Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Alexey86

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !  

43 membri au votat

1. 1. "CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Postări Recomandate

Re: 08.01.2017 - CALUGARENI traditionala "adunatura" de calareti 4x4

Primiti si 2 vitare semipreparate? :wink:

Sunteti bineveniti.

Daca vin si colegii cu Dustere promiteti ca nu faceti misto ? :)

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt bine venite toate autoturismele , se poate ajunge pe asfalt pana la aerodromul Comana!

Nu te gandi ca vom face mare offroad ...pt ca nu asta e spiritul evenimentului !

Avem timp tot anul pt 4x4 ...

Sunt cateva obstacole langa aerodrom , o padure in apropiere si mult noroi sau zapada pana in bucuresti pe camp!

Nu e intanlire de fite, eu vin cu opel corsa din 1997 , 2x4 !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ok, asteptam detalii: Loc de intalnire, ora, provizii necesare pt. ceaun, etc.

Pana atunci, va doresc tuturor un 2017 exceptional si La Multi Ani! :h5

Editat de Jethro
Vitara rulz!
Link spre comentariu

Asta e mesajul ptr Capitanu:

"La multi ani 2017!

Se termina si anul 2016 cu bune dar si cu rele pentru Marian Cojocaru, in urma unui accident aviatic ! O aripa in garantie a cedat si a urmat necazul! Asa cum ne-am obisnuit la inceputul anului , in a doua saptamana din an ,sa ne intalnim offroaderii din comunitatea 4x4 si nu numai! Sa socializam toti pasionatii de 4x4, la un foc de tabara , ceaune si gratare!

Marian Cojocaru ne-a privit din aer la fiecare eveniment , a coborat si a socializat cu noi, unii au zburat cu el, multi dintre noi il avem prieten ! Hai sa ne intalnim pe 14 01 2017, pe aerodromul Comana pentru prima data in 2017! Marian s-ar bucura sa ne fie gazda!

Pe 23 01 2017 Marian Cojocaru merge la recuperare , are la activ N suruburi in coloana , piciorul stang nu il simte , piciorul drept e amortit ! Urmeaza o alta operatie ! E un luptator, hai sa ii fim alaturi ! Cate putin de la fiecare , il ajutam pe Capitanu!

Irina Valentin Cojocaru sau Cojocaru Marian

R087 BRMA 0501 0209 2760 0000 -lei

R025 BRMA 0501 0209 2769 5400 -euro

Sau cash in cutia de donatii de la Aerodromul Comana ...cat puteti e binevenit pt sanatatea lui Marian!"

Mesajul a fost preluat de pe facebook (e opera lu GPScu cred) si editat de mine. :h5

Comunitatea 4x4, a demonstrat in multe randuri ca se poate organiza impecabil si poate muta chiar si muntii. Acesta este din punctul meu de vedere ocazia perfecta ca tu sa te implici. Oricine ai fi.

Soarta te urca pe cele mai inalte culmi si tot ea e cea care te coboara in cele mai intunecate vagauni. Cand esti sus intinzi mana sa-i ridici pe cei de jos iar cand esti jos te agati de orice mana care te ajuta sa iesi la lumina. Fi tu mana care se intinde sa il ajute acest om aflat in dificultate.

Am un program infernal in 2017, dar voi face tot posibilul sa ajung si eu ...fie macar si ptr cateva ore.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: CALUGARENI 2017 - pentru Capitanu` !

Intr-adevar ar fi o buna ocazie sa ne adunam in jurul prietenului Marian - Capitanu, mai ales ca el a fost intotdeauna alaturi de comunitatea 4x4, nu cu un 4x4, ci purtat de aripile moto-deltaplanului.

In 2012 a parcurs in zbor drumul pana in zona Buzaului pe un ger cumplit si apoi a carat provizii in satele unde nu puteau ajunge nici senilatele :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69699-Actiune-Umanitara-BUZAU-Ramnicu-Sarat&p=778302&viewfull=1#post778302

Cateva detalii despre tragedia suferita :

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/pilotul-care-s-a-prabusit-cu-parapanta-la-comana-va-fi-externat-ce-sanse-sa-mearga-ii-dau-medicii-dupa-operatia-la-coloana.html

Link spre comentariu

Re: CALUGARENI 2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Va puteti anunta prezenta in continuare ! :h5

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

La multi ani dragilor! Prezent si eu!

Astrale daca esti baiat cuminte cred ca mai gasesc niste vin din ala de ti-a placut tie ;) Eu pastrez traditia cu vinu :))

• Like 1

georgechinezu

Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5

Link spre comentariu

Dragi colegi pana la urma când și unde rămâne?

La Comana - asta e sigur.

Din chestionar a rezultat ca se prefera al doilea week-end din ianuarie si mai exact pe 15 ianuarie, duminica, dar am vazut ceva pareri ca ar fi mai bine sambata, pe 14 ianuarie.

Mai avem ceva timp sa alegem daca va fi sambata sau duminica.

Link spre comentariu

Sâmbătă, 14 ianuarie.

Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu.

Ora intalnirii : 09.00am

Ora plecarii : 09.30am.

Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie.

Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor.

Dotari: fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra.

Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca.

Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare.

Nu uitati sa va luati rovigneta...

(ca de obicei)

• Like 1
Link spre comentariu

Re: "CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Prezenti si noi .

Nu trebuie rovigneta pana la Adunatii Copaceni daca o luam catre Comana la giratoriu.In Calugareni sunt camerele de monitorizare trafic si rovigneta .Cele ale CNADNR-ului.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Ne vedem sambata 14 ianuarie/gerar la Aerodromul din Comana. :2dr :4079862908::mici::k:ca:rsp:av

Daca era intalnirea pe 7-8 ianuarie eram fix in cod rosu conform ANMH...:old

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Ne vedem sambata 14 ianuarie/gerar la Aerodromul din Comana. :2dr :4079862908::mici::k:ca:rsp:av

Totul se intampla dupa sufletul nostru!!:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Si se stingea focul la gratar???!!!:h5

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Drumul pana la aerodrom e mai mult decat accesibil, am verificat personal astazi, o saptamana trece usor, la buna vedere.1564111976_ComanaIANUARIE2017008.thumb.JPG.14062043d5b1ebc42d85467f6d8d917d.JPG1565285391_ComanaIANUARIE2017009.thumb.JPG.f290006dbacfc5e9d2f3a53cbec07820.JPG

P.S. Scuze pentru calitatea pozelor,colegul @pmstancu e meseriasu' pozelor de calitate superioara...........

Link spre comentariu

Coane, lasă periajul și spune-mi dacă vopseaua ține de cald mai bine decât cearceaful.... Dacă nu oprește Putin ventilatoarele până sâmbătă, tare mi-e frică să nu ajung la destinație ca vita în suc propriu, în conservă...

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Coane, lasă periajul și spune-mi dacă vopseaua ține de cald mai bine decât cearceaful.... Dacă nu oprește Putin ventilatoarele până sâmbătă, tare mi-e frică să nu ajung la destinație ca vita în suc propriu, în conservă...

Da-te mare cu capacu' de fibra, clar tine de cald mai bine decat cearsafu', sa nu mai zic ca la tine nu intra si vantul ca bonus prin patru fermoare ca la altii ce o au mai lunga(nu e nici o scofala iarna), dupa prognoze zica-se ca opreste si prietenul ventilatoarel asa ca nu prea ai scuze..........

Link spre comentariu

La Comana - asta e sigur.

Din chestionar a rezultat ca se prefera al doilea week-end din ianuarie si mai exact pe 15 ianuarie, duminica, dar am vazut ceva pareri ca ar fi mai bine sambata, pe 14 ianuarie.

Mai avem ceva timp sa alegem daca va fi sambata sau duminica.

promite ca anul asta te potolesti cu EBA stii tu mai bine :)))))

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare