salut,

As veni si eu indiferent de data. Doar as vrea sa stiu dc e namoleala crasa sau mai light, in functie de asta vin cu Jimny care e echipat corespunzator (zic eu) sau cu pajero care are doar incaltari (fara troliu).

Mersi,

Ady

Link spre comentariu

Hai sa facem un eveniment memorail asa cum a ramas zborul lui capitanu an de an la aceasta iesire !! SA FIM SI NOI LA INALTIME , asa cum a facut-o si el !!

Capitanul a avut un accident aviatic in 2016, dupa cum v-am spus !

Tot capitanul nea primit acum 3 ani la Aerodromul Comana , proprietate privata a lui !

Anul 2016 am fost intimidati de catre organele abilitate la calugareni ...anul asta nu stim ce ne asteapta !!:tk

Eu vin cu propunerea, in urma accidentului a lui capitanul, care trece prin momente destul de grele, recuperari, doctori, ff mari cheltuieli ! Pt ca e IMOBILIZAT INTR-UN SCAUN CU ROTILE ! Sa il ajutam cat putem fiecare , ca e 10 lei , ca e 50 lei, ca e 100lei , ca sunt alte sume ...conteaza ori ce banut pt el ! Nu e nimeni obligat sa dea ceva, doar din initiativa si posibilitati HAI SA IL AJUTAM !

An de an am facut in a doua saptamana din an si sambata ...acum cade pe 14 01 2017!

Nea Fane are 20 de paleti disponibili in popesti leordeni , cine ne ajuta sa ii ducem la eveniment ...cine are loc?

Daca facem la Comana e asfalt pana la aerodromul comana , puteti veni cu ori ce autovehicol!!

Acest eveniment a fost si va ramane pt socializare , cine e impatimit de offroad , la plecare sunt drumuri, paduri, catre bucuresti pe camp !!!

Hai sa nu fim haotici in discutia evenimentului !

Vb scurt si la obiect , data si locatia !!:h5

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Hai sa facem un eveniment memorail asa cum a ramaz zborul lui capitanul an de an la aceasta iesire !! SA FIM SI NOI LA INALTIME , asa cum a facut-o si el !!

Capitanul a avut un accident aviatic in 2016, dupa cum v-am spus !

Tot capitanul nea primit acum 3 ani la Aerodromul Comana , proprietate privata a lui !

Anul 2016 am fost intimidati de catre organele abilitate la calugareni ...anul asta nu stim ce ne asteapta !!:tk

Eu vin cu propunerea, in urma accidentului a lui capitanul, care trece prin momente destul de grele, recuperari, doctori, ff mari cheltuieli ! Pt ca e IMOBILIZAT INTR-UN SCAUN CU ROTILE ! Sa il ajutam cat putem fiecare , ca e 10 lei , ca e 50 lei, ca e 100lei , ca sunt alte sume ...conteaza ori ce banut pt el ! Nu e nimeni obligat sa dea ceva, doar din initiativa si posibilitati HAI SA IL AJUTAM !

An de an am facut in a doua saptamana din an si sambata ...acum cade pe 14 01 2017!

Nea Fane are 20 de paleti disponibili in popesti leordeni , cine ne ajuta sa ii ducem la eveniment ...cine are loc?

Daca facem la Comana e asfalt pana la aerodromul comana , puteti veni cu ori ce autovehicol!!

Acest eveniment a fost si va ramane pt socializare , cine e impatimit de offroad , la plecare sunt drumuri, paduri, catre bucuresti pe camp !!!

Dai sa nu fim haotici in discutia evenimentului !

Vb scurt si la obiect , data si locatia !!:h5

Eu sunt pentru Comana si nu conteaza data.

Hai Sorine, ia problema in mana.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Ramane pentru 14 ianuarie la Aerodromul din Comana.

@Gpscu intreaba-l pe Capitan daca mai are nevoie si de altceva. Sa ne organizam cum se cuvine! :tk

Va rog sa puneti coordonatele locatiei, ca sa poata ajunge si colegii care vin pentru prima data.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Acum am vb cu Marian Cojocaru (capitanu) de la aerodromul Comana ...

Pe data de 14 01 2017 e in tara , pe data de 23 01 2017 pleaca la recupetare ...e plin de suruburi in coloana , piciorul stang nu il simte , piciorul drept e amortit ca la o anestezie ...lupta , dar simte ca nu mai are putere !

Va rog hai sa ii fim alaturi !

Are nevoie de noi , sa bucurat ca ii vom calca pragul !

Ramane sa ne mobilizam !

Care va implicati ! Hai sa facem lista!!

Distribuiti va rog pe toate posturile de socializare

... sa il ajutam pe Marian Cojocaru!

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Votez Comana - 14.01.2017.

Capitanul ne-a incantat cu zborurile lui la fiecare eveniment, fara a solicita vreun ban dupa cate stiu eu.

Acum trece printr-o perioada groaznica - imobilizat in carucior, plus moartea unui om in suflet :-(.

Un om care iubeste zborul, tintuit de pamant...

Comunitatea offroad si-a aratat de multe ori puterea de a ajuta, atunci cand i-a fost solicitata.

Sunt convins ca putem s-o facem si pentru Capitanul. Si nu o cere el, ci vine de la noi.

Hai sa incepem anul cu o intalnire frumoasa si o fapta buna.

Am si eu cativa paleti, ii inghesui in The Red si pe portbagaj.

Ma intreb, oare o veni si ceaunul lui Vali Babu?:wink:

Cu pizdulicile cumnatului Marian - e lamurita treaba.

Sunt curios cum o sa fie cu pasaricile Paragusului:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare